Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda iki farklı eğilim altında olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Sevdiğiniz insanla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ve gereksiz bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermekten ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Özellikle aceleci yaklaşımlar size zarar verebilecektir.

İş yaşamınızda daha çok ortak çalışmalar yapabileceğiniz ve işlerinizde dayanışma içinde olmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. İki farklı konu gündeminize gelecektir ve bugün bu konuları çözümlemeye çalışacaksınız. Zihinsel bazı aktivitelerle ilgilenebilir ve oldukça yerinde kararlar alabilirsiniz. Ancak çevrenizden ve olaylardan etkilenmeye çok açıksınız bu durum sinirli tepkiler vermenize yol açabilir. Bir süreden beri planladığınız bir olayı gerçekleştirmek için atılımlar yapmanız mümkün.

Maddi konularda bütçenizi dengelemek sizin için önemli olacaktır ancak beklentileriniz dışında bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunamak için doğru bir günde olmayacaksınız.

Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanmanız sizin için önemli olacaktır ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi uzun zamandır gerilim yaşadığınız biriyle bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. O biriktirdiklerini söylemek için fırsat kolluyor, siz de ona bu fırsatı vereceksiniz. İkinizi de tanıyanlar bu gerilimin nedeninin o olduğunu biliyorlar ama bugünkü tartışmayı başlatan siz olacaksınız. Kendinizi savunmanız için elinizde yeterince veri var.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 07:30 Ay-Satürn görünümü, başkalarının sürekli kendi isteklerini size dayatması canınızı sıkar. Oysaki siz yaşamak, canlanmak, huzur bulmaktan yanasınız. Bu saatlerde sabırlı olmakta zorlanırsınız. Saat 19:26 Ay-Merkür görünümü, işlerimizi çabucak bitirmek gerekiyor. Birileri acele eder, başkaları anlayışlı davranmaz. Biz dikkatli olalım. Tüm dualarımızın kabulü dileğimle, Mevlit Kandilimiz kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün iletişim araçlarıyla olan mesafeni açabilir, kısa bir süre de olsa kendini teknolojiden soyutlayabilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Terazi burcuysan, alım satım, vergi ya da kredi gibi konular gündemini belirleyecek. Evli bir Terazi burcuysan eşinle ters düştüğün konuları artık ortadan kaldırmak isteyeceksin. Ancak eşinin kırgınlığına son vermek seni epey uğraştıracak. Ailendeki insanların ortak hareket ettikleri planlarda mutlaka yer almaya çalış. Geçmişte bıraktığın ama şu aralar hatırladığın insanlar var. İlk adımı sen at. Onlara mutlaka bir şekilde ulaşmaya çalış. Emin ol gün sonunda kendini oldukça mutlu hissedeceksin.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin yardımları ile bazı beklentileriniz karşılayabilirsiniz. İlişkilerde ilk adımı atmak için ideal bir gün. Kuracağınız önemli diyaloglar gelecek beklentilerinizi de tamamlayabilir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinize özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Sabah saatlerinde sinirli yaklaşımınız karşınızdakileri rahatsız edebilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde denge arayışına girebilirsiniz. Maceracı tavrınız ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için mücadele vereceğiniz zamanlardasınız.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Yaptığınız çalışmaların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Karşılaştığınız teklifleri hemen değerlendireceksiniz. Kararlarınızı uygularken dostlarınızın desteğini alabilirsiniz.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bolca ziyaret, görüşme, kısa yolculuk barındıran iletişimin kuvvetlendiği bir gün geçirebilirsiniz ancak gündelik hayatınızın karmaşıklığı ve kaosunu bir şekilde yönetmeniz ve sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini unutmayın.

19 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkiler alanınız aktif ancak, biraz temkinli olmakta fayda var. Uzun vadeli zarar veren dedikodular olabilir. Düşünmeden konuşmamak, tedbirli olmak önemli. Bugün aldığı kadar vermeyi bilen insanlarla sosyalleşin.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üç hafta boyunca Merkür Yay burcunda gerilemeye başlayacak. Eksik kalan geçmişteki eğitimlerinizi bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Yarım kalmış bilgileri öğrenmek sizi zihinsel olarak rahatlatacaktır. Çıkacağınız seyahatlerde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. İletişim kazalarına açık bir dönemdesiniz.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 13' 15" R
Ay
Terazi
27° 56' 31" R
Merkür
Boğa
06° 48' 53"
Venüs
Boğa
26° 12' 33"
Mars
Koç
15° 24' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 32"
Satürn
Balık
18° 07' 53"
Uranüs
Boğa
23° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 26' 51"
Plüton
Kova
02° 01' 44"
Chiron
Koç
21° 44' 42"
Lilith
Başak
25° 36' 31"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 20/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>