Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çevrende Düzenlemeler Yapabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Günlük hayatınızdaki tüm küçük problemlerle başa çıkmak için daha iyi bir gün hayal edemezsiniz: bozuk çamaşır makineleri, para problemleri, küçük sağlık problemleri. Doktorunuz size bir reçete verdiyse, bunun mucize bir ilaç olmasını bekleyebilirsiniz. Bu yüzden küçük şeylere dikkat edin, düşündüğünüzden daha az zaman alacak!

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Yeni bir arkadaşlığa odaklanabilirsin. Günün enerjisi seni sosyalleştiriyor. Son zamanlarda kabuğuna şekilmiş bir haldeysen, bugün bu kabuğu kırmaya hazır hissediyor olacaksın. Kimle olursa olsun arkadaşça ve neşeli bir sohbet keyfini yerine getirecektir. Kendine insanlara erişmek için fırsat ver.Kendiniz olduğunuz sürece yanlış yapamazsınız. Bugün uzun bir mesafeyi neredeyse çabasız kat edebileceğiniz günlerden biri. Elinizin altında büyük bir güç bulunduğunu ve özgüveninizin paha biçilmez olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Düşüncelerinizde ve sözlerinizde büyük bir heyecan yaratma potansiyeli var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kendinizi çevrenizdekilerden farklılaştıracak yeni bir döngü başlıyor. Kendinizi keşfetmenin ve kim olduğunuzla gurur duymanın zamanı geldi. Sizi farklı ve eşsiz kılan özelliklerinizin farkında mısınız? Değilseniz, önümüzdeki birkaç haftada bu konuyla ilgili pek çok şey öğreneceksiniz!

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren sizin için keyifli ve destekleyici enerjiler hakim olacak. Ekve projeler,görüşmeleri ve teklifler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde dinlenme, rahatlama arzusunda olabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, su burcunda hareket ediyor. Bencilce davranan insanların hayatında bir yeri olmadığını düşünüyorsun. Yavaşlığa ve ağır kanlılığa tahammülün azalabilir. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle aranda kıskançlık yüzünden tartışmalar çıkabilir. Beslenme alışkanlıklarının dışına çıktığını fark edeceksin.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak ilişki istemediğinizi dile getirerek birlikteliğinizi sonlandırmaya gidebilirsiniz. Fiziksel olarak bir arada olmanız için sağlam ihtimalleriniz mi yok, yoksa bu ilişkiyi sürdürmeye cesaretiniz mi yok? Cevabınızın ne olduğunu bulmalı ve buna göre hareket etmelisiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konularda bilgi eksikliklerinden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cesaret gerektiren mevzulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevresel değişiklikler olabilir. Gün içinde kabullenme içinde olabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak hazır olmadığınız konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Kalıcı çözüm için ilişkinizin daha ciddiye gitmesi gerekebilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için harika bir gün. Ciddi bir romantik ilişki içinde olsanız da olmasanız da, yakın arkadaşlarınız ve partnerlerinizle olan tüm etkileşimlerinizin özellikle hassas ve anlamlı olduğunu göreceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla bağınızı güçlendirin ve bunun sonucunda kendi içiniz de güçlenecektir.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Kendi gücünüzü ispat etmek için, başlattığınız mücadelenin içinde olmaktan büyük bir zevk alıyorsunuz. 

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yüz yüze iletişimlerin büyük ölçüde artmasını bekleyebilirsiniz. Ilımlı, samimi ve nazik yaklaşımlarınız sayesinde puan toplayabilir, güçlü diyaloglar kurabilirsiniz. Bu durum, karakterinizin sosyal yönünü de tatmin edecektir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda çözemediğiniz bazı sorunlar var. Kariyeriniz harika bir şekilde ilerliyor, fakat finansal durumunuzu düzeltmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi dengelenmiş ve zinde hissedeceksiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, artık bağlılığınızdan kuşkuya düşüyor. Eskisi kadar güven duymadığını bugün dile getirebilir. Sorunları elinizden geldiğince düzeltmeye bakın. Bugünlerde kendinizi işe fazla kaptırdınız. Fazla sorumluluk yükleniyorsunuz. İşkolikliğiniz bir şeylerden kaçışın göstergesi gibi. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Midenize çok düşkünsünüz. Hep yemek istiyorsunuz, biraz rejim yapın yoksa kilolarla başınız derde girecek

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>