Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Üşengeçsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Daha anlaşılabilir bir dil kullanmaya çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gerekiyor.

Beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tercihler konusunda daha dikkatli ve dengeli olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Adım adım ilerlemeyi biraz daha öncelik haline getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adım atmak sizin için daha kolay olabilir. Bunları destekleyecek insanları beklemek yerine koşulları görmeyi ve değerlendirmeyi tercih edebilirsiniz. Fevri çıkışlardan kaçınmanızda fayda var.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak sorunları çözebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda daha özgüvenli olabilir, fikirlerinizi rahatça paylaşabilirsiniz. Maddi konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, gelirinizi artırma şansı elde edebilirsiniz. Dengeli ve adil kararlar alarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün oldukça üşengeç tavırlar sergileyebilirsin. Bu durum hoşuna gitmese de, bazen akışına bırakmak içten içe hoşuna gidiyor. Çalışan bir Terazi burcuysan, üstlerine karşı kendini yeterince iyi anlatamadığını düşünebilirsin. Yakın çevrenle zaman geçirmek isterken sözlerin ile üstünlük kurmak isteyebilirsin. Günün stresini ve yoğunluğunu atmak adına farklı etkinliklere katılabilirsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alamadığınız riskler sonrasında sizi pişman ediyorsa ve bu fazlaca yaşanıyorsa artık buna direnmemelisiniz. Yapmak istedikleriniz hatta yapmak istemedikleriniz için dahi alacağınız riskler ve kararlar, hayallerinizle kol kola yürür. Sonunda neler kaybedebileceğinizi değil süreçte neler kazanacağınızı düşünerek hareket edin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlamalar yapacağınız bir gündesiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili değişiklikler olabilir. Sevdiğiniz şeylerle ilgili başkalarından destek alabilirsiniz. Bazı işlerinizde alternatif planlar uygulamanız gerekebilir. Kişisel konularınızda daha baskın davranabilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kariyer konusunda kendinizi kendi eleştiriler ile kestiğinizi fark ettiğinizde kısa sürede hedeflediğiniz noktaya gelebileceksiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlık veya aşk konularında ilgini çeken tipler genellikle nevi şahsına münhasır dedikleri tipten insanlar oluyor. Ancak bugün ilginç karakterdeki insanların peşine düşmek yerine kendi kafana göre bir gün geçirmen gerekecek. Bırak, onlar senin peşinden gelsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınıza farklı bir bakış açısına olan ihtiyacın farkına varmak ve ilişkileri geliştirmek için mükemmel bir zaman. Şimdi bir proje sizi memnun edecek şekilde sonuçlanabilir ve siz de yeni ilgi alanları veya yapacak şeyler arayabilirsiniz. Başkalarından beklentilerinizi incelemek için mükemmel bir zaman. Hayatınızdaki dengesizliklere karşı daha duyarlı olabilirsiniz ve muhtemelen daha fazla uyum arayışında olursunuz. Bugün, yaşanan huzursuzluk muhtemelen ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarla ilgili olduğundan, neye ihtiyacınız olduğunu belirlerken derinlere inmeyi hedefleyin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişle ilgili anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partnerinizde paylaşıyor. Bulunduğunuz ortamlarda dostlarınızın varlığıyla mutlusunuz...

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca harcamalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman sergilediğiniz hırçın davranışlar, aşk hayatınız üzerinde yıpratıcı etki yaratıyor. İlişkinizi daha sağlıklı bir bakışla değerlendirebilirsiniz. Kariyerinize destek olacak bazı kişilerle dirsek teması halindesiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 27' 58" R
Ay
Terazi
18° 28' 45" R
Merkür
Boğa
05° 41' 22"
Venüs
Boğa
25° 14' 39"
Mars
Koç
14° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 26"
Satürn
Balık
18° 04' 54"
Uranüs
Boğa
23° 29' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 24"
Lilith
Başak
25° 31' 18"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>