Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesur ve kararlın davranıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Yavaş ve istikrarlı doğanız bugün çok takdir görecek. İyi düşünülmüş, güzel bir saldırı planının General'den onay aldığını göreceksiniz. Tam olarak nasıl ilerleyeceğinizi biliyorsunuz. Şimdi tek ihtiyacınız olan fikirlerinizi takip etmek için güven. Aklınız kalbinizle uyumlu bir şekilde çalıştığı için bir şeylere başlamak bugün daha kolay olacak.

En güçlü yeteneklerinizden biri, diğer insanlara liderlik etme yeteneğiniz. Geçmişe bakarsanız, şu anki durumunuzla arasında gerçek bir fark yarattığınızı göreceksiniz. Şu anda işyerinde pozisyonunuzu korumakta zorlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Diğerleri, fikirlerinizi önemli ve geçerli olduğunu anlayamayabilir. Cesaretinizi kırmamaya çalışın! Biraz araştırma yapın, coşkunuzu yükseltin ve ne düşündüğünüzü doğrudan söyleyin.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün almanız gereken önemli dersler var, bu yüzden etrafınızdaki insanlara çok iyi kulak verin. Belki de uzun bir süredir diğer insanlara büyümeleri gerektiğini söylüyordunuz. Bu sözleri onlara doğrudan söylememiş olsanız da bunu kendi kendinize düşünmüştünüz. Belki de biraz büyümesi gerekenin kendiniz olduğunu anlamanın vakti gelmiştir. İnsanları o kadar kolay değersizleştirmeyin. Bu hayatta herkesten öğrenebileceğiniz önemli bir şey vardır.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Akrep burcunda hareket ediyor. Devamında 13:58'te boşluğa giriyor. Saat 04:40'ta Merkür Güneş'in kalbinde olacak. Bugün kesinlikle dilek tutun. Sizler özellikle sağlığınızla ilgili şifa bekliyorsanız gerçek olabilir. Geçmişteki birinden bir beklentiniz varsa karşınıza çıkabilir. Akşam ise Venüs ve Neptün arasındaki karşıtlıkla melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur ve kararlın davranıyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Kendi işini yapıyorsan, çalışanlarını bazı eğitim ve sertifika programlarına yönlendirebilirsin. Her zamankinden daha cesur, daha kararlı olacaksın! Bu fırsatı yakalamak istiyorsan hayatın seni değiştirmesine izin ver! Günlük alışkanlıklarını değiştirmelisin, kahvaltıda meyve tüketimine ağırlık verebilir, işe gidiyorsan farklı bir yoldan gitmeyi deneyebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, aşk için geç değil ama yanındakini görememen de aşkı kaybetmene neden olabilir. Etrafında sana aşkla bakan kişiyi fark edeceksin.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konularınız ve işleriniz, olumlu ve olumsuz şekilde gündeminize oturabilir. Ancak olumsuz gelişmeleri büyütmemekte fayda var. Gelir-gider dengesi üzerinde çalışabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal olarak endişeli bir günde olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz, payların ayrılması söz konusu olabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler işlerinizi ilerletmenizde yardımcı olacaktır. Düşünsel konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklemeselelerinde önünüze insiyatifiniz dışında şeylerin dayatıldığını görebilirsiniz ve hayır deme şeklinize göre gününüz şekillenebilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi öne çıkarmanız için iyi bir gün. Enerjik davranın, gerekirse grup içerisinde liderliği devralın. Işığınızı saçabileceğiniz bugünü geride durarak ve kendinizi saklayarak es geçmeyin.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda öğlenden sonra boşlukta kalacak olan Ay, sizin para konularında zorlanmanıza neden olabilir. En iyisi harekete geçmek için yarını bekleyin.Becerikli, pratik zekalı bir kadından destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer yandan başarılı müzakere becerileriniz herkesin ilgisini çekebilir. Ticaretten veya katılacağınız eğitimlerden başarılı sonuçlar elde edersiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alacağınız bazı haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olacak. Ancak, bu durum gün içinde bir kaç sürecek. Daha sonra dikkatinizi farklı konulara yöneltecek ve sıkıntılarınızı dağıtacaksınız. Gelişmeler olumlu.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük işlerinizde dikkatli olmalısınız. Dalgınlıklar, kafa karışıklıkları ve moral bozuklukları istemediğiniz hatalar yapmanıza sebep olabilir. Genel anlamda yılın en şanslı buçlarından olmanıza rağmen bu şansınızı değerlendirmekte zorlanıyorsunuz. Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zaman, sosyal aktiviteler değer kazanıyor.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün finansal anlamda zihninin içinde olan planları, yenileyip düzenleyebilir ve işleri yerli yerine koymak için neler yapabileceğini düşünebilirsin. Ekonomik anlamda aktif olabileceğin bir gün olmakla birlikte, maddi kayıplar yaşamamak ve aldatılmamak için planlarını çok da kimseyle paylaşmamalı, yediğine ve içtiğine özen göstermelisin.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 36" R
Ay
Balık
06° 20' 11"
Merkür
Koç
18° 18' 28"
Venüs
Boğa
04° 37' 09"
Mars
Koç
01° 59' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 38"
Satürn
Balık
16° 49' 47"
Uranüs
Boğa
22° 30' 56"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 24"
Lilith
Başak
23° 39' 49"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>