Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Stilin Konusunda Değişiklik Yapabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün kendinizi biraz gözyaşlarına boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Günün gezegensel etkileri, kendi hisleriniz de dahil olmak üzere hemen hemen her şeye duyarlılığınızı artırabilir. Moralinizi yüksek tutun, çünkü bu kesinlikle kısa süreli bir durum. Gerektiğinde gözyaşlarınızın akmasına izin verin çünkü bu son derece rahatlatıcı olabilir. Çok fazla da kendinizi buna kaptırmayın, çünkü yarın her şey daha iyi olacak. Bugün kendinize iyi bakın yeter.

İnsanlar genellikle sizi hassas bir varlık olarak tanımlıyorlar. Ama uzun vadede, hayatın sapanlarına ve oklarına karşı herkes kadar sert ve hissizleşmiş olduğunuz ortaya çıkabilir. Her halükarda, önümüzdeki gün olaylarla dolu olacak, ancak kendinizi çekmeyecek ve koruyamayacaksınız. Aslında, işiniz veya aileniz gibi kutsal tuttuğunuz idealleri savunan barikatları savunuyor olacaksınız. İşgalciler arkanızdan geliyorlar, bu yüzden kılıcınızı hazırda tutun!

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Pratik bir insansın ve her şeyi baştan sonra soruşturmayı seviyorsun. Ama bugün mantıki yönünün uçları yaşamasına izin verme. Sezgisel ve hayalperest hissetmen mümkün. Fikirler aklında dolaşıyor ve bir su gibi akıyor olabilirler. Eğer onları çok sıkı tutmaya çalışırsan, pratik kullanımları açısından onları sorgularsan, bu rüyalar yitip gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Fakat bu bilinç akışından faydalanırsan, kullanışlı bir şey ortaya çıkabilir.Bugün hayatınızda rüzgar şiddetlenecek gibi ve bu yüzdenbaşına geçmeniz gerekebilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şey olmayacağını bildiğiniz halde insanları bir şeyler olacağı yönünde yanlış yönlendirmemelisiniz. Durumun sonucunu sezgisel olarak biliyorsunuz. Şartlar ne olursa olsun her daim kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Manevi gelişim, gelişiminizin ihmal edilmiş bir yönü olabilir. Eğer böyleyse, inançlarınızı değerlendirip hayatınıza geçirmenizde fayda var. Kiliseye gidiyorsanız, orada bir şeyler öğreniyor musunuz? Ya da diğer inançları keşfetmeyi hiç denediniz mi? Veya gerçekten inandığınız şeyin ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Bunu yapmayı bir düşünün ve dürüstçe kendinize kulak verin. Aradığınız şeyi bulmanın en iyi yolu bu olacaktır.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün son dakika durumlarıyla karşılaşabilir, bazı plan ve hedeflerinizde şartlar elinizde olmayabilir. Akışa uyumlanmak gerekecek. Sabit kalma çabası, sabit bakış açısı iç huzuru azaltacaktır.Sevdiklerinizin hayatındaki konularla ilgilenebilirsiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stilini değiştirmek istiyorsun. Bu konuda radikal bir karar alabilirsin. Kendine yeni kıyafetler alabilirsin. Moda dergilerini karıştırman faydalı oluyor. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan bu değişiklik birinin dikkatini fazlasıyla çekmiş olabilir. Akşam sosyal medya hesaplarını kontrol ettiğine bir mesaj ile karşılaşabilirsin.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı paylaştığınız kişilerle bazı duygusal çıkışlar yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizin üzerine daha fazla eğilmelisiniz. Aşk ve ilişkilerden yana güzel konuşmalar içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızın neticesinde gerçek olana ulaşma isteğiniz tetiklenebilir. Ancak yanlış anlamalar ve yanılmalara karşı dikkatli olmanız, isteğinizi gerçekleştirirken destekçiniz olacaktır.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için sosyal konular ön planda olacak. Sorumluluklarınızın da farkında olmakla birlikte, size keyif veren şeyler için para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Yaptığınız işlerde kendinizi daha rahat ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Bugünü dışarda arkadaşlarınızla geçirmekte fayda var, yeni buluşmalar, tanışmalar da olabilir.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zihniniz biraz tedirgin ve endişeli olabilir, çok daha fazla senaryo üretip, aklınıza takabilirsiniz. Kendinizi üzmeyin.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile bireyleriniz olaylara kendi çerçevelerinden bakıyorlar ve sizin hayatınız hakkında pek fazla fikirleri yok. Bu nedenle onları olabildiğince kendinizden uzak tutmalısınız. En azından önemli konularda.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününe Ay'ın aşk evinizdeki seyahati ile başlıyorsunuz.Hayatın keyifli yönleriyle ilgileneceğiniz, mutluluk odaklı bir gün olacaktır. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hobilerinize vakit ayırmak iyi gelecektir.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hazır olsanız da olmasanız da artık harekete geçme vakti geldi. Sonsuz tereddütler deryası bir burcun insanısınız ve bazen harekete geçebilmeniz için sizi birinin kuvvetlice itmesi gerekiyor. Kendinizi pek hazır hissetmediğiniz bir ilişki için bugün bu tarz bir itme söz konusu. Hazırlıksız olduğunuz için kendinizi huzursuz hissediyorsunuz fakat her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlamanın vakti geldi. Ayrıca, birinin ya da bir şeyleri değişmesinin iyi bir şey olduğunu kabul etmelisiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok önemsiyor ve herkesten saklama ihtiyacı duyuyorsunuz. Buna hiç gerek yok. İş hayatında daha paylaşımcı bir tutum içinde olmak size fayda sağlayacak. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymayın. Maddi sıkıntı çekmek istemiyorsanız isteklerinizde makul olun. Lükse olan düşkünlüğünüz yüzünden yatırım yapamıyorsunuz. Kilo vermek için kendinizi çok fazla zorlamayın.

31 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 59' 14" R
Ay
Terazi
24° 59' 56" R
Merkür
Boğa
06° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 54' 37"
Mars
Koç
15° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 06"
Satürn
Balık
18° 06' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 43' 59"
Lilith
Başak
25° 34' 54"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>