Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda bilge sayılabilirsiniz. Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz, doğru önseziler geliştirmenizi sağlıyor. Ama bunun aşırı seçicilik gibi bir kötülüğü de olabiliyor.

İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler gözleniyor. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız bırakılmayacaksınız. Eski bir çalışma arkadaşınız, ilginç bir öneriyle bugün kapınızı çalabilir.

Bu konuda verici, paylaşmacı biri oluşunuz, çevrenizde övülüyor. Yakında bazı duyumlarla, bir yolculuk yapabilirsiniz. Büyük miktarda bir para hesabı içinde olacaksınız.

Arkadaş arasında olur, denilen türden bir sürtüşme, planlı olarak şekillendirilmeye çalışılıyor. Yakın çevrenizdeki bu gelişmede, sandığınızdan fazla toparlayıcı rolünüz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın içini ısıtan dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir çeşit genişlik, arada bir de, kendinizi beğenmemenize yol açabiliyor. Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı koşuşturmalarınız olabilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi önemsediğinizi gösteriyor. Refah bir yaşam, konforlu ortamlarda bulunmak arzunuz şu aralar gayet yoğun. Ancak mali durumunuz bazı isteklerinizi gerçekleştirmenize yetmiyorsa sizin de biraz dikkatli olmanızda yarar var. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarar-zarar hesabınızı iyi yapmanız, sonucunu tahmin edemediğiniz girişimlerde bulunmak yerine dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Gecikmeler olabilir. Saat 18:45 Ay, Kova burcunda seyrine başladığında, etrafınızla iletişim bulunabilir, dostlarınızla irtibata geçebilir, kendinizi gayet rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlenir ve uygulamaya dönük faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Doğal liderlik özellikleriniz ve girişim kabiliyetiniz ön plana çıkar. Yakınlarınızla olan iletişimde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar hoş değişiklikler olacağı gibi harekete geçiren aktif sosyal faaliyetlerin de işaretçisidir. Haberleşme, görüşme, arkadaşlarınızla bir araya gelme, bir etkinlik düzenleme veya etkinliğe katılma, internet üzerinden bilgi akışı, yeni tanışmalar bir hayli etikli olabilir. Partnerinizle alakalı konular gündeme gelebilir. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, hem kendinizi güçlü ifade etmenizi hem de inandığınız bir yolda ilerlemenizi sağlayan bir kuvvettir. Ancak bir tavsiyede bulunayım. Sadece bildiğiniz çevrede değil, farklı ortamlara da giriniz. İnsanlarla tanışınız ve yeteneklerinizi gösteriniz. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, size şans verici, pozitif bir etkidir. Burcunuzda ilerleyen jüpiterin bu desteği moralinizi yükseltir. Güzel haberler alırsınız. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanların sürekli birbirlerini eleştirmesi, senin de enerjini aşağı çekebilir. Üstüne bir de bazı insanların riyakâr davranışları bugün iyice gözüne batabilir ve sana yakın olan insanların samimiyetinden şüphe duyabilirsin. Hukuksal bazı konuların çözüme kavuşması içine su serpecek. Sözleşmeler, uluslararası anlaşmalar ve miras gibi konularda dava süreçlerini takip etmen senin çıkarına olacaktır. Ancak bu süreçte yetkili kişilerle evrak ya da dosya düzenine dikkat etmen gerekebilir. Eğer konu aileni ilgilendiriyorsa alınan sonuç onları tatmin etmeyebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle baş başa romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Manevi duyguların ruhunu beslediğini bir kez daha göreceksin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili beklemediğiniz sürprizler hayatınıza dahil olabilir ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kuracağınız doğru bir iletişimle ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyor olacaksınız.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Bugün yazışma ve konuşmalarda dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. Zekanızı kullanmanız gereken işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bol kazançlı bir gündesiniz. Ancak ne istediğinize karar vermelisiniz. Dengelerinizi bozarsanız yapmak istediğiniz her şey yarım kalabilir. Başkalarının sözünü dinlerseniz ayaklarınız daha çok yere basar.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrabalarla ilgili ani olaylar gelişebilir. Beklenmedik yolculuklar söz konusu olabilir. Zihniniz gün boyu çok hareketli. İşlerinizi kestirme yollara sapmadan, telaşa kapılmadan, kuralına uygun yapın.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerinizin artmasıyla birlikte keyfiniz yerine geliyor. Çok daha olumlu bir tutum içine girebilir, geriliminizi dengelemeyi başarabilirsiniz. Uzaklarda bulunan bir dostunuzla haberleşebilir, yakınlarınız ziyaretinize gelebilir. Biraz dalgın olmanız mümkün.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

14 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>