Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güzel Bir Gün! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Düşündüklerinizi uygulamak için zamana ihtiyacınız var. Gereksiz riskler almadığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Beklenmedik koşullarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Ufak tefek problemleri gözünüzde büyütmemeye çalışın. Enerjinizi doğru kullanmanız gerekmekte.

Parasal koşullara uygun hareket etmeye çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle bir araya gelebilirsiniz. Miras ve hak sahipliği gibi konuların görüşülmesi, bununla ilgili resmi işlemlerin ne olduğunu belirlemek herkes için bir netlik oluşturabilir. Hakkınız olanın size geri dönmesine odaklanın, diğer her şey bunun gerisinde kalacaktır.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, günlük rutinlerinde değişiklikler yapmaktan kaçınmanı öneririm. Kararlı ve sabırlı olmak, hedeflerine ulaşmana yardımcı olabilir. İletişim konusunda daha açık olmaya çalış, yanlış anlaşılmaları önlemek için net ve anlaşılır bir şekilde ifade etmeye özen göster. Sevdiklerinle paylaşım yapmak ve onların desteğini almak keyifli olabilir, bu yüzden bugün onlarla vakit geçirmek sana iyi gelebilir. Bağlantıda olduğun insanlara karşı nazik ve anlayışlı davranarak ilişkilerini kuvvetlendirebilirsin. Ufak tefek sorunlarla karşılaşsan da sakin kalmayı ve problem çözme konusunda yaratıcı olmayı unutma. Bugün, içinde bulunduğun durumu kabul etmeyi ve elinden gelenin en iyisini yapmayı hedefle.

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününe güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Bugün mutfaktaki eksik malzemelerinin listesini oluşturup alışverişe çıkıyorsun. Çocukları olan Yay burcuysan, çocuklarının sosyal birer birey olması için çabalıyorsun. Yeni arkadaş edinmeleri için onları farklı etkinliklere götürmek isteyebilirsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İleriye yönelik adımlar atmakta pek sorun yaşamayacaksınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi duygusal açıdan yoran ya da kriz çıkaran durumlar söz konusu olabilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı daha iyi anlamaya çalışmalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni planlamalar yaparken hayat sizi daha motive edecek kişiler ile karşılaştıracak. Sizin için oldukça yapıcı bir sürece adım atılacak bir zaman.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeyleri yoluna koymak için ekstra bir çaba sarf etmen gerekebilir. Hayatında yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek, günlük sorumluluklarını yerine getirmek ve insan ilişkilerini düzende tutmak seni biraz yorabilir bugün.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün koşulların ve insanların sizi yavaşlattığını hissedebileceğiniz için ilerlemek biraz zor olabilir. Sabırsızlık sizi engelleyebilir ancak yalnızca siz buna izin verirseniz. Şu anda başkalarının hızına inmenize gerek olmasa da yapmak istediğiniz şey üzerinde bağımsız olarak çalışmayı seçebilirsiniz. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde fikirlerinizi ve duygularınızı ifade edebileceğiniz bir kanal bulmanız iyi olacak. Duygularınızı analiz etme ve çözme eğiliminde olduğunuz için bu aynı zamanda bir ilişki veya romantizm için de geçerli olabilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünyapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, istediğiniz sonucu alacaksınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak ailenizle veya evinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, tatil, çocuk konularında ise kadersel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz düşünce ve duygularınızın tam olgunlaşmış olduğundan şüpheli! Hislerinizi ve imkanlarınızı daha iyi tartın, kesin kararlı ve güvenli olduğunuzu ona kanıtlayın. İşinizle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ki, olaylar karşısında mantıklı davranın. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Bünyeniz zayıf, soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 15' 47" R
Ay
Başak
09° 03' 45"
Merkür
Boğa
01° 11' 47"
Venüs
Boğa
21° 09' 11"
Mars
Koç
12° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 22"
Satürn
Balık
17° 51' 43"
Uranüs
Boğa
23° 17' 38"
Neptün
Balık
29° 21' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 25"
Lilith
Başak
25° 09' 11"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>