Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi, mutluluğundan bir parça korumanız gereken bir ilişki içindesiniz. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor.

İşin kendisini, ortamından, ilişkilerinden önde tutmanız,yaşamınızda biraz mekanik bir mutluluk içinde olduğunuzu gösteriyor. İnsani gelgitlerle pek ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir.

Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir. Alım satım konularında bir otorite sayılmazsınız, bu yüzden eleştirilere kapalı durmayın.

Sağlık konularında abartılara dikkat ! Kendinizi bu kadar yıpratmamalsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinde neşe kaynağısınız. İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmiyor, şans tanıyorsunuz. Fakat zekanıza duyduğunuz güven sizi düzensiz, tedbirsiz bir insan yapıyor, az emek harcayıp elde eden kolaycı biri gibi görünüyorsunuz. Parlak zekanızla her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:21 Merkür-Chiron görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Beraberlikte bireyliğimizi kabul ettirebilecek ve ilişkide aradıklarımızı tespit edeceğiz. Kendimizi daha güçlü ifade edeceğiz. Yanlış giden her şeye dur diyebileceğiz. Artık, bizi üzen insanlara sabır göstermekten yana değiliz. İlişki bir bütündür, ortaklaşa düşünebilmek ve hayatı kotarabilmektir diyeceğiz. Saat 12:26 itibariyle etkili Ay-Oğlak geçişinde, sorumluluklarımızın hatırlatılması canımızı sıkabilir. Elimizi kolumuzu bağlayan, kafamızı kurcalayan her ne varsa ondan uzak durmak isteriz. Bilirsiniz, moral duygusu kadar kıymetli hiçbir şey yoktur. Ancak hayat gerekhayatı gerek ilişki gerekse ailevi konularda bizi baskı altına alıyor. Biz de alıştığınız düzeni koruma ve sağlamlaştırmak için çabalıyoruz. İşte Ay-Oğlak geçişlerinin kendi içindeki bu ciddiyeti, bir Terazi için pek kolay değildir. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü, ailevi konularda verilen yeni kararların işaretçisidir. Çıkarlarınızı öne alarak düşünürsünüz. Saat 16:15 Ay-Chiron görünümü, ailevi ve ilişkinizle ilgili konularda kendinizi mutlu ve güçlü hissetme arzunuzu işaret ediyor. Bu iki alanda artık problem istemiyorsunuz. İyileşmek, acılarınızı geride bırakmak ve geçmişi unutmaktan yanasınız.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde memnuniyetsizlik yaşadığın konuları, konuşmalarına ve tavırlarına yansıtabilirsin.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık siz de yaşadığınız olaylar karşısında eskisi gibi tepki vermediğinizin çok iyi farkındasınız. Gerçeklerle yüzleşmeniz sizin için daha kolay olacak. Maddi konularda yaptığınız bir hata üzerine aile üyelerinin sert sözlerine maruz kalabilir ve onları kaybetmemek adına çok güçlü bir duruş sergileyeceğiniz önemli bir projenin ilk adımını başlatabilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Takibini yaptığınız işleri tamamlamak için uygun bir gün. Sosyal alanda toplumun yararına olacak projelerde yer almak isteyebilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapıp size en uygun konumu seçmek istemeniz olasıdır. Sosyal yardım konusunda eşinizden veya sevgilinizden destek alabilirsiniz. Çevrenize karşı olan duyarlılığınızın arttığını hissedeceksiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şans bugünlerde her konuda yardımınıza yetişiyor. Bazı sorunları çözmek için risk almanız gerek. Bugün girişken olun ve korkmayın. Şartlar lehinize gelişmeye başladı.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa yapılan hersizi bir üst basamağa taşıyacak. Tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek almalısınız. Hayatın birçok alanına yayılmış görünüyorsunuz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında özel hayatınızdaki bir kadının kural ve yaptırımları sizi yorsa da, kişisel planlarınız yapmaktan vazgeçmeyin. Ne de olsa kadife eldiven giyen demir yumruk enerjinizle hayat dinamiklerini yönetmekte ustasınız. Eski dostlarınızı arayıp buluşarak nostalji yaşamak ruhunuza iyi gelir. Ayrıca emlakçılarla görüşmek ev alım satımı ile ilgilenmek için uygun bir gün.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 55" R
Ay
Başak
06° 00' 53"
Merkür
Boğa
00° 52' 06"
Venüs
Boğa
20° 50' 13"
Mars
Koç
12° 04' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 43"
Satürn
Balık
17° 50' 40"
Uranüs
Boğa
23° 16' 44"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 38"
Lilith
Başak
25° 07' 28"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>