Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle tam bir uyum içindesiniz. İkinizin de pek hoşlanmadığınız arkadaşlarınız var. Bu insanların ilişkinize olumsuz bakışları ne aranızdaki ne de onlarla olan ilişkinizde bir sorun yaratmıyor.

Kendi başınıza yepyeni birdüşünüyorsunuz. Bu fikir, yakınlarınızdan pek beğenilmiyor. Çok çalışmanıza rağmen işler yolunda gitmiyor. Son günlerdeki bu durum sizi düşündürüyor.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceksiniz. Fikirlerinize sıcak bakmayan yakınlarınızın size destek vermeyeceğini biliyorsunuz.

Ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla, yakın bir zamana da şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki dostluk ilişkileri özgün önerilerle daha yapıcı değişimler gösterebilir. Girişken özelliğinizi ortaya koymanız halinde, değişik insanlarla yeni yaşamlar söz konusu olabilir. Yerinde öngörülerinizin belirlediği fırsatları değerlendirme çabalarına gireceksiniz. Abartılmış bir sağlık sorunu bugünlerde sizi gereksiz koşuşturmalara sokabilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın gün boyunca Aslan burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Dostlarınızla birlikte vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Erken saatlerde kendinizi şanslı hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saatler öğlene yaklaştıkça Ay'ın da yaptığı açılar zorlaşmaya başlıyor. Önce Venüs ile sonra da Mars'la sert kontaklarını kuran Ay, zaman zaman agresif olmanıza yol açacak gelişmelere sebep olabilir. Ani tepki vermeye yatkın olabilirsiniz. Önce bir adım geri çekilerek olaylara objektif bakmalısınız. Akşama yaklaşırken Ay-Jüpiter etkisiyle şansınız tekrardan açılıyor. 18:18'de Ay boşluğa girdikten sonra yeni bir şeye başlarsanız sonuçsuz kalabilir. Sevgiler, Astromeri

18 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konuları düşüneceksin!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Bugün, günlük yaşamında üstün performans gösteriyorsun. İş ortaklığına girmeyi düşündüğün kişiyle bugün bir toplantı yapabilir, her konuyu detaylıca konuşmayı tercih edebilirsin. Her ne kadar kafanda soru işaretleri olsa da eğilimin olumlu yönde olabilir ve yeni bir başlangıca imza atmaya karar verebilirsin. Gün içerisinde sık sık geçmişi düşüneceksin. Bazı pürüzlere son vermek isteyeceksin. Sevdiğin kişinin seninle olan beraberliğinde, sosyal statüne önem veriyor olması, seni daha da seçici yapabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, yalnız kalmak, kendine odaklanmak iyi gelecek. Midenle ilgili sağlık sorunların varsa, stresten uzak durmalısın.

18 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızda önemli planlamalar yapmanız gerekebilir. İlişkilerde çatışmalara karşı daha dikkatli olmalısınız. Partnerinizin finansal durumu ilişkinize olumsuz bir biçimde yansımamalıdır.

18 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda planlar yapıp, harcamalarda bulunabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşten gelen destekler sayesinde kendi zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun geçen günlerinizi aşmaya başlayabilirsiniz. Uğradığınız haksızlıkların tamamı size her şeyi kontrol etmeye çabalamayı bırakmanız için bir öğretiydi.

18 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya kararlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Kim nerede durmalı hayatınızda, karar verdiniz. Uzun süredir iletişim problemleri yaşadığınızı söylüyorum. Hepimiz Merkür gerilemesinin etkisindeyiz. Biraz daha zamana ihtiyacınız var.

18 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gelişen sosyal imkanlar uzun vadede önemli olabilir. Kararlarda ve ifadede netlik önemli. Değer çatışmasından kaçınmak, riskli yatırımlardan uzak durmak faydalı olur.

18 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya sosyal çevrenizdeki etkinliklere vakit ayırarak başlıyorsunuz. Dernek ve örgüt faaliyetleriniz yoğunlaşır. Gelecekle ilgili planlarınızda aklınıza parlak fikirler gelir. Arkadaşlarınızla keyifli bir yemeye katılabilir, estetik konular hakkında sohbetlere dalabilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizdeki insanların hareketlerini hayalci biçimde algılama eğilimindesiniz. Samimi arkadaşlarınızın size aşık, canı sıkkın olanların ise düşman olduğunu düşünme eğiliminden kaçınmanız gereken bir gün geçireceksiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 20' 26" R
Ay
Başak
10° 00' 60"
Merkür
Boğa
01° 17' 59"
Venüs
Boğa
21° 15' 08"
Mars
Koç
12° 20' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 30"
Satürn
Balık
17° 52' 03"
Uranüs
Boğa
23° 17' 55"
Neptün
Balık
29° 21' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 40"
Lilith
Başak
25° 09' 43"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:46

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>