Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Etrafındakilerin desteğini alıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün şehir dışına kısa bir gezi yapmanız gerekebilir. Bu, sizi şu anki sevgilinizin ilgi alanından uzaklaştırdığı için üzücü olabilir, ama belki de bu iyi bir durumdur. Bu duygu yüklü günde yapılan bir telefon görüşmesi, ilişkinizi daha da ilerletebilir. İyi dileklerini kabul edin ve onu tekrar görmek için sabırsızlandığınızı söyleyin. O halde, işinize dönebilirsiniz!

Uzak düşmek için vakit yok. Doğru, hayat akıyor. Asla kendinize ayıracak bir dakikanız bile varmış gibi gözükmüyor. Bir evin dört duvarını sadece iki elinizle tutuyor gibisiniz! Ancak bu konuda bir seçeneğiniz yok: ayaklarınızı, aklınızı vegörebilecek herhangi bir şeyi kullanmayı deneyin, çünkü kendiniz için o küçük evi inşa etme zamanı geldi!

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Ne kadar enerjiyi boşa harcadığını fark etmezsen, kısa süre sonra hayat sana fark ettirecek - suratına bir tokat gibi inecek. İnsanlar en az senin kadar inatçı olacak, o yüzden tedbirli hareket etmekte fayda var. İnsanları ne kadar kontrol altına almaya veya manipüle etmeye çalışırsan, o kadar sürtünme yaşanacaktır. Arkadaşça ve eğlenceli bir tavır takın ve hiçbir şeyi şu anda çok ciddiye alma.Bugün yakınınızda bir toplantı ya da başka türden bir toplanma gerçekleşebilir ve bu uzun zamandan sonra etrafınızdan olan en heyecan verici şey olabilir. Bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu toplantıyla ilgili sosyal bir etkinlikler bugün çok fazla zamanınızı alabillir hatta neredeyse kendinizi yıpratacağınız noktaya kadar. Hızınızı kendinize göre ayarlayın ve çok yüklenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde düzene koyulması gereken çok şey olması nedeniyle biraz canınız sıkılabilir. Çok sayıda işle meşgul olduğunuz için kendinizi biraz keyifsiz hissediyor olabilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirebilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, uzun süre 06:32-16:18 arası boşlukta kalıyor. Kariyer hayatınızda sonuca ulaştıramadığınız konular olabilir. Toplantılarınızdan kararlar alamadan çıkabilirsiniz. Saat 16:18'de Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu zaman dilimiyle beraber şansınız bir anda açılmaya başlıyor. Hayatınızda gelişen olaylar yüzünüzü güldürecektir. Sosyal ortamlarda vakit harcayabilirsiniz. Keyifli bir akşam sizleri bekliyor. Ay-Venüs kavuşumuyla aşk hayatınızda parlamaya başlıyorsunuz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilerin desteğini alıyorsun!Bugün Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Etrafında gelişen olaylar karşısında savunmaların keskin bir hal alabilir. Bir anda söyleyeceğin sözler, pişmanlık olarak dönebilir. Bugün yeni projelerini paylaşarak çevrenin desteğini alabilirsin. Becerikliliğin ve hırslı yapınla birçok işin altından kalkman takdir toplayacak. Gün içerisinde uzun zamandır merakla beklediğin bir haber alacaksın. Evlilik hazırlığı yapan bir Terazi burcuysan, her kafadan bir ses çıkması seni biraz yorabilir. Uzun zamandır beklentide olduğun bir konuda bugün seni heyecanlandıracak gelişmeler yaşanabilir. Toplumsal meselelere karşı duyarlılığının artacağı bir gündesin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişmekten ve değişiklikten korkmadan ilerlemelisiniz. Dostluk ilişkileriniz zarar görmesin diye gelen iyi bir teklifi değerlendirmemezlik yapmamalısınız. Çıkarlarınızı korumayı öğrenmelisiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde uğraştığınız işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Üstlerinizle ilgili konuları başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin. Annenizle ilgili olayları ihmal etmeyin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden eğlenmekten başka bir şey yapmak gelmeyebilir. Mümkün olduğunca içinizden geldiği gibi davranın ve hayatın tadını çıkartın.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi evinizde ve ailenizde kuşatma halinde hissediyorsunuz. İnsanlar sizi sürekli eleştiriyor ve her şeyi yanlış yaptığınızı hissediyorsunuz. Alevlenmeden önce düşünmek için zaman ayırın, çünkü bazı noktalarda haklı olabilirler.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi topluluklara adayacağınız bir gün geçirirsiniz. Etrafınıza fayda sağlamak birincil prensibiniz olacaktır. Diğer yandan incir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden sevdiklerinizle tartışmaktan kaçının. Hep dengeyi kurma görevi size kalır bunu da unutmayın. Arkadaşlarınızın kahve davetine katılın.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda problemler yaşayan Terazi burçları için ufak da olsa bir nefes olabilecek bir gün. Bazı fırsatlar veya değişiklikler bir nebze de olsun maddi anlamda sizi rahatlatabilir. Kariyer hayatınızı hafife almamalısınız. Evren sizi yeni bir noktaya taşımak konusunda çalışıyor. Siz de bir adım atarsanız kolaylıkla yükselebilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün kendini ifade etmek isteyeceğin işlere yönelebilirsin. Sorumlu olduğun konularda daha rahat risk alabilir ve seni keyifli hissettirecek şeylere harcama yapmak isteyebilirsin. İkna kabiliyetinle ve arabulucu tavırlarınla meslektaşların arasındaki gerginliklere son verebilir ve barış yaratabilirsin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 55" R
Ay
Başak
06° 00' 53"
Merkür
Boğa
00° 52' 06"
Venüs
Boğa
20° 50' 13"
Mars
Koç
12° 04' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 43"
Satürn
Balık
17° 50' 40"
Uranüs
Boğa
23° 16' 44"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 38"
Lilith
Başak
25° 07' 28"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>