Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gelenekselsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişi ile bir görüşmen olabilir bugün. Eğer ortamda yeni bir aşk varsa bu kişi ile arandaki uyum giderek artabilir. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevdiğin kişi ile her şey çok nazikçe ve sakince ilerleyecek.

İş başındadışı yakınlaşmaların sorun yaratacağı inancınız gittikçe yıkılıyor. Çalışma ortamınızdaki aile havasının, işlerin daha randımanlı yürümesine yol açtığını yadsıyamıyorsunuz.

Bugün büyük harcamalardan kaçınmalısın. Kendine zaman ayırmalı ve olabildiğince az masraf yapmalısın. Dikkatini vermen gereken daha önemli konular olabilir bugün.

Egzersiz ve diyet konularında dikkatli olmak demek belirli bir rutine sahip çıkmak demektir. Bazı hareketlerin sürekliliği senin daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bugün planlarından şaşmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son dakika değişiklikleri seni yorabilir. Ancak ilgilenmen gereken önemli meselelerin düzgün işlemesi için her detayı göz önünde bulundurmalısın. Bugün ilgini vermen gereken birden fazla mevzu olabilir.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün planlarınızın birdenbire değiştiği bir gün olacak. Önceden verdiğiniz sözleri unutabilir ya da yeni planlar nedeniyle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aile üyelerine dair yapacağınız samimi sohbetler kendinizi daha sevgili dolu hissetmenize yardımcı olacak. Bu aidiyet duygusuyla birlikte kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uykusuz başlaman, işlerinin aksamasına yol açabilir. Ama sen bu durumdan olumsuz etkilenmemek için ekstra çaba sarf edeceksin. Bazı konulardaki geleneksel bakış açın, yakınlarının senden çekinmesine sebep olabilir. Esnek davranman onlarla ilişkilerinin daha da iyi olmasını sağlayacaktır. Bugün kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Bu yüzden iyi bir dinleyici olmayı tercih edebilirsin.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanlarınızla ilgili belirleyici ve düzenleyici adımlar atmalısınız. Taşınma ve yer değişikliği gerektiren ya da bu konuda zorluk çıkaran gündemlerle ilgilenirken sakin ve mantıklı olmalısınız. İş teklifleri ve sorumluluk değişimlerinin hayatınıza olan etkisini görmek karar almanızı kolaylaştırabilir.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz işlerdeki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Yeni başladığınız işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Kişisel konularda mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Farklı şeyler yapma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizi düzenlemek gibi konularda başarılı olabilirsiniz. Kariyer konusunda kendinizi eleştiriler ile kestiğinizi fark ettiğinizde hedeflediğiniz noktaya gelebileceksiniz.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini kontrol edemediğin durumlarda ani kararlar almaman iyi olabilir. Eğer seni acele ettiren faktörler varsa esas bunlara karşı dikkatli olmalısın. Bazı şeyleri daha sakin bir kafayla düşünmeye ihtiyacın olabilir bugün.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu an tamamen sizin için dinamik ikililerle ilgili ve bu, onu eğlenmek için mükemmel bir gün haline getiriyor. Özellikle yanınızda özel biriyle harikalar yaratabilirsiniz. Bu, bir arkadaş veya aile üyesinden olumlu birilişkisine kadar herhangi biri olabilir. Ayrıntılar bir yana, işleri tek başınıza üstlenmek yerine ikiye bölmeyi seçerseniz, sizi bekleyen çok daha fazla şey bulabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Bugün, partnerinizin sizin üzerinizde hak iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, çocuk, tatil, hobilerinizle ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızda veya sağlığınızla ilgili ani beklenmedik durumlar içinde kalabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı gösterdiğiniz iyi niyet, sorunların çözümünde yeterli olmuyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmayın. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçin. Kısa süre içerisinde, standardınızı çok yükseltebilecek bazı teklifler gelecek. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. Maddi konuda beklenmedik harcamalarınız nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>