Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle yeni projeler peşinde görünüyorsunuz. Hayatınızda yapmayı düşlediğiniz köklü değişimler, tamamen sizin inisiyatifinizde gibi görünmüyor. Ama bu da düşlerinizi dondurmanızı gerektirmiyor.

Verimli görüşmeler içinde olacaksınız. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabiliyor.

Biriktirme isteğiniz hep istek olarak kalıyor. Elinize para geçtiğinde, harcama dürtünüzü sınırlayamıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde yapmayı düşündüğünüz bir teklif, ilgi çekecek.

Daha sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Sabırsızlığınızla kaybettiklerinizin çetelesini tutmanız, sizi tez canlılıktan kurtarabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Renkli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir. İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, sizi her anlamda bir imkan zenginliği içine sokuyor. Bu imkanları kullanma da birtakım zaaflar sergileyebiliyorsunuz. Bugünlerde gözünüzü korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 12 Kasım saat 07:54-07 Aralık saat 17:51 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte para olgusu son derece kıymetlidir. Çünkü yaşantımızı sürdürmek, ilişkide başarılı olabilmek ve yeni bir hayat kurabilmek için çok tutumlu bir şekilde mali konular ele alınmalıdır. Yaylar için belirli bir bütçe içerisinde yapılacakları gözden geçirme zamanıdır. İş hayatında da para ve getirisi önemsenecektir. Tutumluluk ve tedbirlilik hali mevcuttur. Bastığınız adıma dikkat edersiniz. 12 Kasım saat 17:39-03 Aralık saat 00:18 tarihleri arasında Merkür burcunuzda ilerleyecek. Bu geçişi gayet olumlu buluyorum. Hayatı keşif, tecrübe sahibi olma, eğitimden ticari konulara kadar yurtdışıyla bağlantılar kurma yönünden de pozitif düşünmenin işaretçisi olarak görüyorum. Büyümenin, gelişmenin, verimli düşünmenin zamanıdır. Aşk, iş, eğitim, sanat, spor, artistik yetenekler bu süreçte zihninizin odaklandığı alanlardan bir kaçıdır. Hem ifade gücünüzü yükseltici hem de olumlu fikirlerinizle hayata sarılmanızı sağlayacaktır. İletişim kurmak, hareket etmek, bağlantı kurmak ve görüşmek, kendi fikirlerinize uygun insanlarla etkinlikte bulunmak, yolculuklar, haberleşme, ticaret ve inanç gibi hemen hemen her konuda sizin için etkili bir dönemdir. Ancak tabii ki, gerektiğinde de, dilimizden çıkan sözlere de dikkat edeceğiz. İpin ucunu kaçırmayacağız. Bu süreçte, ikili ilişkimiz, mesleki kariyerimizle ilgili konularda ve de genel olarak bilgilenmeyi, araştırmayı, doğru bilgiye ulaşmayı mutlaka önemsemeliyiz. Kendimizi geliştirmeli, ben biliyorum dememeli, öğrenmeye devam etmeliyiz. Bir de aceleci kararlardan kaçınmalıyız. İyice düşünmeliyiz. Huzurlu, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Bugün, yeniolanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın önereceği bazı tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyin fazlası zarar Sevgili Yay'lar. Aşırıya kaçmak imajınıza zarar verebilir. Daha çok kazanca odaklanmak yerine, yüzünüzü size katkı sağlayacak aktivitelere çevirmelisiniz. Özel hayatınızda gereksiz harcamalar yapmayı bırakmalısınız. Bunun yerine sevdiklerinize zaman ayırın ve ilginizi gösterin.Günün Atmosferi:Sabahın erken saatlerinde gergin ve zorlu olabilir. Satürn'ün konumu daha akılcı hareket etmeyi gerektiriyor. Uranüs isyan bayrağı açtırabilir. Son dakika gelişmeleri ve yıpratıcı etkiler artıyor. Fakat yeniliklere de hazırlıklı olalım. Geceye doğru yardımsever yönümüz ve iyileştirici gücümüz devreye giriyor. Hepimize iyi gelecek bir hafta sonu olabilir. Oğlak burcuna geçen Venüs ise, duygusal başlıkların ağırlıkta olacağı, bizden tecrübeli kişilerin fikrine danışacağımız ve diyaloglarımızın sağlamlaşacağı bir aylık bir süreci işaret ediyor. Yay burcuna geçen Merkür de, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, uluslararası konular, yazılı sözlü iletişim, hukuk, bilişim, eğitim, turizm veya seyahat gibi başlıklarda daha açık fikirli olunacağını gösteriyor.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve yaratıcı konularda oldukça canlı ve girişkensiniz. Sizi, kişiliğinizi öne çıkaran fırsatlar da var.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın maceracı yönünü kullanmak istiyor ve tehlike yaratıyorsunuz. Aile içi sorunlarda dikkatli olun.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda anlayışsız ve sabırsız davranmanız mümkün. Borsada yatırım yapanlar anlık kararlardan sakınmalılar. Maddi konularda beklenmedik yardımlar alabilirsiniz.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni hobiler geliştirebilirsiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız. Ancak yüksek enerjiden dolayı küçük çaplı kazalara dikkat etmelisiniz.Sıra dışı ekstrem sporlar, ilgi alanları belirleyebileceğiniz gibi sürpriz bir aşkın içine de çekilebilirsiniz. Ancak sorumluluk bilinci nedeniyle herhangi bir başlangıca kalkışmak istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilim dozunuz yükselebilir. Sıra dışı cinsel aktivitelere yönelme isteğinde olabilirsiniz. Trafikte temkinli araç kullanmanız gerekecektir. Üstelik cinsellik dozu da yüksek olacaktır.

12 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Depresyonlardan kaçının.

12 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>