Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dalgalı Süreçler Geride Kalıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiklerinize özel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın veya eşinizin şu anda ekstra sevgiye ihtiyacı olabilir. Ailenizden biri zor bir dönemden geçiyor, çocuğunuz arkadaşlarıyla problem yaşıyor veya eşinizhayatında sıkıntılar yaşıyor olabilir. Belki onlara yardımcı önerilerde bulunabilirsiniz? Size açılmalarını ve kaygılarını sizinle paylaşmalarını sağlayın.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Bugün bolca sarımsak ve soğan ye. Arzuladığın insanı korkutup kaçırabilirsin tabi ama aynı zamanda birçok mikrobu da öyle. İç organlarını baharatlar tüketip su içerek temizle. Bugün her şey hızlı ilerleyebilir ve alarmda olman önemli. Sağlıklı beslenme ise bu denklemin temel öğesi.Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklar ön planda olacaktır. Bazı ilişkilerinizde aradığınız dürüstlük ve açıklığı bulamayabilirsiniz. İlişkilerden ve kişilerden beklentileriniz gerçeklerle uyuşmayabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla bir araya gelme planlarını ertelemek isteyebilirsin. Duygusal olarak zor bir dönemden geçiyorsun. Mantıklı kararlar almakta zorluk çekebilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Terazi burcuysan, dalgalı süreçler yavaş yavaş geride kalacak. Önüne bakmalısın. Tatil için hazırlıklarına hız vermeye başlayacaksın.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda iletişim sıkıntıları olabilir. Bir konu hakkındaki düşüncelerinizi belirtmek için yeterli ortam sağlanamayabilir ve düşüncelerinizi ifade etmek istediğinizde söz hakkı alamayabilirsiniz. Kendinizi açıklamak için uğraşmayın.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle evlilikte ve karşılıklı konularda hassas bir denge var. Tartışmalara girmemelisiniz. Bu durum işle ilgili konuları dahi etkileyebilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugünlerde sıkıntı içerisinde hissedebilirsiniz ancak tecrübeleriniz ve neyi nerede yapabileceğinizi bilir haliniz sizi oldukça rahatlatacak.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, plan ve projelerinizin tanıtımı, toplantılar ve sosyal ortamlarla ilgili geçici problemler, endişelere hissedebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim gücünüzün ve motivasyonunuzun yükseleceği görüşmelerden fayda elde edebileceğiniz, sosyal ortamlarda daha fazla ön plana çıkacağınız bir zaman sözkonusu olacak.

5 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün parayla ilgili bazı üzücü haberler sizi bir kararsızlığa sürükleyebilir. Belki de beklediğiniz bir para zamanında gelmedi. Belki de banka hesabınızla ilgili bir hata yapıldı. Düzeltilemeyecek bir şey değil. Temel olarak, sizin için her şey çok iyi gidiyor olmalı. Bu sadece geçici bir gerilemedir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Yakın çevrenizi testten geçirirken, çevrenizde odaklanacak gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Hazırlıklı olun.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulmak ve mutlu bir aile kurmak istiyorsunuz. Bugünyerinizde zorlu ve sıkıcı anlar geçirebilirsiniz. Hayatınızda olan her şeyi aklınıza takmamaya çalışın ve pozitif düşünün.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çalışma yaşantınızda daha özgürce davranacak ve kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz. Duygusal yaşantınızda bazı eksilmeler söz konusu olabilir. Karşı tarafın gizemli davranışları sizi olumsuz etkiliyor.

5 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 39"
Ay
Kova
18° 47' 20"
Merkür
Koç
17° 38' 21"
Venüs
Boğa
03° 05' 47"
Mars
Koç
01° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 17"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>