Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar gerilmiş sinirlerle aşk yaşayamazsınız. Bu ilişkiyi bitirmeye de niyetli görünmediğinize göre, mutlaka biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var.

İş ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız vardı. Düzensizlik siziyapamaz hale getirmişti. Şimdi operasyonun ikinci kısmına geçebilirsiniz.

Sizin aile içindeki savurganlıkları önleyebilmek için biraz sertleşmeniz gerekiyor. Ne yapıp edip bu savurganlığın önünü almanız gerekiyor. Yoksa yakındaki ödemelerinizin altından kalkamayacaksınız.

Önemli bir karar verme durumuyla yüz yüze gelebilirsiniz. Artılarını, eksilerini birlikte değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne iyi başlayacaksınız ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir. Size bu yakınlarda sevindirici bir haber var. Haberi aldığınızda onunla yatıp onunla kalkacaksınız. Çünkü sizini yaşamınızı baştan sona yeniden şekillendirebilecek bir haber olacak bu.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler iki önemli görünüm eşliğinde yeni haftanın ilk gününü karşılıyoruz. İlki saat 10:00 itibariyle burcunuzda gerçekleşecek Güneş-Jüpiter kavuşumudur. Bazı noktalara dikkat ettiğimizde gayet olumludur. Kişisel anlamda hayatı ele alış biçimimiz, insanlarla olan ilişkimiz ve şartlarımızı  gerçekçi şekilde gözden geçireceğiz. Tabii ki birey olarak bir duruşumuz, isteklerimiz ve ihtiyaçlarımız var. Bunlara değer verilmesini, onaylanmasını bekliyoruz. Bazen oluyor bazen de zorlanıyoruz. Burada önemli olan sırf bizi beğensinler diye kendimizden taviz vermemek, adil ve tarafsız şekilde ilişkilerimize, hayata bakabilmektir. Çelişkiye düşmeyelim. Başkalarına değer verelim  fakat kendimizden sürekli vereceğiz anlamına gelmesin. İkinci görünüm saat 21:43 Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Sizin insanlarla  aranızdaki sınırları belirliyor. Kim nereye kadar önem taşıyor ve ben ne istiyorum sorusuna cevap bulunacak. Kendimizi onarıyoruz aslında. Belki mesafeli davranacağız. Bazen de kendi içimize çekilerek muhasebede bulunacağız.  Şartlara, ortama göre davranmayı tercih edeceğiz. Ancak sürekli endişeli de olmayacağız.  Aslında bu hiç de zor bir şey değil. Fikirlerinizi paylaşmaktan kaçınmayın. Başkalarının da görüşlerini dinleyin. Artı ve eksileri tartın. Beden ve ruh sağlığınıza özen gösterin. Kendinizden ödün vermeyin. Bir şeyler sizi rahatsız ediyorsa bunu dile getirmekten de kaçınmayın. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmayı planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmakta fayda var.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde eylül doğumlu Teraziler son on iki yılın en şanslı günlerini yaşıyor! Diğerleri de öyle, ama bu esnada bazı kişilerle her ne kadar fikir alışverişlerinde bulunmak isteseniz de aynı frekansta düşünmediğinizi ya da farklı yapılarda insanlar olduğunuzu görebilirsiniz. Olsun boş verin, fırsatlar sizi bekliyor unutmayın!

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Kurduğunuz ilişkiler gelecek yönünde sizi besleyebilir. Kişisel anlamda çevrenizdekiler tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Her kelimenize dikkat ediyorsunuz. Zaten keyfinizi kaçıran insanlaryerinizde çok. Kimseyle konuşmak istemiyorsunuz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren konularda çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı hissedeceksiniz. Girişimlerde bulunmak için biraz daha beklemelisiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarında ve dahil olduğunuz sosyal topluluklarda parlayabileceğiniz, lider olabileceğiniz ve değerli organizasyonları tertip edebileceğiniz bir gündesiniz.Bütün bu eylemler arasında kaçınmanız gereken tek dürtü kibir ve bencillik olmalıdır. Arkadaşlarınıza cömert ve güçlü enerjiler sunabileceğiniz etkinliklerde boy gösterebilirsiniz. Sosyal statünüzü sağlamlaştırmak amacıyla maddi gücünüzü arttırmak isteyebilirsiniz. Bunun için de uygun bir süreçte, doğru etkiler altında bulunuyorsunuz. Coşkulu bir gün deneyimleyeceksiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 58' 57" R
Ay
Akrep
00° 20' 26" R
Merkür
Koç
16° 07' 38"
Venüs
Koç
22° 50' 07"
Mars
Balık
24° 36' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 12"
Satürn
Balık
15° 58' 07"
Uranüs
Boğa
21° 58' 22"
Neptün
Balık
28° 42' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 49"
Lilith
Başak
22° 36' 10"
True Node
Koç
15° 38' 42"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>