Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey daha mükemmel olabilir. Yaşadığınıza tutku ve aşk denemez belki, ama ilişkinizde ikiniz de mutlusunuz. Karşılıklı beklentiler yerli yerine oturmuş.

Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Kaybolmuş şanslar, kılık değiştirmiş olarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama koşullarını oluşturmaya da çalışmıyorsunuz. Para konularındaki ihmalkarlıklar, başka konulardaki ihmalkarlıklar kadar hoşgörüyle karşılanmayabilir.

Bugünlerdeortamınızda ilişkilerinizi yeniden dikkatlice gözden geçirmeniz yararlı olabilir. Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu dayanışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile yaşamınızda daha keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Evinizi dekore edebilir, güzel eşyalar alabilirsiniz. Ailenizden destek görmek moralinizi yükseltebilir.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:37 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ilişkilerimizde gücü elinde bulunduran taraf olmak isteyeceğiz. Finansal konularda daha dikkatli ve çıkarlarımızı kollayıcı davranacağız. Saat 18:37-20:50 Ay-boşluk etkisindeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz bir film izleyebilir, müzik dinleyebiliriz. Ancak bir konuda fikir değiştirmek veya durup dururken karar vermek daha sonra pişmanlık yaratır. Saat 20:50 Ay-Başak geçiş etkisinde, mantığınızı ön planda tutarak, gereksiz yere kendinizi yormamış olursunuz. Bir şeyleri kafanıza takıp üzülmemek lazım.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İmkanlarını değerlendiriyorsun! Bugün, elindeki imkânları değerlendirmek isteyeceksin. Mümkün olduğunca yeni başlangıçlar yapmak için kendine hedefler koyuyorsun. Ancak sabırsızlığın ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmana neden olabilir. Duygularını dizginlemekte zorlanabilirsin. Özellikle sevdiğin insanlarla olur olmaz meseleler yüzünden karşı karşıya gelebilir ve çok sert tepkiler verebilirsin. Bilhassa evli bir Terazi burcuysan evi terk etmeye kadar götürebilirsin durumu! Ani kararlar hızlı pişmanlıklara neden olabilir. Günün yorgunluğunu atmak adına akşam saatlerini tamamen kendine ayırabilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya geleceksin. Doyum olmaz bir sohbete dâhil olabilirsin.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre bağlantılarına daha önem vereceğiniz bir gün, onlardan alacağınız tavsiyelere özellikle ihtiyacınıza olabilir

26 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için yeniden harekete geçebilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yönsüzlük duygusu hakim olabilir. Sağlık konularında meşguliyetler artabilir. İlişkilerde ani sonlanmalar olası, son sözü ilk söylemekten kaçının. Gün boyu onaylanma arzunuz yüksek.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken dostlarınızla eğlenceli bir program yapmalısınız. Önce tiyatro, müze, defile gibi etkinliklere katılıp ardından keyifli bir akşam yemeğine gidebilirsiniz. Gelecekle ilgili hedeflerinizi şekillendirmek için uygun bir gün.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi beklentilerinizin karşılanmaması sebebi ile gün içinde agresif tutumlar sergileyebileceğiniz gibi, tam tersi olarak gelen kaynaklar ile ani kararlar alıp yol haritanızı hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz de. Çevrenizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda çok sert ve katısınız. İnsanlar sizinle bir şeyleri paylaşmaktan korkuyorlar.

26 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>