Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Olumlu Gelişmeler Oluyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 70%

Hoşunuza giden insan tipi değişmiş olabilir. Genelde belli bir insan tipi ilginizi çekiyorsa, artık isteklerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Örneğin, geçmişte yalnızca sarışınlarla çıktıysanız, şu an artık esmerlere ilgi duyuyor olabilirsiniz. Ya da genellikle sizden daha kısa olan insanlarla zaman geçirdiyseniz, şu an daha uzun boylu insanlar size hoş geliyor olabilir.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Akışa göre hareket et. Nereye gittiğini henüz bilemiyorsun ama kaygılanmana gerek yok. Bugün dramatik olaylar yaşanabilir ve çevrendeki insanlar derin ve yoğun olabilir. Açık fikirli ve esnek tavırlar sergilemeye dikkat et. Eğer melodramlara karşı duygusal olarak mesafeli olursan zarar görmezsin. Dedikodulara ortak olma çünkü bu söylentilerin çoğu gerçeği yansıtmayacak. Kısa süre sonra gerçeğe ulaşacaksın. Sadece biraz zaman gerek.Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eviniz ziyaretçilerle dolabilir. Herkesi doyurabilmek için el atında biraz yiyecek-içecek bulundurmanız gerekebilir! Birkaç şişe fazladan içeçek satın alın ve biraz da çerez bulundurun etrafta. Akrabalarınızdan bazıları bir merhaba demek için uğrayabilir. Ya da komşularınız çat kapı ziyarete gelip sizinle biraz sohbet ederek vakit geçirebilir. Açık kapı politikası uygulayın ve sosyal olmanın tadını çıkarın!

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi & manevi güvende olma, güvende hissetme isteği artabilir. Kendi isteklerinizin doğrultusunda harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Eski bir ilişki, bir ilişki veya ortaklığa dair eski bir düşünce tekrar gündeminizde yer alabilir. Karşınızdakilerden açık ve dürüst tavırlar görebilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce katıldığın organizasyonlardan sertifika ve belgeler almaya hak kazanabilirsin. El becerilerine dayanarak resim heykel gibi hobiler edinebilirsin. Yakın bir arkadaşının sağlık sorunları ile ilgili olumlu gelişimleri haber alman seni onun adına mutlu edebilir. Evli bir Terazi burcuysan eşinle arandaki güven bağının zedelenmesini istemiyorsun.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dostlarınızla yapacağınız görüşmeler ya da etkinlikler size kendinizi pek iyi hissettirmeyebilir. Şu an yayılan virüsün endişesi içine daha fazla girmiş olabilirsiniz. Mümkün oldukça evde zaman geçirmeye özen gösterin.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirler ve projelerle ilgili olabilirsiniz. Arkadaş grubu içinde ya da sosyal alanda hareketli olabileceğiniz imkanlar var.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayatınızdaki kötü giden olaylara çok fazla takılı kaldığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Seçimlerinizi dikkatli yapın. Takıntıya gerek yok.

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Saygısız insanlarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Unutmayın ki onlara verdiğiniz yanıtlar gerçek kişiliğinizi yansıtacaktır. 

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor.Sosyalleşme ihtiyacınızın artacağı, dışa dönük bir gün olacaktır. Arkadaşlarınıza vakit ayırmaktan keyif alacağınız bir gün olacak, duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Hayallerinize ve umutlarınıza yoğunlaşın, kendi hedeflerinizin önüne engel koymayın.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün hedefleriniz doğrultusunda çok daha kararlı olabilirsiniz. Plan, düzen ve organizasyon gerektirenve konuları bugün kolayca halledebilirsiniz. Duygusal yönleriniz ve hassasiyetlerinizle dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınıza olan düşkünlüğünüz, özel hayatınızda sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olmalısınız. Mesleki anlamda da savaş verdiğiniz alanda galibiyet sizin olacak. Ancak ruhen ve bedenen yorgunluklarınız birikiyor ve size bir rahatsızlık olarak dönmemesi için yeni hobilere başlayın, rahatlayın. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 26" R
Ay
Başak
12° 16' 06"
Merkür
Boğa
01° 32' 43"
Venüs
Boğa
21° 29' 10"
Mars
Koç
12° 28' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 12"
Satürn
Balık
17° 52' 49"
Uranüs
Boğa
23° 18' 34"
Neptün
Balık
29° 21' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 14"
Lilith
Başak
25° 10' 59"
True Node
Koç
14° 53' 34"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>