Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Paylaşımcısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Toparlanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunlara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik açıdan destekler bulabilirsiniz. Evden çalışacağınız, daha önceden yürüttüğünüz ya da ailenizin sağlayacağı durumların katkıları önünüzü görmenizi kolaylaştırabilir. Hayallerinizi planlaştırın.

12 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yay burcuna sahip olanlar için ilişkilerinde daha esnek olmaları ve karşılarındakine daha anlayışlı davranmaları önemli olacak. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın ve içsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Umarım bugünkü burç yorumunuz size yardımcı olur!

12 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Güne ne kadar hareketli başlasan da senin dışında gelişen olaylar, işlerinin yavaşlamasına neden olabilir. Çalışma ortamında, gözlerini hırs bürümüş karakterler, hayatını sorgulamana neden olacak. Kazanç konusunda birtakım aksaklıklar yaşaman mümkün. Daha önce yaşadığın hayal kırıklıklarını yeni sevgilin ile paylaşabilirsin.

12 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkı sıkıya uyduğunuz bir listenin bir süre sonra yeme bozukluğuna ve saldırganlığa dönüşmesi gibi, alışkanlıklarınız konusunda da bu durumu yaşayabilirsiniz. Bugün kendinizi kısıtladığınız ve bir düzene sokmaya çalıştığınız alanlarda elde ettiğiniz sonuçları düşünün. Hem bedenen hem ekonomik açıdan hem de duygusal olarak yorgun düştüğünüzü gördüğünüzde, bir şeylerin değişmesi şart demektir.

12 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetli durumlar söz konusu. Gün içindeki akıcı koşulları iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Yeni ufuklara açılmak için yeni hedefler koyabilirsiniz. Planlarınızı paylaşmak için çevrenizdeki kişilerle organizasyon yapacağınız zamanlar var.

12 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar neyi ne kadar istediğinizi, neyi ne kadar düşündüğünüzü iyi analiz etmeniz gerekiyor. İlerleyen günlerde gelecek ilhamlar ile çözüme ulaşacaksınız.

12 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işler senin için kolay yürüyecek. Eğlenceli, sakin ve huzurlu bir gün geçirebilirsin. Yolunda gitmediğini düşündüğün şeylere aşırı derecede ağırlık vermemeli ve seni mutlu eden olaylara odaklanarak günün daha keyifli geçmesini sağlamalısın.

12 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün pozitif enerjiyi evinize ve ailenize yönlendirmek için mükemmeldir. Şimdi dünyanızdaki konfor ve uyuma daha fazla odaklanacaksınız. Bugün, evin, ailenin, tanıdık insanların ve yerlerin aşinalığını takdir etmenizi teşvik eder. Bununla birlikte, yeni insanlara kendinizi açmaya daha ılımlı bakıyor olabilirsiniz. Benlik duygunuz ve içsel cesaret deponuz veya bolluk duygunuz artar. Değer verdiğiniz insanları ve duygularınızı koruyabilirsiniz! Ayrıca bugün yaratıcılığınıza, kendinizi ifade etme ve eğlenme arzunuza ilham veriyor.

12 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınızın istemediğiniz durumlara neden olmasını istemiyorsanız, kişisel bazı acil önlemlere başvurmalısınız. Sınırlı sorumlu yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

12 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

12 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, tatil, hobi, çocuk konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca seyahat, kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki küçük pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

12 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 44' 24" R
Ay
Terazi
21° 53' 59" R
Merkür
Boğa
06° 05' 42"
Venüs
Boğa
25° 35' 39"
Mars
Koç
15° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 28"
Satürn
Balık
18° 05' 60"
Uranüs
Boğa
23° 30' 11"
Neptün
Balık
29° 26' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 14"
Lilith
Başak
25° 33' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>