Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor.

Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekebilir. İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Oğlak burcunda hareket ediyor. Finansal konularınız ön planda olabilir. Gelirinizi arttıracak yatırım fırsatları karşınıza çıkabilir. Prim veya maaş beklentiniz varsa gündüz saatlerinde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Öğleden sonraya geldiğimizde ise Venüs ve Uranüs arasındaki sert kontak devreye giriyor. Aniden gelişen olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle internet alışverişlerinde dikkatli olun. Bilgileriniz kopyalanabilir. Saatler 19:45 olduğunda Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. 26 Mart'a kadar eğitim hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. İnsan ilişkisine dayanan sektörlerde çalışıyorsanız tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Lükse düşkün olabilirsiniz. Değerli elektronik aletlere harcama yapabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili hayırlı bir haber alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alman gerekebilir!Ayın ilk gününde aşkı, sevgiyi temsil eden Venüs burç değiştiriyor ve sabit bir burçta hareket etmeye başlıyor. Duygu karmaşası içindesin. Gün içinde eski konular hakkında gel-gitler yaşıyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle kısa tatil programları yapabilirsin. Gün içerisinde yakın arkadaşının vereceği haber, önemli kararlar almana neden olabilir. Bugünlerde ev değişimi planların aklını en çok yoran konu. Ailenle uzun vadede düşündüğün bir fikrin hakkında ters düşebilirsin fakat kuvvetli aile bağların sayesinde iletişim kurarak hem fikir olacaksın.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili ihtiyacınız olan destekleri ailenizden sağlayabileceksiniz. Bunun rahatlığı ile tekrardan ipin ucunu kaçırmayın.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bütçe yapmak ve harcamalarınızı düzene sokmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İşlerinize ciddiyetle yaklaşacaksınız.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tam bitti dediğiniz bir ilişkinin yeniden kendini göstermesi söz konusu. Ruygusal etkiler sonunda karşılık buluyor.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı Yay burçları için anne-baba olma zamanı geldi de çattı. Birçok Yay burcu aileye yeni bir üye gelecek olmasını kutlayacak. Bekar Yay burçlarının ise hayatlarında yavaş yavaş hareketlenmeler başlıyor. Kariyer hayatınızı dengelemek için de güzel fırsatlar yakalayacaksınız.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En yükseğe ulaşmayı arzulayan yaylar bugün bilinçaltı çok aktif. Finans konularında güvenli liman arayışınız sonuç vermeyecektir. Üretim içinde olmak faydalı olur.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

26 Mart?a kadar Kova burcuna yerleşen Venüs, size bol seyahat imkanı taşır. Buralarda tanışacağınız kişi ve gruplarla hayatınıza yeni bir anlam katarsınız. Arkadaşlıklarınıza odaklanacağınız bir döneme girdiğinizi unutmayın. Yeni kurslar, öğretiler önemli hale gelir.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin para ile ilgili hiçbir konuya odaklanmaması gerekiyor. Olayları abartacağınız için, canınız oldukça sıkılabilir. Bu sıkıntı yüzünden daha fazla para harcayıp işleri gerçekten de çok zor bir hale getirebilirsiniz.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 19" R
Ay
Başak
29° 48' 60"
Merkür
Boğa
03° 30' 48"
Venüs
Boğa
23° 18' 51"
Mars
Koç
13° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 14"
Satürn
Balık
17° 58' 48"
Uranüs
Boğa
23° 23' 45"
Neptün
Balık
29° 23' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 43"
Lilith
Başak
25° 20' 52"
True Node
Koç
14° 55' 48"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>