Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Neşen yerine geliyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün bir şair havasında, yaratıcı ve romantik bir ruh hali içersinde olabilirsiniz. İnsanlara yaratıcı hikayeler anlatıyor ve zekice sözler söylüyor olabilirsiniz. Ya da birini samimi ve romantik tavrınızla etkileyebilirsiniz. Kelimelerle aranız çok iyi olacak bu yüzden güçlerinizi akıllıca kullanın! Etkilemek istediğiniz özel bir kişi olup olmadığına karar verin ve daha sonra işe koyulun.

İnanılmaz derecede üretken ve iyi biranlayışına sahip olduğunuza dair burcunuzun tipik bir çocuğusunuz. Ancak, son zamanlarda hayatın neresinde olduğunuzdan memnun hissetmiyor olabilirsiniz. Etrafınıza baktıkça, tüm sıkı çalışmalarınızı göstereceğiniz daha fazla maddi imkana sahip olmayı dileyebilirsiniz. Sizleri bu düşünce tarzına uymamaya çağırıyoruz. Gerçek değer, başkalarıyla ilişkileriniz ve iyi birçıkarmanın gurur duygusundan gelir. Yeni bir araba ya da şık kıyafetler moralinizi yükseltebilir, ancak bu aslında yüzeysel bir yükseltidir.

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Öz gelişimine odaklanabileceğin bir gün. Seni daha sağlıklı, varlıklı ve mutlu yapacak planları uygulamaya koyabilirsin. Beslenme planı, finansal strateji veya yeni bir felsefe. Hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırsın. Dramatik değişiklikler de seni bekliyor. Bırak tutkun ve kararlılığın büyüsün, sen de bu yeni yola gir.Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, sizlerin burcunda 04:30'da boşluğa giriyor. Gün boyunca kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Nereye gitmeniz, ne yapmanız konusunda netleştiremediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin tavrı da hoşunuza gitmeyebilir. Akşam olunca Güneş'in Plüton ile yaptığı karşıtlık nedeniyle sağlığınızı riske atacak her türlü işten kendinizi uzak tutmalısınız. Maddi olarak açılmamaya dikkat edin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Neşen yerine geliyor!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Özgüvenin artıyor. Yapabileceğin çok şey olduğunu ve sevginin paylaştıkça çoğaldığını çok iyi biliyorsun. Sen de sevgini sevdiklerine daha çok yansıtmanın yollarını arayabilirsin. Uzun zamandır ziyaret etmediğin arkadaşlarını, akrabalarını görmek ya da onlarla iletişim kurmak için ideal bir gün. Mutlaka planlarına dahil et. Evli bir Yay burcuysan eşinle hem ev hem de kıyafet alışverişine çıkabilirsin. Bugün aynı zamanda sosyal medyayla daha fazla haşır neşir olabilirsin. Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşından alacağın davet neşeni yerine getirecek.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanılgılara ve unutkanlıklara açık bir gün. Fikir ayrılığı yaşadığınız insanlar sizi bazı gerçekdışı söylemlerle yanına çekmek isteyebilirler. Kandırılmalara karşı bu anlamda dikkatli olmalısınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda Jüpiter ile birleşirken kişisel girişimlerde ve istekleriniz önünüz çok açık. Ancak aşırı abartılı olmamakta da fayda var.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik ve aşk meseleleri ile ilgili her türlü kararı almak için uygun bir gündesiniz. İçinde sevgi olan ve size sevgi getirecek her türlü eylemi gerçekleştirebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken gün sizin gününüz. Enerjinizle dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olarak lider yönlerinizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, birçok farklı insanla uğraşmak için iyi bir gün değil - enerjiniz başkalarınınkiyle kolayca uyuşmayacak. Bugün, ya ödün vermek istemediğiniz kadar güçlü ve bağımsız hissettiğinizden ya da diğer kişi böyle hissettiğinden enerjileriniz tutmayacak.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son gününde zekanızı zehir gibi kullanıp yeni fikirlerle sonuna kadar besleyebilirsiniz. Yüreğinizdeki öğretme ve öğretme duygusu tavan yapabilir. Paylaşımlarla ilgili otorite figürlerinin baskıcı ve kuralcı tavırları özgür ruhunuzun doğasına pek uymaz. Asi davranmadan geleneksel değerleri koruyarak durumu kontrol edin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi, romantik anlamda etkileşimde olduğunuz kişi ile alakalı uzak bir yerden de olsa güzel haberler alacaksınız. Aldığınız haberler sadece sizi şaşırtmayacak aynı zamanda heyecanlandıracak. Uzun süreden sonra tekrar kendinizi flörtöz bir halde bulabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; ekonomik gelirinle ilgili sorumlulukların üstünde baskı hissetmene neden olabilir. Kazançlarının artması ve olumlu sonuçlar elde etmek amacıyla daha çok çalışman gerektiğini düşünebilirsin.  Bu endişelerinden sıyrılıp akışta kalabilirsen, günü kişisel bakımınla ve cesaret gerektiren enerjini yükseltecek faaliyetlerle geçirebilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 19" R
Ay
Başak
29° 48' 60"
Merkür
Boğa
03° 30' 48"
Venüs
Boğa
23° 18' 51"
Mars
Koç
13° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 14"
Satürn
Balık
17° 58' 48"
Uranüs
Boğa
23° 23' 45"
Neptün
Balık
29° 23' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 43"
Lilith
Başak
25° 20' 52"
True Node
Koç
14° 55' 48"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>