Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden saklıyorsunuz. Ama davranışlarınız, küçük sıkıntılarınızı çok belli ediyor. Güzel davranışınız, kötü yorumlara yol açabiliyor.

Son sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınızı, şu günlerdeki daha küçük problemlerde de sergileyeceksiniz. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Uzun süreli ek kazanç çabalarınız, önümüzdeki günlerde sevinçler getirebilir. Beklenmedik oluşumlarla koruyamadığınız birikiminizi yeniden yerine koyma çabalarınız olacak.

Bugünlerde insanların mı, koşulların mı değiştiği şeklinde yararsız sorularınız var. O kadar sorun etmeyip sabırlı davranırsanız, belli ilişkilerinizdeki olumsuz farklılaşmalardan korktuğunuz zararı görmeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size önceden verilmiş olan bir söz, bugünlerde yerine getirilebilir. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizin ötesinde kazanımlara hazır olun. Bir dostluk ilişkinizde, daha fazla yapacağınız şeyler var. Önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz, ama. birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Birileri bizi anlamadığında ters tepki gösterebiliriz. Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. İlişkilerimizdeki karşılıklı paylaşımda bulunmak, bizi rahatlatır. Çevremizle olanve özel temaslarda anlayışlı olmakta yarar vardır. Saat 13:53 itibariyle Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici, sakinleştirici, dinlendirici etkisi başlıyor. Nereye doğru yol aldığınızdan ziyade, ruhunuz nerde olmak istiyor sorusunun cevabı önemli. Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, iç dünyamızın derinliklerinde sevdiklerimizi özleyebilir, onların varlığını veya kaybetmişsek yokluğunu yüreğimizin tam ortasında hissedebiliriz. Çocukluğumuzu hatırlarız ve eskiyi anımsarız. Hassasiyet bir çoğumuzun üzerinde hakimdir. Ailemizle bir arada olabiliriz veya yalnızsak hoşumuza gidecek bir planlamada bulunabiliriz, dinlenebiliriz, kitap okuyabiliriz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, ailemizin sevgi, şefkat ve ilgisinin bizim için önemini vurgular. Evimizdeki huzur ve güvence kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayacaktır. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hem zihinsel, hem de fiziksel sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin. Yeni biriçin acele etmemende fayda var.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ev, aile ve yuva kavramları sizin için daha önemli hale gelecek ve ailenizdeki bireylerle daha sıkı bir iletişime geçeceksiniz. Maddi konularda bir türlü beceremediğiniz durumlar için ailenizden küçük dahi olsa bir miktar destek isteyebilir ve onların desteği sayesinde İstediğiniz bir girişimin başlangıcını yapabilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumlu olduğunuz konularda farklı fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Koyduğunuz hedefler için planlamanızı en iyi şekilde hazırlamanız olası. Farklı arayışlar içinde olabilir, bu arada evinizle ve ailenizle de ilgilenebilirsiniz. Evde değişiklikler size iyi gelecek. Kendi iç dünyanıza da zaman ayırabilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim trafiğiniz yoğun. Bazı kritik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyacınız var. İşlerinizde yeni konular gündemde.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde psikolojik gerginlik ve stres yaratabilecek durumlardan uzak durmanız gerekebilir. Birebir iletişim açısından ise kendinizi karşınızdakine anlatmak ve onu anlamak için can attığınız bir gün geçirebilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde sancılı bir enerji var. Herkes karşısındakinin yumuşak karnından yakalamak ister. Diğer yandan libidosu yüksek bir gün. Aşırı tutkulu bir partner sizi baskıcı tavırlarıyla zorlayabilir. Hayır demeniz yeterli olmayacaktır. Sosyal ve özel hayatta ilişkilerin sınırını baştan çizmeye özen gösterin. Elinizi verip kolunuzu kaptırmayın.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 04" R
Ay
Koç
14° 46' 15"
Merkür
Koç
20° 04' 06"
Venüs
Boğa
07° 52' 10"
Mars
Koç
04° 01' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 46"
Satürn
Balık
17° 02' 59"
Uranüs
Boğa
22° 40' 03"
Neptün
Balık
29° 04' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 09"
Lilith
Başak
23° 57' 22"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>