Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hazırlıklarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün insanları eğlenceli ruh halinizle şaşırtabilirsiniz. Bazen biraz sert ve eski kafalı oluyorsunuz ama bu gerçek siz değilsiniz. Bütün Boğa'lar sıcak, romantik bir doğaya sahiptir. Ama bu doğalarını meraklı gözlerden saklarlar! Bugün kendinize karşı biraz daha açık ve samimi olmanıza izin verin, ağzınıza kadar mutluluk dolu hissedeceksiniz.

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Duyguların senle oyun oynuyor ve gerçeklikle başa çıkman zorlaşıyor. Bugünü rahatlamaya ve gevşemeye ayır. Detaylara takılma ve genel olarak ruh haline odaklan. Çevrene pozitif enerji saçmaya odaklandığın takdirde her şey daha kolay akıp gidecektir. Sonuçlar seni endişelendirmesin; sen sürecin kendisine odaklan.Bağlı olduğunuz bir arkadaş ya da bir grubu içeren bir görüşmeyle bugün ilgilenmeniz gerekebilir. Sezginiz ve mantığınız çok yüksek seviyede çalıştığından, umduğunuz sonuçları elde etmek için yeterince keskin ve pratik olmalısınız. Doğuştan gelen duyarlılığınız size iyi hizmet etmeli ve bugün ile iletişime geçtiğiniz kişilerle yaşadığınız deneyim muhtemelen gelecekte de tekrarlanacaktır. İlerleyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi normalden daha agresif hissedebilirsiniz. Mevzu istediğinizi elde etmek olduğunda bu çok işinize yarayabilir; yalnız bu süreçte kimseye zarar vermediğinizden emin olmalısınız. Merdivenin tepesine ulaşmak için birilerinin üstüne basıp geçmek pek tabiatınıza uygun bir şey değil ve böyle bir şey olursa muhtemelen çok üzülürsünüz. Hedeflerinizi elde etmek için mümkün olan her yolu deneyin. Emin olun ki size uyan ve bu esnada ucu başkalarına dokunmayan bir şeyler bulacaksınız.

11 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınız değişebilir, mecburi veya zorunlu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ulaşım aksaklıklarına karşı dikkat etmeli ve alternatif planlarla ilerlemelisiniz. Spiritüel konularla ilgilenebilir, geleceğinizi daha fazla merak edebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar kendi başına bir pazar günü geçirmek istesen de yakın arkadaşlarının ısrarlı davetlerini geri çevirmek istemeyebilirsin. Tanışacağın yeni kişiler hayatında önemli noktalara temas edebilir. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Yay burcuysan, düğün hazırlıklarını gözden geçirebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin sosyal medya kullanımı, aranızda sorun haline gelebilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz geçmiş ile ilgili konuları yeniden açarak üzerinize gelmek isteyebilir. Yapılan hataların tekrar gün yüzüne çıkması sizi üzmesin. Bu durum belki de olayların kesin bir sona ulaşması için bir gösterge olabilir. Olayları doğru okuyun.

11 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizin daha güçlü olduğu ve bu yönde yaratıcı bir uğraş içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda uzaklar ve yolculuklar da gündeme gelebilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi koruma altına almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal hayatınızda genişleme ve çevrenizin artması hali olduğu için de böyle ortamlarda kalmanız normal olabilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizdeki kararsızlıklar günün tadını çıkarmamıza engel olabilir. Varsayımlara değil, somut delillere güvenerek, mantıklı bir karara varmaya çalışın. Odağınızı değiştirecek rahatlatıcı bir aktivite bu düşüncelerden uzaklaşmanızı sağlayabilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi güçlendirmeyi amaçlıyor, seçenekler arasında bocalıyorsunuz. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz... Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Zevkleriniz ön plana çıkacaktır.

11 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda aşırı kıskanç olmamaya özen gösterin. İş yerinizde fikirlerinizi net bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin ve kendinize güvenin. Enerjinizi artıracak insanlar ile birlikte vakit geçirmeye çalışın.

11 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan, kendinizi çabuk soyutluyorsunuz. Sizi suçlayanlara karşı daima haklı bir savunmanız var. Olayların hem içinde, hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Sert, zıt düşüncelerle karşılaşabilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>