Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aceleci Davranmıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2021, Cuma

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevgilinizle aranızda güçlü bir duygusal bağ hissedebilirsiniz. Ruh eşiniz gibi görünen biriyle konuşabilirsiniz. Sizi ilgilendiren konular hakkında konuşmak eğlenceli olabilir. Bu kişinin aklınızı okuduğunu düşünüp korkutucu bir telepati hissi yaşayabilirsiniz. Sezgisel yönünüz bugün güçlü olabilir. Birine karşı bir çekim hissederseniz, bu hissin peşinden gitmekten korkmayın.

Bugün biraz eğlenin. Yaptığınız işleri biraz eğlenceyle harmanlama zamanı. Dün sarf ettiğiniz efor sayesinde bugün ödüllendirileceksiniz. Hakkınız olanı aldığınız zaman utanmanıza gerek yok. Kendiniz ve başarılarınızla gurur duyun. Sizi akşam yemeğine çıkaracak birini bulamazsanız, kendi kendinizi çıkarmaktan çekinmeyin.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Kendini geliştirmeye odaklanabileceğin bir gün. Daha sağlıklı beslenme modundasın. Sağlıklı ürünler satan bir marketten bol bol taze sebze meyve alabilirsin. Sistemin, son dönemlerin atıklarından arınmak istiyor. Vücudunu saf sıvı ve yiyeceklerle doldurursan kısa süre içinde daha enerjik ve mutlu hissedersin!Evinizdeki bazı şeylere tahammül edemeyebilirsiniz bugün. Bir temizlik hastası gibi davranabilirsiniz. Muhtemelen ortalıkta biriken dağınıklıktan bıktınız. Belki de o eski gazeteleri geri dönüştürmenin vakti gelmiştir. Eski dergileri çöpe atar ya da onları bir kütüphaneye veya yaşlı bakım merkezine bağışlarsanız daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bugün kirli çamaşırlar ve diğer ev işleriyle de meşgul olmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen dışarıdan oldukça iyi görünüyorsunuz fakat duygusal olarak o kadar da çekici hissetmiyor olabilirsiniz. Bugüni aynaya bakıp Frankenstein'ın canavarını görmüş gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir. Bugün kendinizi şımartmak için muhteşem bir gün. Cilt bakımı ya da masaj yaptırın ve başlamışken, saunaya ya da jakuziye de girin. Kendinize meyveli buzli bir içecek ısmarlayın. O zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Enjoy!

1 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama dair umut ve inançlarınız öne çıkabilir. Kalpten dileklerinizi evren önünüze getirebilir. İnanç ve dua içinde olmalı, olumlamalar yapmalı ve enerji alanınızı korumalısınız.

1 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor! Karşına çıkan fırsatları düşünmek için kendine zaman tanımak istiyorsun. Adım atarken aceleci olmaman gerektiğini geçmiş deneyimlerinden hatırlıyorsun. Fikir alışverişinde bulunmak için ailen ve yakın arkadaşlarına danışman yol gösterici olacaktır. Yılın ilk gününü, 2021'de gezmek isteyeceğin yerleri araştırarak geçirebilirsin.

1 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde gitmek ve kalmak arasında düşüncelerle uğraşıyor olabilirsiniz. Planlarınızı şekillendirmeden önce aileniz yakın arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşırsanız kararınızı netleştirebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak bazı fırsat kapılarını cesaret ile karşıladığınız taktirde mesleki anlamda başarıya gideceksiniz. Sizi sakinleştirecek her türlü aktiviteye katılmaya gönüllü olabilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keşif ve macera tutkularınızın yüksek olduğu bir günde yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görmek sizde ummadığınız etkiler yaratabilir, derin izler bırakabilir, bu noktada felsefi görüş ve düşüncelerin de önemi büyük olabilir.

1 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para kazanmak söz konusu olduğunda, sizi geride tutan yok. Ama bugün hiçbir şey yapamazsınız bunu kabullenin. İlerleyen günlerde parlayacaksınız.

1 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyorsunuz ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken yardım alabilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

1 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

2021'de bir değişim seni bekliyor. Karşına çıkan fırsatlar için aceleci olmamanda fayda var. Fikir alışverişi için ailene danışabilirsin.

1 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızı kurcalayıp sizi yıpratmaya çalışanlar olabilir. Eğer siz bir erkekseniz, bir kadına karşı duyduğunuz ilgi ve yakınlığın tutku haline gelerek sizi zorlaması mümkün. Onun size karşı takınacağı sıkılmış, isteksiz ya da ilgisiz tutumlar, abartılı ve dengesiz davranışlarınıza sebep olabilir. Bütün bunlar sizi daha fazla bunalıma sokabilir. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranmanız mümkün. Büyük bir gayretle verdiğiniz kiloları almaya başladınız.

1 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>