Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dingin Tavrın Dikkat Çekiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

İdealist aşk bugün karşınıza çıkabilir. Bu, bir meslektaşınızı veya grubunuzdan birini içerebilir. Veya tamamen arkadaş olarak gördüğünüz biri bile olabilir. Bu kişi her kim ise, gerçek olamayacak kadar mükemmel görünüyor. Bu duyguları ilk kez yaşıyorsunuz ve karşınızdakinin kusurlarını da sevmek zorunda olduğunuzu unutmayın.

Etrafınızdaki insanlar değişiyor olabilir. Belki de yeniarkadaşlarınız olacak. Şirketinizin çalışanlarında değişiklikler olabilir ve bu yeniarkadaşlarıyla ilişkiler kurmanız gerekebilir. Ya da yakında yanınızda yaşayan yeni komşularınız olacağını keşfedebilirsiniz. Gelecekte birbirlerine yardım edebilmeniz için çevrenizdeki diğer insanlarla arkadaş olmak için de çaba gösterin.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Tembel hissediyorsun. Günün enerjisi seni hayal dünyasına sürükleyebilir. Roman okumak, kendini karakterler ve olaylar içinde kaybetmek hoşuna gidebilir. Ya da favori filmini izleyerek eğlenebilirsin. Sanatsal yaratıları özümsemekten keyif alacaksın. Kendini bir filmde baş rol olarak düşün. Arada bir kahraman rolünü oynamak iyidir!Evinizdeki bazı şeylere tahammül edemeyebilirsiniz bugün. Bir temizlik hastası gibi davranabilirsiniz. Muhtemelen ortalıkta biriken dağınıklıktan bıktınız. Belki de o eski gazeteleri geri dönüştürmenin vakti gelmiştir. Eski dergileri çöpe atar ya da onları bir kütüphaneye veya yaşlı bakım merkezine bağışlarsanız daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bugün kirli çamaşırlar ve diğer ev işleriyle de meşgul olmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

31 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, manevi, metafiziksel veya entelektüel alandaki insanları içeren bir sınıfa, atölyeye veya sosyal etkinliğe katılmaya karar verebilirsiniz. Büyüleyici tartışmalar, sizi derin düşüncelere bırakabilir. Reiki, masaj veya diğer uygulamalı disiplinler aracılığıyla doğal şifa yeteneğinizi kullanmanın yollarını keşfedebilirsiniz. Önümüzdeki birkaç günü, bugün öğrendiğiniz fikirlerle meşgul olacak şekilde geçirin.

31 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.08'den yarın 02.27'ye kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Biraz sakin kalmayı deneyerek, ruhunu dinlendirmeni öneririm. Kasım ayından beri eşinle aranızdaki ayrılık rüzgârlarına bugün son verebilirsin. Kararlı ve kendini ifade etme şeklin çevren tarafından ilgi görebilir. Her şeye rağmen zihnin oldukça berrak? Bugün ayrıca yeni bir çevrede bulunman için oldukça uygun görünüyorsun. Maddi anlamda uzun zamandır yaptığın düzen ve tasarrufun meyvelerini yiyebilirsin.

31 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eşinizin ailesinden kalan miras ya da ortaklı finansal konular üzerine birtakım sorunlar yaşayabilir ancak bundan eşinizin haberdar olmamasını isteyebilirsiniz. Siz her ne kadar durumu saklasanız da bazı kişilerin bu olayı duyurmak gibi bir telaşları olduğunu da anlayabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde olası kazalara karşı dikkatli olun.

31 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi göstermek isteyeceğiniz bugünlerde istediğiniz reaksiyonu karşınızdakilerden alamayabilirsiniz bu da kafa karışıklığına neden olabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızı herkesin yanında savunarak kahraman unvanından daha fazlasına sahip olacaksınız. Diğer insanlar size tamamen bambaşka açılardan bakacak ve çok etkilenecekler.

31 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlilik ve ortaklık evinizde seyahat etmeye devam eden Ay, Satürn ve Plüton ile sert etkileşim içinde olacak. Bugün partnerinizle veyaortaklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Ailevi problemler gündeme gelebilir. Birlikte yaşadığınız kişilerle ve partnerinizle güç savaşına girmemeye çalışın.

31 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiç hesapta olmayan harcamalarla karşı karşıya kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu harcamalar, bir kenarda biriktirdiğiniz paranızın bir bölümünü kullanmanıza sebebiyet verebilir. Yine de harcadığınız miktarı tekrar yerine koymanızı sağlayacak bir gelir de elde edebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizde temel taşı olmuş bazı kurallarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi, ailenizi, evinizi, yaşam alanınızı değiştirmek istiyorsunuz. Standartlarınızdan çok sıkıldınız. Beklediğiniz değişim aşk hayatınızdan gelecek. Aklınızla âşık olmaya hazır olun.

31 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün size bekliyor. Karşınızdaki kişiyi anlamak için çaba sarfetmelisiniz. Ortaklı konular gündeminizdeki yerini korurken aynı anda pek çok işin üstesinden gelebilecek güce sahip olabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>