Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yoğunluk Peşini Bırakmayabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

İnsanlarla ortak hedeflerinize ulaşmak için çalışmak sizi arkadaş ve sevgili olarak bir araya getirebilir. Aynı zamanda, bütünlüğün parçalardan daha çok olduğu bir durum söz konusu olabilir ve bu nedenle grup halinde daha iyi sonuçlar üretebileceğinizi görebilirsiniz. Bu kesinlikle bir "herkesin beraber olduğu" bir gün! Aşk hayatınızda ise, heyecan verici ve tutkulu bir karşılaşma yaşamanız mümkün! İyi günler!

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Evinle ilgili fiziksel değişimlere gidebilirsin. Tamir işleri yapmak için uygun bir gün. Tamir çantanı çıkar ve hasarlıları onar. Mobilyalarının kırık çıkığı varsa onları düzelt, yapışması gerekenleri yapıştır. Ya da ahşap yüzeyleri ovala ve parlat! Bugün mükemmellik tutkunu dışa vurmak seni keyiflendirecek!Bugün etrafta gergin bir hava mevcut. Ama her şeyden çok bazı şeyleri yoluna koymak ve konsantre olmak için gün boyu güce ihtiyacınız var. Bazı dış baskılardan ötürü savunmacı davranırsanız, dilediğiniz şeylere ulaşamayabilirsiniz. Bazen kuralları yıkmaktansa onları izlemenin daha iyi olacağının farkına varabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz bugün boş olabilir ve bunu bunaltıcı bulabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri uzakta olabilir ve yalnızlığınızdan zevk almak yerine, muhtemelen etrafınızdaki dört duvarın üstünüze geldiğini hissedeceksiniz. Açıkçası, buna tek çözüm dışarı çıkmak olacaktır. Hava şartlarına uygun bir yürüyüş yapın. Kitapçılara veya antika dükkanlarına gidebilirsiniz. Başka bir şey yapmak için çok yoruluna kadar eve gitmeyin. Gününüzün tadını çıkarmaya çalışın!

1 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Romantizm havada! Çevrenizdeki kişilerin mutlu ilişkileri dikkatinizi çekebilir. Bu, kendi durumunuzu düşünmenizi sağlayabilir. Aşk ve romantizm departmanında birine doğru bir adım atmak istiyorsanız, devam etmekten çekinmeyin, ancak olumlu sonuçlara fazla takılmayın. Eğer umutlarınızı çok yükseltirseniz, sonuçta sert düşebilirsiniz. Sadece sakin olun.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli bir güne uyanmış olabilirsin. Bu hareketlilik sana ekstradan bir yoğunluk getirebilir. Son günlerde ihmal ettiğin bazı sorumlulukların bugün iki ayağını bir pabuca sıkıştırabilir. Bugün uzun zamandır görüşmediğin biri ile ilgili yeni bilgiler edinebilir ya da bir yerde karşılaşabilirsin. Yakın arkadaşların hakkında duyacağın önemli gelişmeler onlara karşı olan duygularını değişime uğratabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Yay burcuysan, kapsamlı bir pazar araştırması yapmadan önemli bir işe girişmemelisin. Haftasonunu ailenle geçirmek isteyebilirsin.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizi gözden geçirmek isterken eski defterleri açabilirsiniz. Bunu yapmak yerine daha fazla geleceğe odaklı bir gayret içinde olmalısınız. Bireysel ilişkiler içerisinde odaklanmaktansa toplumsal yardımlar içinde olmak bugün sizi daha pozitif biri yapabilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bazı sorunlar ya da meşguliyetler söz konusu olabilir. Duygusal konularda, sağlıkla ilgili konularda ciddi düşünebilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi iyi hissettiğiniz, bir gündesiniz. Sevilme odaklı olmak isteyebilir, sevildiğinize derinden ikna olmak için çaba görmeyi tercih edebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkinizi çevrenizde gereğinden fazla tartıştırıyorsunuz. Bu davranışınız sorun yaratabilir. Sorunları daha çok içerde çözme eğilimleri, rahatsızlık veren dış müdahaleleri en aza indirebilir. Meslek hayatınızda yeni olanaklar var. Uzun süredir yolunda gitmeyenhayatınız, karşınıza çıkacak bir fırsatla değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu imkanı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

1 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerinizde çıkar odaklı hareket etmekten vazgeçmelisiniz yoksa asla gerçek sevgiyi tadamayacaksınız. Sizin için yaratılmış kişi dışarda sizi bekliyor. Zaman kaybetmeden onu aramaya başlayın.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Boğa burcuna giriş yapıyor. Bugünü ruhsal ve bedensel sağlığınıza iyi gelecek aktivitelerle değerlendirebilirsiniz.Günlük işlerinizi halletmek ve sizi bedensel olarak fazla yormayacak spor aktivitelerine katılmak için uygun bir gün. Ay'ın Uranüs ile kavuşacağı gündüz saatlerinde boğaz ve boyun bölgenizde çıkabilecek sağlık problemlerine karşı dikkatli olun.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin çarpıcı yönlerinin güç kazanarak sizi ön plana çıkaracağı bir gündesiniz. Özellikle de liderlik beceriniz sayesinde bir grubu yönetmeye başlayabilirsiniz. Yine de bu sırada gereğinden fazla sert olmamalı, bir diktatör gibi hareket etmemelisiniz. Aksi takdride, konumunuzu kaybedebilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizler ilgili bazı düzenlemeler yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. İmajınız hakkında bazı sorunlarınız var. Maddi anlamda ve değer verdiğiniz diğer dünyevi konularda ani değişimler söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda şanslısınız. Fakat bu şans aynı zamanda hızla başlayan ve hızla sonlanan ilişkilere de sebep oluyor.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; çalışma ortamında daha verimli ve istikrarlı olabileceğin işlere yönelebilirsin. Akrabalarınla aranda para alışverişleri yapmanı gerektiren durumlar olabilir. Uzun vadeli ve kalıcı projelere imza atmak, gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebileceğin bir dönemdesin.

1 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>