Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde eleştirilere karşı daha açık davranmak, sizi doğru bir şekilde yönlendirebilir. Ne yaşadığınızdan emin değil gibisiniz. Duygularınızı tanımlamak için zamana ihtiyacınız olabilir.

Geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olacak. Önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak şeyler değil. daha güvenli ve iyimser olabilirsiniz.

Paranızı değerlendirme isteğinizi bir süre erteleyin. Bu parayı kullanacağınız daha cazip olanaklar çıkabilir. Kendinizi daha güvende hissedebilmeniz için daha gerçekçi planlar yapmanız gerekiyor.

Çok hassas bir konuda gerekli özeni göstermiyorsunuz. Bu konuda daha dikkatli davranmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz var. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olabilir. Yeni kurduğunuz bir dostluk, size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. İnsanlara şans verirken cömertsiniz. Ama şansın bitirdiğiniz yerde düşmanlık benzeri duygular başlıyor.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Koç burcunda sürdürüyor. Eşiniz, sevgiliniz gündeminizde olacaktır. Aranızdaki problemleri çözmek istiyorsanız sabah saatlerini tercih etmeniz, ilişkinizin geleceği için faydalı olacaktır. Ortaklıkla yönettiğiniz işinizde de ortağınıza beraber yoğun birgününde olabilirsiniz. Öğle sonrasında ise Ay ve Mars arasındaki zorlu açı aktifleşiyor. Özellikle partnerinize karşı agresif çıkışlar yapmaya müsait olabilirsiniz. Kalp kırmamaya dikkat edin.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını dengeliyorsun!Yoğun günlerden geçiyorsun. Önemli eşya ve evrakların ile ilgili ekstra önlemler almalısın. Yurtdışı bağlantılı bir işin varsa gelişecek aksilikler, organizasyondaki bazı açıkları ortaya çıkartırken, üst mevkide yönetimin ipini çekecek sıkıntılı konular gündeme gelebilir. Kendine kurduğun hayat düzenini oturtmuşken, hayatına ummadığın anda girecek olan kişi bugün karşına çıkabilir. Kalbini kapattığın gibi açmak zorunda bırakacak biri seni tamamen değiştirecek bir aşka yelken açtırabilir. İletişimin kuvvetli olmasıyla farklı insanlarla çok kolay kaynaşıp farklı deneyimlere sahip kişilerle kendine yeni bir arkadaş ortamı oluşturuyorsun. Zamanlamanı yeniden düzenlerken hem sevdiğin aktivitelere hem de sorumluluklarına zaman ayıracağın şekilde dengelemelisin.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış olayların açığa çıkması ya da bilmediğiniz bir konuyu bugün aniden öğreniyor olmanız mümkün olabilir. Bu durumu iyi yönetiyor olmalısınız.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaarkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Gün içinde dengede kalmaya özen gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi üzen ve gerginlik yaratan konularda kendinizi çok uzun süredir tutuyorsunuz. Kendi kendinizi geçmişin üzen problemlerinden uzaklaştırın.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; ikili veya ortaklı ilişkinde yaşanması muhtemel ani gelişmeler sonrası duyguların doruk noktasına ulaşabilir. İlişkilerinde yeni başlangıçlar olabileceği gibi geçmişten kurtulmak ve özgür olmak adına sonlar da yaşayabilirsin. Kariyer hayatında sorumlulukların artması ve bir dönüşüm içinde olman, dağılmana ve yanlış hesaplar yapmana sebep olabilir.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde adalet arayan Teraziler, bugün ani gelişmeler, ilişkilerde hareket olası. Önemli bilgilere ulaşabilirsiniz. Telaşın ve gerginliğin yoğunlaştığı vakitlerde öze dönmek faydalı olur.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet kayıplara dikkat edeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma ortamında elde olmayan konular patlak verebilir. İnsanların yalanlarını yakalasanız da sineye çekmek zorunda kalabilirsiniz. Sakın kendinizi kurban psikolojisine sokmayın. Herolacağına varır. Siz kendinizden emin olduktan sonra, ayak oyunları sürdürmeye çalışanlar kazdıkları kuyuda kendilerini bulurlar.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>