Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorunlarını İçinde Çözmek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün sosyal bir kasırgaya yakalanmış olabilirsiniz. Gelen davetler sizi boğmuş olabilir. Aile üyeleriniz, onları ziyaret etmenizi ve sizinle zaman geçirmek isteyebilir. Arkadaşlarınız ise bir öğle yemeği için onlara katılmanızı isteyebilir. Bu arada, siz ve sevgiliniz de kendi planlarınızı yapıyor olabilirsiniz. Herkese vakit ayıramazsınız, dolayısıyla seçimlerinizi akıllıca yapmaya dikkat edin!

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Mümkün mertebe aktif olmanın bir yolunu bul bugün. Hareket sağlığına mükemmel etki edecektir - özellikle de son zamanlarda masabaşında vakit geçirdiysen. Sportif ve eğlenceli şeyler dene. Bahçenle uğraşmak bile evde öylece oturmaktan iyidir. Fiziksel hareket stresi azaltır ve sana başarı hissi verir. Bu aktiflikten vücudunun her bir alanı faydalanır!Bugün kelimelerin iletişim kurmak için en iyi yol olmadığını anlayabilirsin. Vücut dili ve bir dokunuş, bir tat çok daha etkili olabilir. Duyuların o kadar kuvvetli olacak ki 5 blok ötedeki restorandan gelen kokular bile ağzını sulandırmaya yetecek. Bırak ayağın burnunu izlesin ve akşam sevdiğin biriyle birlikte güzel bir ziyafet çek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza gerekliği önemi verdiğinine emin olun. Eğer bugün birileri size iltifat ederse, sanki bu sizin için özel ya da anlamsızmış gibi davranmak yerine ona nezaketle karşılık verin. Aynı zamanda başkalarına karşı iltifatta bulunmak konusunda siz de cömert davranın. Bu size hiçbir şeye mal olmayacak ve bu sizin için altın değerinde bir şey olacak. Böyle bir şey karşısında nasıl mücadeleci olabilirsiniz ki?

19 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ebeveynlerle ilişkilerinizde gerilime, ev içerisindeki enerjiyi gerilim noktasına sürüklememeye dikkat etmeli. Geleceğe dair kaygı ve umutsuzluk enerjinizi düşürebilir. Eş ve dostlarınızdan korumacı ve sahiplenici bir tavır görebilirsiniz. Sorunlu ilişkilerde ise ertesi gün gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkisiyle nihai karar ve sonuç, bitişler söz konusu olabilir. İlişkiler bu dönemde sorumluluk yükleyebilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Somurtkan olmak yerine gülmeyi eğlenmeyi tercih etmelisin. Arkadaşların durumun farkındalar. Olayın ne olduğunu öğrenmek için bugün seninle bir konuşma yapabilirler. Ancak ilişkinle alakalı olan bu durumu içinde saklamak isteyebilirsin. Şu sıralar evde daha çok vakit geçirmek istiyorsun. Yaşadığın alanda birtakım değişiklikler yapabilirsin.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza strateji uygulamak için ve özellikle de arzularınızı takip etmek ile ilgili konular da önemli bir dönem. Başlattığınız her şeyi sürdürmekle ilgili yıldız bir dönem olabilir. Şu anda bir ilişkinin ya da ortaklığın içinde karar verme aşamasında olabilirsiniz. Şüphe duymadan ilerlemeyi tercih edin.

19 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç'te yeniay öncesinde, hem ailenizi hem de sorumluluklarınızı ilgilendiren konularda daha hassas olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi de gözden geçirebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı ve potansiyelinizi iyi kullandığınızdan emin olduğunuz taktirde başarı da sizinle gelecektir. Kariyer bağlamında başarılı girişimlere imza atabilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar günleriniz eğlenceli geçiyor olmalı. Arkadaşlarınızla beraber yaptığınız aktiviteler sizi memnun ediyor ve yaşamaktan ne kadar çok zevk aldığınızı düşünüyorsunuz. Bu sürecin keyfini çıkarın ve olumsuz düşünceleri sakın aklınıza getirmeyin.

19 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Yengeç burcunda seyahat edecek.Bugün gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Önemligörüşmeleriniz ve toplantılarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yeniarayışına girebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde romantizm ve tutku eksikliği var. Bu duyguları ön plana çıkarmak için çaba gösterin. Çok merhametlisiniz ve bugün almaktan çok insanlara vermeyi tercih ediyorsunuz. Yeniden spora başlamak için harika bir zaman.

19 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz konuların size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin. Fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken temkinli olun.

19 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>