Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gururlanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 50%

Sevgiliniz bugün her an etrafınızda olabilir! Dinleme modunuzda mısınız? Şu an seks ilginizi çekiyor mu? Bu soruların cevabı muhtemelen hayır... Çok zor bir gün geçirdiniz ve tek istediğiniz sevgilinize sarılıp sessizlik içinde öylece kalmak. Sevgilinizin bugün sizden istediği şeyleri karşılamıyorsunuz ama bunun için endişelenmenize gerek yok, çünkü bu herkesin başına geliyor.

Biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Günün enerjisi size daha sosyal olmanız için ilham verecektir. İyi bir arkadaş ya da meslektaş ile öğle yemeği için dışarı çıkabilirsiniz. Gelişen diyaloglar büyüleyici olabilir. Kulaklarınızı açık tutun, çünkü bazı önemli bilgiler alabilirsiniz. Birönerisi veya yatırım tavsiyesi alabilirsiniz. Veya bazı sansasyonel ofis dedikoduları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

Hislerinin kontrolden çıktığını düşünüyorsun. Hislerinle başa çıkmak için yapılacak en iyi şey sorunlarına çözümler bulmaktır; ve böylece iyi hissetmektir. Bazen, bir şekilde zarar verici şeyler yaparken kendini bulabilirsin; bunu sırf hislerinden kaçmak için yaparsın. Bu tuzağa düşme. Cesur ol ve duygularınla yüzleş.Tempo değiştirmeye mi ihtiyacın var? Eğer işler sıkıcı olmaya başladıysa ve hissiz hissediyorsanız, şanslar gerektiğinde bir değişim olabilir. Herkes zaman zaman buna ihtiyaç duyar. Tek yapman gereken vardiyanı değiştirmek için ne yapman gerektiğini anlamak. Eğer zamanının büyük bir çoğunu evde geçiriyorsan, mobilyaları değiştirerek evinin daha sade ve yeni görünmesini sağlayabilirsin. Yeni bir resim asabilirsin evine ya da ofisine ya da çiçek alabilirsin. Eğer yapabiliyorsa etraftaki çerçeveleri de değiştir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzak bir akrabayla iletişime geçmek gelebilir içinizden. Belki arkadaşa ihtiyacı olan yaşlı bir büyük halanız vardır. Onu arayabilir ve birlikte yiyeceğiniz bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Düşünceliliğiniz ve arkadaşlığınız takdir edilecek. Ya da belki büyük anne ve büyük babanızı bir süredir ziyaret etmemişsinizdir. Onlara biraz ilgi ve şefkat göstermek için yanlarına uğramak hoşunuza gidebilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal gel gitler yaşayabilirsiniz. İçten içe daha hassas, bazense alıngan olabilirsiniz. Yöneticilik, yöneticilerle ilişkiler ön planda olabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda hareket eden Güneş ile birlikte yorgunluğunu en üst seviyede hissedeceksin. Yoğun tempo içerisinde gözden kaçırmak istemediğin konuları daha sonra tekrar incelemek isteyebilirsin. İş yerinde çalışmanın karşılıklarını alıyor olman seni gururlandıracak. Aile içerisinde yaşanacak sürpriz gelişmelere tanıklık edebilirsin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birserüvenine başlıyor olabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir döneme ilerliyorsunuz. Şu an hissettiğiniz iç sıkışma tamamen bununla ilgili olabilir. Sakin olun ve güzellikleri bekleyin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden destek almak sizi motive edecektir. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla göz önünde tutmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde yorucu koşullar olabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi bir planlama ile mesleki konularda önünüzü açabileceksiniz. Hoşunuza gitmeyen durumları değiştirmek ve dönüştürmek için uygun bir gün

22 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı göstermekten kaçınmayacağınız bir gün olabilir. Hedef ve planlarınıza odaklanmaya çalışabilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınız önem kazanırken organize olmakta zorlanmayabilir, zamanı yerinde kullanabilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda önemli bir değişiklik oldu. Bir parçanız onu memnuniyetle karşılamak ve ileriye gitmek isterken, başka bir parçanız muhtemelen korkudan veya özgüven eksikliğinden geri çekiliyor. Kaygılara rağmen ilerlemeye devam etmek en iyisi olabilir. Pes etmeyin!

22 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha hareketli ve enerjiksiniz. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız var. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon olacak. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. 

22 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı noktaları tüm açılardan değerlendirmek isteyebilir ama detaylara takılıp kalabilirsiniz. Derinlemesine inceleme yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyin ama ne zaman başka alana geçeceğinizi de doğru değerlendirin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugün sadece kendinize ve hedeflerinize odaklanmalısınız. Söylediğiniz sözlerle çevrenizdeki insanların kalbini kırmadığınızdan emin olun.  

22 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bağlarınızı pekiştirme zamanı geldi. Bu ilişkiyi evlilikle sonuçlandırmak olasılığı gündemde. Kararınız bu yöndeyse korkmayın, her şey yolunda gidecek. Son günlerde işinizde bir yoğunluk var. Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek insanlarla birlikte çalışıyorsunuz. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacak. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

22 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>