Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu sıralar hatalı adımlar atmamaya özen göstermelisiniz. Aile ilişkilerinde karşılıklı önyargıların olumsuz etkileri, sanıldığından fazla olabilir. Önünüzdeki güzel günler ilk adımlarınızı bekliyor.

Kendinizi sakınmaya çalıştığınız gelişmelerde müdahil olmanızı gerektiren yükümlülükleriniz var. Bugünlerde, inisiyatif kullanmanız gereken konularda çekimser durmanız biraz güç.

Birikim konularında sağlamcısınız. Kendinizi çok kolay ele verdiğiniz küçük zaaflarınız var, büyütmemeye bakın. Son zamanlarda aldığınız haberler pek sağlam kaynaklardan gelmiyor.

Yaşama dair çabalarınız övgüye değer. Ama bu çabayı yaşamdan elinize kalana gösteriyorsunuz. Daha güvenli değerlendirmelerle, hayatı son kertesine kadar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize yol açabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşumu kazanç anlamında bir hayli hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 11:26 itibariyle Venüs-Neptün arasındaki faydalı akış biraz rahatlatıcıdır. Dış dünyanın zorlukları, yoğunlukları arasında bocalarken, birçoğumuz kendimizi düşünecek halde olamıyoruz. İşte bu enerji, ihmal ettiğimiz duygularımızla bizi yeniden buluşturabilir. Güven içinde yaşama ve sevdiklerimizi kanatlarımızın arasına alma hissiyatımızı güçlendirebilir. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bildiğini okuyan, inatçı mı inatçı bir gündeme hazır mısın? Bir yandan olmadık durumlara şans getirirken bir yandan da çileden çıkabileceğin duygusal karmaşalar yaşayabilirsin. Çalışan bir Yay burcuysan, kendini geliştirmek adına mesleki eğitim kurslarına yazılabilirsin. Yakın çevrenizle olan iletişiminde daha dikkatli davranman gereken bir gün. Topluluk içinde söyleyeceğin sözlerden dolayı yanlış anlaşılabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişinin de senden hoşlandığını öğreneceğin gelişmeler yaşanabilir. Evli bir Yay burcuysan, eşinle ailen arasında denge kurmakta zorlanıyor oluşun, keskin konuşmalar yapmana neden olabilir. Ailede senden yaşça küçük bireylere yol göstermen, nasihat olarak algılanabilir. Daha sakin tavırlar göstermelisin.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündelik yaşamınızda finansal sorunlar yüzünden bazı iptallerle karşılaşabilir ve bunları ileri bir tarihe ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Özel ilişkilerde ise bazı konularda daha fazla sorumluluk sahibi olmanız beklenebilir. Bugün partnerinizle oturup ciddi konuşmalar yapmak adına güzel bir gün.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, bazı kararsızlıklar olabilir. Paranızı daha dikkatli harcamaya özen göstermelisiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

nnEnerjiniz yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Psikolojik yönden kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir gündesiniz. En zorlu ve mücadele gerektiren konularda dahi yumuşak ve alttan alan yaklaşımınızla gönülleri fethedebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularında kuracağınız güzel ilişkiler, ev ve aile ortamlarınıza olumlu yansıyacak. Ailenize ve büyüklerinize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim ve zekayı temsil eden Merkür ile yaşam dinamosu Mars arasında zihinsel alanda güçlü bir etkileşim meydana geliyor.Kardeş ve yakın akrabalarınızla aniden alacağınız kararlar gelecek yatırımlarınızı derinden etkiler. Yurt dışına taşınmak için harekete geçebilirsiniz. Eğitsel konular canlanır. Bilgi dağarcığınızı geliştirmek için dinamik bir dönem. Bu dönemde çift kısmetli olursunuz. Yolculuklarda tanıştığınız kişiler ilginizi çeker.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>