Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibiyse de bu durum, aşkın size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir. Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek.

Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde.

Umutsuzluğa kapılmayın, içinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor. Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri çok korkutmamalı.

Belli konularda insanlara biraz dayatmacı davranabiliyorsunuz. Bugün bu özelliğiniz nedeniyle eleştirilebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak. Kendinizi sınırladığınız konular, sizin için tehlike içermiyor. Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. İlişkide ortaklaşa hareket etmek, paylaşımda bulunmak gayet faydalıdır. Kısa bir yürüyüş, dostlarla sohbet, farklı bir şeyler yapmak bize iyi gelecektir. Saat 13:55 Ay-Mars görünümünde gayet olumlu bir etkidir. Sizin hem çevreniz hem de aşkta arzularınıza göre hareket etmenizi sağlar. Planlarınız istediğiniz şekilde yürür ve gelişir. Dostlarınızdan, yakınlarınızdan destek görürsünüz. Yolculuklar, dostlarla, sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz şekilde organize olabilirsiniz. Saat 13:57 Ay-Satürn görünümü, gönlünüzce yaşamak isterken, sorumluluklar ağır basar. Paranın önemi kendini yine hatırlatır. Ödemeler, ihtiyaçlar derken hayat gelip geçiyor diye düşünürsünüz. Tabii ki bir şeylere sabır göstermek kolay değildir. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün,hayatını yeniden değerlendirebilirsin. Yeni başlayacak projelere adım atman için uygun bir dönemdesin.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda yeni başlangıçlar yapmak için üstünüzde büyük bir baskı hissedebilirsiniz. Kendinizi rahatlatmak için bazı duygusal aktiviteler içinde bulunmak size iyi gelebilir. Sevgi ilişkilerinde ise bencil ve ben bilirimci tavırlardan uzak durmanız gerekmekte. Partneriniz sizden bazı sevgi sözcüklerini duymak istiyor olabilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heyecan ve istek duyabileceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilir, hemen uygulamaya geçmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişiminiz içten ve keyifli olacak. Yenilikler içindesiniz. Akıcı koşullar söz konusu. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve özgüveninizi ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir. Aşk, tutkular, heyecan ve coşkular ön planda olabilir. Kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizde arzu ettiklerinizle, kafanızdan geçenler sabah saatlerinde sizi tatmin edebilir. Günlük işlerinizde her zamankinden biraz daha ağır ve rahat olacaksınız.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Sizin en keyifli yaşam alanınıza ışık tutuyor. Bugün arkadaşlarınızla coşmak isteyecek, sportif aktivitelere katılacak, risk gerektiren konulara ilgi duyacaksınız. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Yeni mekanlar keşfetmek, yeni hobiler edinmek için harika fırsatlarınız var. Değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 53' 18" R
Ay
Koç
15° 35' 16" R
Merkür
Koç
20° 06' 36"
Venüs
Boğa
07° 56' 16"
Mars
Koç
04° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 33"
Satürn
Balık
17° 03' 16"
Uranüs
Boğa
22° 40' 15"
Neptün
Balık
29° 04' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 20"
Lilith
Başak
23° 57' 44"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>