Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların sorgulanabileceği zorlama bir sürece girmek üzeresiniz. Karşılıklı olarak beklentileriniz var. İki tarafın da daha samimi oldukları şeklindeki yanıltan kararlılıkları, uzlaşmayı güçleştiriyor.

Emeğinizin karşılığını gecikmeli olarak almanız, sizi bugünlerde bazı girişimlere yöneltebilir. Şansınız açık, isabetli öngörüleriniz var, ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz.

Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntıları azaltabiliyorsunuz. Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Duygusallığınızı fazla ön planda tuttuğunuz ilişkilerde zarar görebilirsiniz. Bugünlerde duygu sömürüsüne elverişli görüşmeler içine girmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak. Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazırsınız.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:53 Ay-Satürn kavuşumu planlanmış işlerin yürürlüğe konacağı, sorumlulukla hareket edileceği bir gündeyiz. Bütçemizin dışına çıkmadan hareket etmek zorundayız. Bu bizim hoşumuza gitmese de, dikkat etmeliyiz. Saat 17:13 Merkür-Mars görünümü, ilişkide paylaşımı, iletişimi, fikir alışverişini güçlendiricidir. Çiftler birbirlerini dinlemekten, keyifli zaman geçirmekten hoşlanırlar. Bu görünüm yeni tanışmalar, buluşma ve kararların olumlu yönde gelişimini sağlar. Özgürce ilişki yaşamak, değişime açık olmak, yenilikleri kucaklamak arzusu bu görünümle açığa çıkar. Sevdiğiniz kişiyle tatile çıkabilirsiniz. Bekar Yaylar, yolculukta birisiyle tanışabilir, hoşça vakit geçirebilirsiniz. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünümü, bize gösterilen ilgi, anlayış, destek karşısında mutlu oluruz. Güzel bir söz duymak, bir sıkıntımıza çözüm bulunması, önemsenmek bize iyi gelir. Rahatlık ve konfor arzumuz yükselir. Ailemizin varlığı, sevdiklerimiz, anılarımız bizim için kıymetlidir. Bir şekilde rahata kavuşacağımızı, şansımızın döneceğini, kötü günlerin geride kalacağını hissederiz. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, insanların değerinizi bilmelerini, takdir etmelerini beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye belli etmezsiniz. Ancak özünde maddiyat bir hayli etkilidir. Bugünlerde bir haber alarak sevineceksiniz. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığında, maddi ve manevi konularda sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmek gerekliliği vardır. Yarınlarınızı düşünüyorsanız, aldığınıza verdiğinize, harcamalarınıza dikkat etmekte yarar var. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven adına düşünülmesi gerektiğini vurguluyor. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, uzun vadeli projelerini destekleyecek kampanyalarla anlaşma sağlayabilirsin.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle finansal konularda yakın çevreniz ve akrabanız olan kişilerle aranızda çıkan düşünce zıtlıkları yerini agresyon ve öfkeli tartışmalara bırakabilir. Nedenini tam olarak bilmediğiniz bu durum karşısında sessiz kalarak onlara tepkinizi göstermek isteyebilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda netleşmemiş işler sizi rahatsız edebilir. Konu ile ilgili toplantı talep etmeniz olasıdır. Plansız ve düzensiz yapılan işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Pratik organizasyon yeteneğinizle bu konun üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Fazla baskı sizi bunaltabilir. Arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirmek için toplanabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akrabalarınızla yapacağınız görüşmeler size şaşırtıcı haberler getirebilir. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığını öğrenebilir ve bunlardan memnuniyet duyabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnaçlarınızın gücünün mucizevi getirileri karşısında tüm kalbinizle sahip olduğunuz her şey için şükredeceksiniz. Önemli insanlarla tanışabilir onlardan gelecek güçlü destekle kariyerinizle ilgili büyük girişimlerde bulunarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız önemli bir girişim içindeyseniz güçlü etkiler sizinleyken harekete geçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınız ve eşiniz arasında kalabilirsiniz. Dengeyi sağlamak adına kendinizi kurban etmeden gerçekçi ve adil davranmalı tartışmadan haklıyı haksızı ayırt ederek hareket etmelisiniz. Bu dönemde sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermeli duygularınızın sağlığınızı etkileyeceğini bilerek kendinize gereken özeni göstermelisiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Yurtdışı planları ve seyahat organizasyonları sizi hareketlendirecek. İşbirliğine açık olursanız her şey çok kolaylaşacak.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sizin spiritüel yanınızı ortaya çıkartır. Sezgileriniz, şiir, masal, hikaye yazmak için oldukça uygun. İçinizdeki sanatçı ruhu keşfetme zamanı. Sessiz bir köşede meditasyon yapmak, üzerinizdeki tüm negatif enerjiden arınmanızı sağlar. Tüm mistik konular ilgi alanınıza girer.

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>