Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Şu anda güçlü bir flört dönemi yaşıyor olabilirsiniz. Kovalar çok şakacı insanlardır ve bugün sevgili adaylarınıza da bu yönünüzü göstermek isteyebilirsiniz. Karizmanızı ortaya çıkaracak ve cazibenizi kullanacaksınız. İki farklı kişinin sizinle ilgilendiğini görebilirsiniz. Bu insanları daha iyi tanımak için onlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz! Çok eğlenceli olacak. Keyfini çıkarın!

Yüzleşmekten kaçma eğiliminiz var ama bugün bundan kaçınamayabilirsiniz! Partneriniz veya bir aile üyesi size baskı yapıyor olabilir. Bu soruna daha önce bir çözüm bulmuş olma olasılığınız var. Ortağınıza duymak istediklerini söyleyin, böylece daha sonra istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ...

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Aklında çok onurlu gayeler olmadan isteklerini çevrendekilere dayatmaya çalışırsan zor açmazlar ortaya çıkabilir. Bir kişiyi kontrol etmek için bu kişinin sana karşı olan korkusunu suistimal ediyor olabilirsin. Bu hiç de sağlıklı bir ilişki değil. İnsanları terslememeye çalışsan iyi edersin. Dostlar edin; düşmanlar değil. Ayrıca senin de kimseden bir korkun olmamalı.Bugün işler kızışıp gerilim arttıkça dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Egolar tavan yapacağı ve insanlar kendi bildiklerini okuma konusunda inat edeceği için tartışmaların çıkması muhtemel. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey ise işin içine beklenmedik durumların girebileceği ve bunun da bir sonraki adımınızı planlamayı zorlaştıracağı. Bu yüzden siz yalnızca işleri oluruna bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçirmek senin için önemli olacak. Hareketten ve heyecandan uzak olmak kendini yenilemek için bir fırsat yaratacak. Bunu değerlendirip ertelediğin işleri halletmek için kullanmak sana iyi gelecek.

30 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Jüpiter Balık Burcuna geçiyor. Aşırı tembellik, sorumsuzluk ve dağınıklık ile aşırı takıntı, mükemmeliyetçilik, kontrol etme dürtüsü gibi dengeyi kaybedeceğiniz durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Her ikisi de hayatınızda ve karşınıza gelen olayların da aşırılık içermesine neden olacaktır.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden yaşça büyük insanlarla olan iletişimin artabilir. Belli konularda onların hayat tecrübelerinden yararlanarak kendine bir yol haritası oluşturabilirsin. Yılın son günlerinde geçmiş ile ilgili konularda değerlendirmeler yapmak isteyeceksin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin kariyerindeki gelişmeler yeni düzenlemeleri beraberinde getirebilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz eğlence anlayışınıza müdahale etmek istiyor. Sizlere zorla bir şeylerin kabul ettirilmesi günü gergin tamamlamanıza yol açacaktır. Düşüncelerinizi ve karakterinizi herkese hissettirin. İnsanlarla savaşarak değil konuşarak anlaşmaya çalışın.

30 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne maddi kaynaklarınızla ilgili düşünerek başlayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler gün boyu işinize yaratacaktır. Öğleden sonra yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Zihinsel konular artabilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Ertelediğiniz işlerinizin sorun yaratmaması için verdiğiniz sözleri yerine getirin.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

30 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha düzenli olmak kulağa pek eğlenceli gelmeyebilir, ancak şu anda ve gelecekte kesinlikle sizin yararınıza olacaktır. Bugün hayatınızı düzene sokmanız ve ne kadar verimli olduğunuzu göstermeniz için size harika bir destek sunuluyor. Bu, yeni bir sağlık girişimi, daha iyi bir günlük rutin veya ofiste geçirilen daha fazla saat anlamına gelebilir, bunu nasıl kullanmak isterseniz isteyin, harika sonuçları olacaktır!

30 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuz Koç’ta ilerliyor ve partnerinizin size olan duygularından emin olmak istiyorsunuz. Birlikteliklerinizde önemli aşamalar kaydedebilmek için gerekli cesareti bulmamanız için neden yok. Kendinize güvenmelisiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

30 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ekonomik durumunuzu düzeltecek bir karar alabilir, harekete geçebilirsiniz. Gelirinizi arttıracak yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Bir finans danışmanından destek almak size yardımcı olabilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı kişilerin etkisinde kalacak ve onlarla çalışmak isteyeceksiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 00' 18" R
Ay
Terazi
12° 45' 03"
Merkür
Boğa
05° 00' 53"
Venüs
Boğa
24° 39' 18"
Mars
Koç
14° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 04"
Uranüs
Boğa
23° 27' 32"
Neptün
Balık
29° 25' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 59"
Lilith
Başak
25° 28' 07"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>