Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygularınızı göstermekte oldukça rahat olacaksınız. Sevdiğiniz insana çok yakın davranacak, onu ne kadar çok sevdiğinizi sık sık göstereceksiniz. O da sizi gerçekten çok seviyor.

Mali sıkıntılarınızdan kurtulmanız, çalışma hayatınıza veriminizin artmasıyla yansıyacak. Bundan bir ders çıkarıp, ileride böyle sorunları kafanıza takmamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Parasal durumunuzda çok büyük etkilenmeler yok. Harcamalarınızı azaltarak gerekli dengeyi karşılayabilirsiniz. Bu arada bir yakınınıza olan borcunuzu ödemeyi daha fazla ertelemeyin.

Kendinizle ilgili kafanıza takmamanız gereken bazı şeyleri çok fazla önemsiyorsunuz. Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni umutlarla döşediğiniz yeni dönemin eskisinden pek bir farkı olmayacağını, daha ilk günlerden anlayamazsınız. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün akşam saatlerinde kalabalık bir topluluk içinde olacaksınız. İçinizdeki rehaveti yok etmek için bir başlangıç fırsatı olabilir bu. Bugünlerdeki özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşma isteğiniz, hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletecek.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 04:23 Ay-Güneş olumlu görünümü, fikirlerimizi sevgilimizle veya bir arkadaşımızla paylaşmamız anlamına gelebilir. Eğer kafa dengi bir partnerimiz varsa onunla konuşmaktan zevk alırız. Ancak tam tersine bir kişiyse, aramızda tatsızlık oluşabilir. Bu görünüm duyguları yerine, tarafsız ve mantıklı düşünebilen bir kişiyle anlaşabileceğimizi gösteriyor. Saat 08:10-5 Haziran saat 13:53 arasında Ay-boşluk etkisi altında sabırsız davranabiliriz. Birileri bizi anlamadığında ters tepki gösterebiliriz. Ancak bunun ayarını iyi yapmamızda yarar var. İlişkilerimizdeki karşılıklı paylaşımda bulunmak, bizi rahatlatır. Çevremizle olanve özel temaslarda anlayışlı olmakta yarar vardır. Yeni haftanın her birimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karmaşık duygulardan arınıp dikkatini daha çok yapmak istediğin işlere yöneltmek isteyeceksin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın dostlarınızla olan iletişiminiz ve sosyal ortamdaki sempatik davranışlarınızla göz dolduruyor olacaksınız. Ayrıca uzun süre aklınızda olan birile ilgili beklediğiniz bir haber sizleri heyecanlandıracak hemen harekete geçmenize neden olacaktır. Buiçin daha fazla vakit kaybetmek istemediğinizden bazı kimselerle hızlıca bir görüşme trafiği yakalamak isteyebilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlgilendiğiniz konularla ilgili çeşitli gruplar ya da organizasyonlar içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. İyimser bakış açınızla yakın çevrenizle daha kolay ilişki kurabilirsiniz. Bugün yeni düşüncelere açıksınız ve çevrenizde değişiklikler arayabilirsiniz. Araştırmacı yönlerinizi iyi kullanabilirsiniz. Ancak kardeşlerle ilgili konularda biraz daha dengeli olmalısınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorum-luluklarınız artabilir. Değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili sorunlar çıkabilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Yanınızda olmak isteyen çok insan var. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız artacak.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki etkileşim size ruhsal alanda pek çok açılım taşıyacaktır. Diğer yandan evinizi boyatmak, yeni örtüler, perdeler almak için de uygun bir gün. Seçtiğiniz duvar rengi evinizin atmosferini bir anda değiştirir. Hayallere dalmak ve tembellik etmek için de uygun bir gün sizi bekliyor olacak.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor

4 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>