Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güvenilir Birisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün çok konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyal tarafınız ön planda olacak. Kendinzi bir arkadaşınızla uzun sohbetler ederken bulabilirsiniz. Ya da sevgilinizle birçok ilginç konuyu tartışabilirsiniz. Görüşlerinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı insanlara sunmaktan keyif alacaksınız. Zeki bir ateş burcu olarak, insanları tutkulu fikirlerinizle etkileme konusunda iyisiniz. Bir konuya yeni bir bakış açısıyla bakması için birine ilham verebilirsiniz.

Sinirlerin gerilmesinden muzdarip olabilirsiniz ve bunun müsebbibi aşırı çalışmanız olması muhtemeldir. Nefes almak için biraz kendinize zaman tanıyın. Herhangi bir soruyu veya problemi derhal çözmeniz gerekmiyor. Kendinizden çok fazla şey talep etmeyin ve hızınızı yavaşlatmak için neler yapabileceğinize bakın. Belki de bazı projelerinizi kısaltma zamanı gelmiştir?

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Başkalarına yardımcı olmak önemli, ancak bunu yaparken kendinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Bugün işlerin biraz üzerine gitmenin ve ufkunuzu genişletmenin tam zamanı. Günün olayları fazlasıyla dramatik bir hava içinde gelişebilir. Tuhaf durumlara müdahil olmaktan çekinmeyin. Gerçeklerden biraz uzaklaşma arzunuzu böylelikle giderebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamın sunduklarına açık olmak, teslimiyeti çalıştırabilmek oldukça önemli olacaktır. Kadersel deneyimler yaşayabilir, ektiklerinizin sonucunu görebilirsiniz. Etik değerlerinizle hareket etme zamanı.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir küs olduğun bir arkadaşına ilk adımı sen atabilirsin. İş arayan bir Terazi burcuysan fırsatı ayağına getirenlere olumlu cevap verebilirsin. Aile içinde güvenilen bir kişisin. Aile içinde biri birikimlerini güvende tutmam için sana teslim edebilir. Kimsenin yüzünü kara çıkarmaya niyetin yok.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltınızın sesi sizleri geçmişe götürebilir. Hüzünleri kenara bırakmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Kendinize haksızlık yapmayı bırakmalısınız.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Aşırı duygu dengesizlikleri yaşamadan, akışta kalamaya özen gösterin. Etrafınızdaki insanlardan yüksek beklenti içinde olabileceğiniz zamanlar var. Bugün kabullenme içine girebilirsiniz, iç sesinizi dinlemeniz iyi olacak.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınız sizi mahcupedebilecek ve sarsıtacak bir hal alacaktır. Karamsar olup her şeyi ciddiye almayın. Bu etki geçene kadar önemli kararları erteleyin. Sizin öz güveniniz ve yaşama gücünüz dibe vuruyor. İlaçlara yenik düşerek hayatınızı güçleştirmeyin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çirkin bir şey yapma ya da hiçbir şey yapma eğilimindesiniz, ancak asıl mücadele ortada bir yerde kalmaktır. Romantik ya da cüretkar görünmeyebilir, ancak size bir teselli olacaksa, paranın bulunacağı yer de burasıdır.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız başlıca nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli duyguyu dengede tutmaktır.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı. Gereksiz kıskançlıklarla gününüzü zehir ediyorsunuz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Manevi konulara olan ilginizin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bu konularla ilgili farklı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz size yol gösterebilir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok önemsiyor ve herkesten saklama ihtiyacı duyuyorsunuz. Buna hiç gerek yok. İş hayatında daha paylaşımcı bir tutum içinde olmak size fayda sağlayacak. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymayın. Maddi sıkıntı çekmek istemiyorsanız isteklerinizde makul olun. Lükse olan düşkünlüğünüz yüzünden yatırım yapamıyorsunuz. Kilo vermek için kendinizi çok fazla zorlamayın.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 60" R
Ay
Başak
21° 46' 53"
Merkür
Boğa
02° 36' 02"
Venüs
Boğa
22° 28' 37"
Mars
Koç
13° 05' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 36"
Satürn
Balık
17° 56' 05"
Uranüs
Boğa
23° 21' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 41"
Lilith
Başak
25° 16' 20"
True Node
Koç
14° 54' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>