Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eleştirel düşüncelerinizin hiç olmazsa bir kısmını, çok açığa vurmamanızda yarar var. Karşılıklı saygının ilişkide bir önkoşul olduğuna inanırken, şans tanıma konusunda biraz eksiklik gösterebiliyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Kafanıza takmaya değer bulmadığınız bazı ilişki problemleri var. İş bağlantılarınıza yönelik ikna çabalarınızda olumlu neticeler alacaksınız.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, bu sıralar size yeni saygın dostluklar kazandırabilir.

Kimi zaman kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz. Bir konudaki yaklaşımınız sizinle ilgili değerlendirmelerde sorulara yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Bir kısmını oluruna bırakmanız zarar getirmeyecek. Aile ilişkilerinizde daha sağlıklı diyaloglar geliştirme çabalarınız, önümüzdeki günlerde karşılığını verecek. Bugün iyimser yaklaşımlarınız, küçük ayrıntılarda boşuna boğulduğunuzu ortaya çıkartabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak YENİAY, ilişkide karşılıklı fikir paylaşımı, birlikte vakit geçirme, ortak ilgi alanları ve kafaca anlaşmanın önemini vurguluyor. Ayrıca maddi-manevi anlamda güvence arzumuzu işaretliyor. Bu yoksa eğer problemleri gözümüzde büyütürüz. Bekar Yaylar ilişkide bu olguları fazlasıyla önemserler. Eşinizin size destek olmasını istersiniz. Savurgan bir eşe, parasısın bölüşmeyen kişiye, sorunları olan partnere tahammülünüz yoktur. Haklısınız tabii ki. Ancak sizin finansal konularda başkalarıyla ilgili özel bile olsa her noktada gerçekçi olmanız gerekiyor. Koşulların sizi, ailevi ve ilişki meselelerin geçmişe dönük belki hatalı kararlar nedeniyle yorduğunu gösteriyor. Biz üstünü örttükçe, bir şekilde bize uyarıda bulunuyor. Bu uyarı aslında birçok meselenin farkına varmamızı sağlayabilir. Böyle bakmak yararlıdır. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışmaların ne denli disiplinli olsa da canın bir şey istemeyebilir, üşengeç bir ruh haline bürünebilirsin. Ancak kendine güvendiğin konularda yapılan konuşmalara kayıtsız kalamayacaksın. Özellikle bilgi gerektiren konularda ön planda olmaya çalışabilirsin. Sosyal hayatındaki mecburiyetler kendini daha iyi göstermene sebep olabilir. Yeni bir ortama girebilir ya da girdiğin ortamlarda yeni insanlarla tanışabilirsin. Zorunlu olarak katıldığın bu davetlerin birinde ilgini çeken biriyle karşılaşabilir ve uzun soluklu bir arkadaşlığın başlangıcına adım atabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilir, geleceğinizi etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Akşamüzeri internette kafandaki tarza uygun kıyafetlerle karşılaşabilir, alışveriş yapabilirsin.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neşeli ve espritüel yönünüz ile insan ilişkilerinizde daha ön planda olacak ve toplum içinde aranılan kişi olmaya devam edeceksiniz. Hayallerinizi ve isteklerinizi gerçekleştirmek için bugünlerde daha fazla iyimser ve olumlu düşünmeniz olayların seyrini bir anda değiştirebilir. İşinizde göstermiş olduğunuz başarınız yakında meyvelerini verebilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Hiç beklemediğiniz bir yerden maddi destek alabilme ihtimaliniz yüksek olabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde hareketli ve keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Bugün beraberliklerinizde daha sabırlı olmalısınız. Ortaklaşa konularda aksilikler üzerine gitmektense beklemeye gayret edin.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün eşinizin yapacağı bir sürpriz sizi şaşırtabilir. İlişkinize renk katacak bir takım planlar söz konusu olabilir. Anlaşmazlıklara karşı çok daha esnek ve uyumlu olmaya çalışın.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün sizin dışınızda yaşanacak gecikmeler olabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Yaşanan bu durum önemli işlerinizin aksamasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız insanların sorumsuzca yaklaşımları sebebiyle yaşanabilecek bu duruma kontrollü davranarak engel olabilirsiniz. İnsanların umursamaz tavırları sinirlenmenize ve buna bağlı sağlık problemleri yaşamanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise sakinlikle geçirilmesi gereken bir gündesiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizle, ortaklı işlerinizle ve taşınmayla ilgili kararlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki süregelen sıkıntılarınıza bu yeniayda son verecek ve rahatlayacaksınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. İki kişiye birden ilgi duyabilirsiniz. Zihinsel olarak sizi besleyen insanlara çekileceksiniz. Diğer yurt dışı bağlantılarınızdan yana yüzünüz gülecek.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 56" R
Ay
Balık
27° 04' 57"
Merkür
Koç
19° 12' 34"
Venüs
Boğa
06° 23' 02"
Mars
Koç
03° 05' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 47"
Satürn
Balık
16° 57' 01"
Uranüs
Boğa
22° 35' 53"
Neptün
Balık
29° 02' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 10"
Lilith
Başak
23° 49' 21"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>