Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Arkadaşlıklarınızı Gözden Geçiriyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşmayacak ve sadece ilişkinize yönelik adımlar atacaksınız. Yaşanan olumsuzlukların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

Herhangi bir adım atarken biraz daha kontrollü davranacaksınız. Süreci doğru yönetmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Etkin adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her türlü sorundan uzak durmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli olana tutunmanız bir gün bu önemin sırası değiştiğinde sizin de yerinizi değiştirebilir. Bu durumdan olumsuz etkilenmemek için neyin önemli ve değerli olduğunun ayrımını iyi yapmalısınız. Kendinize kriterler belirleyin.

19 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ilişkilerinizde daha fazla özgürlük isteyebilir ve kendinizi ifade etmek için fırsat arayabilirsiniz. Partnerinizle paylaşımınızı artırmak ve duygusal bağınızı güçlendirmek için çaba gösterin. İş hayatınızda ise takım çalışması yapmanız gereken bir dönemdesiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın dışarı çıkarken sizi davet etmemesi canınızı sıkıyor. Arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Ödemelerinizin gecikmesi sizi tedirgin ediyor. Kedinize ödeme planı oluşturmak isteyebilirsiniz. Ailenizden uzakta yaşıyorsanız, ailenizle görüntülü konuşabilirsiniz. Bu konuşmada sizi şaşırtacak şeyler öğreniyorsunuz.

19 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Umudunuzu kaybettiğiniz anlar olabilir. Hayatı her zaman yüksek bir motivasyonla sürdürmek mümkün olmayacağı için kendinizi buna şartlamamalısınız. Böylece her anı gerektiği gibi değerlendirmek noktasında tereddütte kapılmazsınız.

19 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissedebilmek için göstereceğiniz çaba sizi daha iyi yerlere taşıyabilir, bu yüzden enerjinizi başarılı olacağınız konulara verin.

19 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorumluluklarını zamanında halletmek için gereken zamanı ayırmak isteyeceksin. Daha sıkı çalışmak için yeni yöntemler denemek isteyebilirsin. Çok farklı şeyler deneyip birden yorgun düşmemeye özen göstermelisin.

19 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, içsel ihtiyaçlarınız hakkında yeni şeyler öğrenmek artık tatmin edici olabilir. Bugün para meseleleriyle ilgili ilerici düşünceler de olabilir. Kalıpların dışında düşünmek ve yaratıcı çözümler ve fikirler bulmak için iyi bir zaman. Gün yaratıcı vaatlerde bulunsa da özellikle başkalarından ne beklendiğinizle ilgili olarak başa çıkmanız gereken bazı netlik eksiklikleri olabilir. İş ve hizmet güçlü bir odak noktasıdır ancak kendinizi motive veya yönlendirilmiş hissetmiyorsanız rutin meselelerle uğraşmak zor olabilir. Perde arkasında pek çok şey oluyor ve bu genel dikkat dağınıklığı nedeniyle kendinizi her zaman oyunun zirvesinde hissetmeyebilirsiniz. Enerji seviyeleri idealin altında olsa da sezgileriniz oldukça yüksek ve artan şefkat sizi birine yardım etmeye veya bir hizmet sunmaya motive edebilir.

19 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınız renklendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edeceksiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

19 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Alacak olduğunuz enerjilerden kaynaklı olarak biraz daha paylaşımcı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Kişisel olarak toparlanma şansınız var. Olgun fikirlerle dikkat çekebileceğiniz bu süreçten en iyi şekilde yararlanmanın yollarını aramanız gerekiyor. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişelerinizi ona yansıtmamaya ve fevri davranışlar göstermemeye çalışın. Daha anlayışlı bir tutum içinde bulunursanız ilişkinizde var olan problemler çözümlenebilir. Hayal ettiğinizi işi yapmak için kendi birikimleriniz yetersiz. Bu yüzden başkalarının ortaklığına ihtiyacınız var. Bu ortamı yaratmak için atmanız gereken adımlar gecikebilir. Ama bu durumu çok büyütmeyin ve sabırlı davranın. Kendinizle ilgili bir takım harcamalar birikiminizi eritebilir.

19 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 06' 08" R
Ay
Başak
07° 05' 11"
Merkür
Boğa
00° 58' 60"
Venüs
Boğa
20° 56' 53"
Mars
Koç
12° 08' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 60"
Satürn
Balık
17° 51' 02"
Uranüs
Boğa
23° 17' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 55"
Lilith
Başak
25° 08' 04"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>