Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz. Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar. Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz.

İş bağlantılarınızı dengede tutma mücadelenizde fazla umut bağlamadığınız yerlerden destek gelebilir. Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz. geliyor.

İhtiyacınız olan bir şeyle ilgili fiyat araştırmasına girebilirsiniz. Kazancınızdan memnunsunuz, ama bir o kadar da harcadığınız için iki yakanız pek bir araya gelmiyor.

Her zamanki sağduyulu yaklaşımınızdan bugün biraz uzaklaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız küçük bir sağlık problemi bugünlerde sizi tek ediyor. Sağlık konularındaki özensizliği terk etmelisiniz. Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaşacağınız hedef bu zorlukların hepsine değecek. Ağır adımlarla, fakat istikrarlı gideceksiniz. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu göreceksiniz.

26 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hareketini boşlukta sürdüren Ay, 00:19'da Yay burcuna geçiyor. Yoğun bir güne başlıyor olabilirsiniz. İletişim trafiğiniz bir hayli karışık olabilir. Bazen sadece telefonlara cevap vermek bile yorabilir. Eğitim hayatınız da bugün ön plana çıkabilir. Kendinizi geliştirmek için yeni kurslar, eğitimler araştırabilirsiniz. Öğlene geldiğimizde gergin olmanıza sebep olacak gelişmeler yaşanabilir. Çok uzun sürmeyecek bu etki sona erdiğinde daha iyimser bir ruh halinde olacaksınız. Okumadığınız kitaplarınıza vakit ayırabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

26 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrende dikkat çekiyorsun!Ay, tüm gün ateş burcu etkisinde olacak. Sabah saatlerin oldukça hareketli geçecek. Yetişmesi gereken işler, dosyalar ve evraklar epey vaktini alabilir. Gün içerisinde yaşadığın kararsızlıklarınla ve değişen ruh halini dengelemekle uğraşabilirsin. Ama Ay, özellikle ev içerisinde el yordamıyla giriştiğin işlerin üstesinden kolaylıkla gelmene yardımcı oluyor. Bunu değerlendirmeni tavsiye ederim. Evli bir Terazi burcuysan, eşini romantik bir akşam yemeği organize ederek şaşırtabilirsin. Diğer yandan bugün kişisel açıdan önem verdiğin konularla ilgilenmek isteyebilir, dış görünüşünde değişikliğe gitmek isteyebilirsin. Bu durum sosyal ortamlarda dikkat çekmene neden olurken, zekâsıyla seni kendine hayran bırakacak birisiyle de tanışabilirsin.

26 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda hızlı gelişmeler olabilir ve sizde ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Ani yön değişimlerine açık olun.

26 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz ile haberleşmeleriniz fazla olabilir. Kendi düşüncelerinizi yaymak isteyeceğiniz ve inandığınız şeyleri savunacağınız bir gündesiniz. Bugün yapacağınız sözleşmeleri geç saatlere bırakmamaya çalışın. Dedikodulara fazla kulak asmadan işlerinizle ilgilenmelisiniz.

26 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüksek pozisyonlarda çalışan Terazi?ler personellerinize karşı daha anlayışlı olmak için elinizden geleni yapın.

26 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün en şanslı burçlarından birisiniz. Kendinizi geliştirmeye oldukça açıksınız. Özellikleyerinde bir süredir rahatsız olduğunuz konuları çözümleme fırsatı bulabilirsiniz. Her ne kadar biraz sinirli hissetseniz de duygusal eylemlere de açıksınız. Gelen haberler hoşunuza gidecek.

26 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen sorunlar gözünüzde büyütmeyin çözüm düşündüğünüzden kolay olabilir. Gün boyu ailevi hassasiyetler, finansal konularla meşgul olabilirsiniz. Huzurlu alan yaratmakta zorlanabilirsiniz.

26 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yay burcuna geçiyor, sizin ufkunuzu öğrenmeye yöneltecek. Kardeş veya yakın akrabalarla bir seyahate çıkabilirsiniz. Eksik kalan geçmişteki eğitimlerinizi bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Yarım kalmış bilgileri öğrenmek sizi zihinsel olarak rahatlatacaktır. Sertifika programlarına kayıt yaptırmak, sürücü kursuna gitmek için en doğru zaman.

26 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınızı para ile ilgili konu veya sorunlara değil, sanat gibi yaratıcı faaliyetlere yöneltin. Gerçekçilikten uzak kalacağınız bugün içinde, hayalgücünün kurguladığı planlar, sizi olmayacak hedeflere yöneltmekten başkagörmeyecektir.

26 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 36' 01" R
Ay
Başak
00° 53' 27"
Merkür
Boğa
00° 19' 30"
Venüs
Boğa
20° 18' 26"
Mars
Koç
11° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 37"
Satürn
Balık
17° 48' 53"
Uranüs
Boğa
23° 15' 14"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 19"
Lilith
Başak
25° 04' 36"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>