Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gözlemciliğin Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün evde yaşadığınız bir sorunun cevabını bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle bazı çatışmalar yaşanmış olabilir. Onu çok sevmenize rağmen, bu sorunların çözülüp çözülmeyeceğini merak ediyorsunuz. Kendinize odaklanmaya çalışın ve biraz meditasyon yapın. Yatıştırıcı bir müzik ile zihninizdeki gürültüyü engelleyin. Biraz derin nefes alın ve kalbiniz ne diyor bir dinleyin.

İşyerinde biri üzgün olabilir ve duygularını başkasına açma eğiliminde olmayabilir. Bu durum atmosfere gölge düşürebilir. Bu kişinin size kızgın olup olmadığını merak edebilirsiniz, ancak işle ilgili olması sizle ilgili olmasından çok daha muhtemel. Konsantrasyon için doğuştan gelen yeteneklerinizi kullanın ve bunun size engel olmasına izin vermeyin. Belaya değmez.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Başa çıkmaya çalıştığın bir zorlukla ilgili karmaşık hisler geliştireceksin. İlerlemeci ve yenilikçi tutum takınman yönünde destekleyici enerjiler söz konusu. Bir beyinfırtınası yapman hiç fena olmayacaktır. Sorunlarına farklı açılardan bakmayı dene. Kısa süre içinde harika bir çözüm üretebilirsin. İçgüdülerine güven ve onların seni doğru yola sevkettiğine inan.Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda olumlu koşulların tadını çıkarıyor olabilirsiniz ve her şey umduğunuz gibi gidiyor olabilir. Uzun vadede işler kesinlikle lehinize gelişecek. Ancak bugün size sizin de ölümlü olduğunuzu, arada bir yere inip planlarınıza dair ayrıntıları yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini hatırlatacak pratik ve gerçekçi etkenler söz konusu olabilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay saat 18.58'e kadar boşlukta olacak. Bu saate kadar dış koşullara göre hareket etmeniz gerekebilir, evinizle ve sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İletişimin artacağı ve çevrenizle fikir alışverişi yapacağınız bir gün.

3 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Hayatta karşına çıkan fırsat ve olumsuzlukları değerlendirirken sebatkar yanın güçleniyor. Karşılaştığın her konu ile ilgili detayları öğrenmek isteyeceğin bir güne başlıyorsun. Aklındaki sorulara yanıt ararken, çeşitli tepkilerle karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde katılacağın bir davet için hazırlıkların tahmin ettiğinden fazla sürebilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel görüntünüz ile ilgili sohbetler gerçekleşebilir. Sizin tarzınız sizin seçiminiz sosyal çevreniz tarafından beğenilmemesi söz konusu olabilir. Herkesin yaşam tarzı kendine. Söylenenlere çok takılmayın.

3 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflere ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizi daha fazla akışa bırakmak isteyeceğini zamanlar olabilir. Akşama doğru arkadaşlarınızla sohbet etmek için buluşabilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinizle birlikte olmak size bir hayli mutluluk veriyor. Bugün kendinizden oldukça emin ve huzurunuz yerinde.

3 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son günlerde ailenizden biri büyük bir stres altında olabilir. Bu yüzden en ufak rahatsızlıkta çileden çıkıyor ve kendini duygusal olarak değişken hissediyor olabilir. Gözüne görünmeyerek bu gerginliği azaltmaya çalışın. Ne kadar iyi niyetli olursanız olun tavsiye de vermeyin. Onu huzursuz eden her neyse, bu kişinin bu sorunla kendince yüzleşmesi gerekiyor. Uzaklaşın ve kendi işinize bakın.

3 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Liderlik nitelikleriniz bugün oldukça parlak. Sizin için oldukça değerli bir şey başarmanızı talep eden bir zihin çerçevesindesiniz. Ancak, bazı sorunlar ve muhtemelen el altından aldatıcı davranışlar olabilir. İlk başta üstesinden gelemeyeceğiniz sorumlulukların farkına vardıkça stres artabilir. En iyi sonuçlar için ego meselelerine karışmaktan kaçının.

3 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ilişkinize heyecan katacak bir şeyler yapmalısınız. İş yerinizde hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz ve çok azimlisiniz. Bugün kendinizi enerjik ve coşkulu hissedeceksiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar birbirinizle açıkça konuşmadığınız sürece çözülmeyecek gibi. Problemlerinizin büyümesine izin vermeyin. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkıp sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İş yerinde başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla hasret gidereceksiniz. Ortak çalışmalarınızın sonucunda elinize yüklü miktarda bir para geçebilir. Son zamanlarda karşılaştığınız sağlık problemleri son buluyor.

3 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 53" R
Ay
Terazi
12° 15' 15"
Merkür
Boğa
04° 57' 23"
Venüs
Boğa
24° 36' 13"
Mars
Koç
14° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 04"
Satürn
Balık
18° 02' 54"
Uranüs
Boğa
23° 27' 23"
Neptün
Balık
29° 25' 06"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 51"
Lilith
Başak
25° 27' 50"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>