Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Biraz Kendini Düşünmelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 40%

Aşk, romantizm ve evlilik düşünceleri gün boyunca aklınızda olabilir. Eğer hoşlandığınız biri varsa, bu kişiyle yalnız bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, ancak henüz ciddi bir şey yoksa, birbirinizi daha iyi anlamak için cazibenizi kullanabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa da, sizinle aynı şeyleri arayan birinin ilgisini çekerseniz şaşırmayın. Utanmayın ya da korkmayın, yalnızca devam edin!

Şu anda yansıtıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızdaki son olaylar hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Belki de bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz. Bazıilanlarına bakmak isteyebilirsiniz. Özgeçmişinizi, potansiyel işverenlere kendinden emin ve açık bir şekilde sunabilmeniz için de güncelleyebilirsiniz. Yeni potansiyel müşteriler hakkında düşünmekten keyif alacaksınız. Şu anki mesleğiniz tarafından kapana kısılmış gibi hissetmeyin.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Tutkuların bugün çok güçlü olabilir. Ya çok seveceğin ya da hiç sevmeyeceğin şeyler ve durumlarla karşılaşabilirsin. Görüşlerini başkaları ile paylaşmak isteyen, açık bir ruh hali içinde olabilirsin. İçini döküp rahatlamak iyi gelecektir. Sadece etrafındaki herkesin aynı fikirde olmasını bekleme! Düşüncelerini insanlara kabul ettirmeye çalışmamalısın. Ama güvenebileceğin iyi bir arkadaşa açılabilirsin.Önem verdiğiniz ve uzun yıllardır görmediğiniz bir kişinin canlı ve yoğun bir yansıması bu gece rüyanıza gelebilir. Rüyayı çevreleyen aura muhtemelen mutlu olacak. Bu rüya, kişinin sizinle iletişim kurma girişimi olabilir, bu yüzden içeriği ciddiye alın. Numarasına sahip olduğunu varsayarak bu kişiyi aramak isteyebilirsin. Ya da internette bulmayı deneyebilirsiniz. İyi şanslar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işin eğlencesinde olsanız bile belli bir ciddiyet düzeyinin korunması ya da en azından kabul edilmesi gerektiğini anlamalısınız. Bugünkü gezegen dizilimi yüzünden insanların kafası pek yerinde olmayabilir. Dengenizi korumaya çalışın ki başkalarına hem destek verip hem de onları güldürün.

7 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde değişiklik isteği, sıkılganlıklar olabilir. Yakın çevrenizle daha yakın bir iletişim içerisinde olabilirsiniz. Bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Patavatsızlığa dikkat etmelisiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyarlı bir insansın. Çevrendeki insanların ihtiyaçlarına yardımcı olmak isterken kendini de ihmal etmemelisin. Zihinsel olarak yorgun düşmüş hissedebilirsin. Yataktan çıkmak istemiyorsun. Uykunu iyice aldığından emin olmak isteyebilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Terazi burcuysan sağlığın bugün senin için her şeyden önce gelecek.

7 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi eksikliği yaşadığınızı düşünerek kendinizi yeni mecralarda bulabilirsiniz. Zihninizi beslemek için harika bir gündesiniz. İyi bir araştırma yaparak hayatınızı daha yaşanılır kılacak detaylara ulaşabilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yay’da ilerleyen Ay, daha fazla iletişim ve daha fazla görüşme getirebilir. Duygularınızı daha çok ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayat bir miktar risk içeriyor bu sebepten ötürü de doğru zaman içinde bulunduğunuz zamandır.

7 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda söz konusu para olduğunda biraz daha tedbirli olun, böylelikle uzun vadede daha rahat olacaksınız. Örneğin çoğunlukla ev yemeği yemek size çok yardımcı olacaktır. Her gün paket servis sipariş etmek yerine mutfakta daha çok zaman geçirebilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Retro Merkür’ün bulunduğu konum, aşk hayatınız ve sosyal hayatınızla ilgili konulara karşı duyarlılık kazanmanıza neden oluyor. İş yaşantınızda elde ettiğiniz başarılar sizi tatmin etmiyor. Daha fazla zafere ihtiyacınız var. 

7 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzaklaşmak istiyorsunuz. Bir şekilde kendinize dışarıdan bakmaya ve belki biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Sürekli çevrenizi, arkadaşlarınızı veyerindekileri idare etmek, düzeni ve ahengi korumaya çalışmak sizi yoruyor, yıpratıyor olabilir. Haklısınız. Yine de bu dönemi çalışmakla geçirmek geleceğiniz için önemli olacaktır.

7 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşlerinizdeki gibi bir partner adayıyla karşılaşıp, sevgi dolu bir aile kurmak istiyorsunuz. Sahip olduğunuz yetenekleri keşfedin ve hayatın tadını çıkarın. Bugün zorlu kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız karışık ve heyecanlı. Bu konuda dik kafalılık etmeye meyillisiniz. Bir süredir sevgilinizle yaşadığınız ilişkinizde bazı tatsızlıklar var. Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Parasal çalışmalarınızda önemli gelişmeler meydana gelecek.

7 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 59" R
Ay
Aslan
11° 14' 50" R
Merkür
Koç
28° 20' 45"
Venüs
Boğa
18° 18' 29"
Mars
Koç
10° 30' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 37"
Satürn
Balık
17° 42' 01"
Uranüs
Boğa
23° 09' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 18"
Lilith
Başak
24° 53' 48"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>