Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı ruhsal heyecanlar yaşamaya eğilimli olacaksınız ve çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişimleriniz son derece canlı olacaktır ve beklemediğiniz bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Olaylara ani tepkiler verebilirsiniz ve bu durum sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı gerginliklerin ortaya çıkmasına yol açabilecektir. Bazı yeni kararlar alabilirsiniz ancak bunları uygulamaya geçmek için bir süre daha beklemelisiniz.

İş yaşamınızda enerjik ve aktif bir gün geçirmeye hazır olmalısınız. Bir çok konu aynı anda gündeminize gelecektir ve bir çok işi aynı anda bitirmeye çalışacaksınız. Ancak bu durum dikkatinizin dağılmasına yol açabilir ve bazı işlerinizin yarım kalmasıyla sonuçlanabilir. İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor. Canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve acele karar vermeniz gerekebilir.

Harcamalarınızda genel anlamda bir artışın olacağı ve fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Gelirinizi arttırmanın yollarını ararken giderlerinizi dengelemeye çalışmanız önemli olacaktır. Karşınıza çıkan her türlü fırsatı iyi değerlendirmeye çalışın ve yeni girişimleriniz için bu günü değerlendirmeye çalışın.

Zihinsel olarak son derece verimli bir gündesiniz ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.Duygusal olarak bir heyecan yaşayabilirsiniz ancak bu sizi mutlu edecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bununla ilgili sorgulamalarınız olabilir. Son günlerde kendinizi tanıyamadığınız birtakım davranışlarınız sizi düşündürüyor. Sonradan edinilmiş bir huy olduğuna inanmanız yeterli olmayacak, bu davranışlardan kurtulma çabalarına gireceksiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 10:25 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle Çarşamba gününü karşılıyoruz. Gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, sıkıntılar olsa bile biraz olsun bunlardan uzak durmak arzumuz yoğun olacaktır. Saat 12:53 itibariyle gerçekleşecek Mars-Pluto görünümü, maddi kazanç elde etmek, eviniz, aileniz ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde cesaretle ilerlemek yönünde önem taşıyor. Hedefler belirlemek veya isteklerimizi elde etmek açısından arzuluyuz hatta bir hayli hırslıyız. Saat 20:17 Güneş-Satürn görünümü, aşk hayatımızı yenileştiren ve düşüncelerimizi iletmemizde yardımcı olan bir etkidir. Ayrıca aşkta özgür hareket etmekten, başkalarıyla görüşlerimizi paylaşmaktan hoşlandığımızın da göstergesidir. Saat 21:30 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz. İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz. Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Saat 21:36 Ay-Güneş faydalı görünümü hem iletişimde sizi güçlendirici hem de aşk hayatınızla ilgili meselelerde olumlu yönde düşünmenizi sağlayıcıdır. Sosyal açıdan da destekleyicidir. Günün tüm güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcunda aktif hale geçen Pluton gezegeninin olumsuz etkilerinin ortaya çıkması ile ebeveynlerle güç savaşlarının sıklıkla yaşandığı bir süreçtir. Anne ve babası ile ortada çok fazla neden olmasa bile çok uzun yıllar boyunca dargınlık yaşayan kişilerin haritalarında Plüton kare geçişine sıkça rastlanır.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var. Kaçınılmaz olan şeyleri değiştiremezsiniz, en iyisi kabullenip ilerlemeniz. İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Yazışma konuşmalarda aksilikler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalara karşı dikkatli olun. Sorumlu olduğunuz konularda hırs yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Parasal konulara yönelik hırslı bir tavır içine girmeniz mümkün. Şanslı bir dönemde olduğunuzu düşüneceksiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yakın çevrenizden aldığınız desteklerle güzel adımlar atacaksınız. Sanatla uğraşanlar, kreatif işleri için yakın çevrelerinde bulunan deneyimli insanlardan destek görebilirler.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi son derece güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Çalışmalarınızı keyifle sürdürecek, parasal konularda yeni girişimlerde bulunacaksınız. Farklı ve yeni kararlar alabilir, sıkıntılarınızı çözümleyebilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA başında aşk, romantizm, estetik ve uyumun hüküm süreceği birkaç gün geçireceksiniz. Bu süre zarfında özel ilişkileriniz, son derece olumlu, tatmin edici ve dinlendirici nitelik taşıyabilirler. Bu günleri iyi değerlendirmeye bakın çünkü maddi konular veya görevleriniz ile ilgili hafta ortasında oluşacak şartlar, özel hayatınıza fazla vakit ayıramamanıza neden olabilir. BEKLENMEDİK gelişmeler, programınızda değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Eğer farklı şartlara, gerektiği şekilde farklı yaklaşımlarla yanıt verir ya da konuyla ilgili bir uzmana danışırsanız, endişelenmenizi gerektirecek bir durumla karşılaşmayacaksınız.

3 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>