Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ön Yargılı Olmamalısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşkta bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açmaya hazır hissedebilirsin bugün. Değişimler kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bazı şeylerin bir çözüme ve sonuca ulaşmış olması, kalbinin daha da rahat etmesini sağlayabilir bugün.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir. İş yaşamınızda huzur var. Bir arada çalıştığınız yetkili, yetkisiz herkesle çok sıcak ilişkiler içinde görünüyorsunuz.

İş ve sorumlulukların bugün yoğun olabilir. Bir bütçe içinde kalmak ve fazla para harcamamak kendini daha iyi hissettirecek. İşlerine odaklanırken hesabını iyi bileceksin bugün.

Zihinsel olarak daha iyi hissetmek için kendine zaman ayırman gerekebilir. Ancak bu zaman ayırma mevzusunu evde tek başına karanlıkta oturup düşüncelere dalma olarak algılamamalısın. Kendine iyi gelecek bir aktivite seçebilir ve keyif aldığın şeylere odaklanabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hislerini saklamamalısın. Bu sadece duygusal anlamda değil, genel olarak karşına çıkan mevzular hakkında nasıl hissettiğini ifade etmek ile alakalı olabilir. Etrafındaki insanlarla iletişimini arttırmankonularında da güzel bir fırsat çıkarabilir karşına.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir şeyleri yapmayı atlamışsın hissine kapılabilirsin. Önceden hor görülüp, hırpalanmışsın ve şimdi de başlangıç noktana dönene kadar yine tekrar tekrar aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun. Bu senin işin değil, bu yüzden diğerlerinin aksi istikametine doğru gittiğin için protesto edilirsen bununla çok ilgilenme. Belki de bir sonraki adımın için tavsiye alman gerekiyordur.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınında meydana gelen bazı olayları gözlemlerken şaşırtıcı biçimde önyargılı olduğunu düşünebilirsin. Seni sorumluluklarından alıkoyan bazı alışkanlıklarını geride bırakıyorsun. Bunun hayatına olan etkisi beklediğinden daha iyi olabilir. İlişkilerde temkinli olmanın sebebini aldığın bir haberden sonra daha iyi anlıyorsun.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yaşantınızı ve zaman yönetiminizi neye göre belirliyorsanız bu konuda bir düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Saklanmak, geride kalmak ya da görmezden gelmek size beklediğiniz sonuçları getirmeyeceği için bu alışkanlığınızdan kurtulmanın yollarını aramalısınız.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza giren yeni konular ve ufuklar size heyecan verebilir. Artık uzun vadeli eğitim çalışmalarınızın üzerinde durabilirsiniz. Kişisel açıdan kendinizi geliştirmek, uzaklarla ilgili yeni girişimler yapmak için fırsatlarınız önünüze çıkabilir. Bilgiye verdiğiniz önem sayesinde son zamanlarda kazandığınız tecrübelerihayatına yönelik planlarına dahil edebileceksiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelen rahatlık beraberinde kazanca dönüşebilir ve bu durum da hemhem sosyal yaşantınızda kafanızın rahat olmasında size yardımcı olabilir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rahat bir gün geçirebilirsin. Bir şeyler seni düşündüğün kadar yormayabilir. Sen kendine ekstraçıkarmadığın sürece gün kendiliğinden rahat bir akışla devam edebilir. Bir şeyleri oluruna bırakabilirsin.

24 Nisan 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kötü alışkanlıklar yavaş yavaş geri gelmeye çalışıyor olabilir. Artık size uymayan bir alışkanlığa başlamış olabilirsiniz ve bu kararı verme konusunda ciddisiniz ancak kendinizi adamış değilseniz zorlu olaylar veya çevre baskısı hata yapmanıza neden olabilir. Sonuçta, gerçeklerden kaçmak çok kolay! Güçlü kalın, sizi gitmek istediğiniz yola götürecek olan şey bu değil. Kendinizden kaçmak için ne kadar uzun süre harcarsanız hayat sizi o kadar çok es geçer, bu yüzden ilerlemeye devam edin. Her yolda ufak tefek aksaklıklar ve bazı geriye dönüşler olması normaldir. Asıl zor olan, her seferinde tekrar ve tekrar aynı yönde yürümeyi seçmektir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi kazançlarınız veya finansla ilgili harika gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin haberiniz olmadan sevgiliniz bir sürpriz hazırlayabilir. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmayın. Size karşı haksızlık yapmış ya da dedikodulara kapılıp sizi yanlış değerlendirmiş bir kişi kusurunu anlayıp sizden özür dileyecek. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Yatırım yapmadan önce, çevrenizde bu konularla ilgilenen dostlarınızdan yardım isteyin. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür

24 Nisan 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 37' 40" R
Ay
Başak
25° 47' 51"
Merkür
Boğa
03° 03' 17"
Venüs
Boğa
22° 53' 44"
Mars
Koç
13° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 08' 25"
Satürn
Balık
17° 57' 27"
Uranüs
Boğa
23° 22' 34"
Neptün
Balık
29° 23' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 58"
Chiron
Koç
21° 36' 42"
Lilith
Başak
25° 18' 36"
True Node
Koç
14° 55' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>