Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güzel haberler kapıda! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

Sahne arkasında çalışmanın daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bazı güçlü kişilikler zaman ve dikkat için rekabet edebilir. İzlemenin ve beklemenin daha kolay olduğunu keşfedebilirsiniz. Patronunuz strese girdiğinde veya sinirlendiğinde, kenara çekilin ve herhangi bir dramdan kaçının. Veyaarkadaşlarınız yoğun bir tartışmaya karışmışsa, çılgınlığa girmeyin. Kendinize saklayın ve bağımsız takılın.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Eğer yaşam tarzın diğer insanlarınkine kıyasla dikkate değer bir farklılık sergiliyorsa, yaşayabileceğin utanç hissine direnmelisin. Unutma ki bazı sebepler doğrultusunda sen bu hayatı seçtin. Eğer bir değişim istiyorsan bile; kötü, utangaç veya küçük düşmüş hissetmene gerek yok. Herkes kendi yolunu çizer ve bu yol normlara uysa da uymasa da hiçbir sorun teşkil etmez.Şu an kendinizi yeterince vitamin alamamış ya da dinlenememiş gibi bitkin hissediyor olabilirsiniz. Ya da çocukların okuldaki başarısı gibi sizin için önemli mevzuların kontrolünü kaybettiğinizi hissediyor olabilirsiniz. İsteseniz de istemeseniz de, biraz sakinleşmeniz gerekiyor. Bugün günlük işlerinizin tümünü önceliklendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

09:06 olduğunda boşluktaki Ay, hareketine Terazi burcunda devam ediyor. Sosyal yönünüzün öne çıkacağı, dostlarla planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sabaha karşı Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda seyahatlerinize dikkat etmelisiniz. Rötarlar yaşanabilir. Her yere erken gitmeyi deneyin, yolda da aksilikler olabilir. Pasaport, bavul gibi eşyalarınıza göz kulak olun. Farklı bir uçaktan bavulunuz çıkabilir. Akademik hayatınızda her şeyi iyi kontrol edin. Fark etmediğiniz büyük bir yanlış tezinizi veya sınavını etkileyebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde pürüzler çıkabilir. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Sizden borç isteyenler olursa kibarca geri çevirin. Bu dönem vereceğiniz borç geri gelmeyebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat kararı gündemde olabilir. Hemen onay vermeyin, durumunuz bu kadar ciddi olmayabilir. Retro aldatıcıdır başka bir doktora daha gözükün. Ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler kapıda!Duygu değişimlerin, seni aşağı çekmesine izin vermemelisin. Duygusal olarak bugün kendini farklı hissedebilirsin. Eğer ilişkisi olan bir Yay burcuysan mevcut ilişkinle ilgili yaşadığın sorunları çok da halletmekten yana değilsin. Karşındaki insanın beklentilerini karşılamasını isteyebilir, açık ve net olarak dile getirebilirsin. Gün içinde çevrendeki insanlarla yanlış anlaşılma sorunu yaşayabilir, kendini ifade etmek zorunda kalabilirsin. Bazı gerçekler ortaya çıkabilir ve canını sıkılabilir. Kendini bir parça iyi hissedecek gelişme ise gelecek olan güzel haberler olacak.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki iletişim eksikliğinden kaynaklanan bazı sorunlar oluşabilir. Yeni isteklerinizi hayata geçirmek için biraz sabırlı olmalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir gündesiniz. İletişim halinde olduğunuz insanlara karşı abartılı yaklaşmamaya özen gösterin. Sabah saatlerinde pozitif duruşunuzla herkesi etkiniz altına alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Aradığınız yardımı bugün bulacağınız zamanlar var.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelir kapınızda bir artış söz konusu olacak. Girişimci olan Yay'lar başkalarının, bilhassa erkeklerin ya da eril enerjinin desteğini alabilecekler.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosu bugün başlarken, yurt dışı ve yabancılarla ilgili temas ve bağlantılarda, uzaklarla ilişkilerde ortaya çıkabilecek iletişim problemlerine her zamankinden çok daha özen göstermeniz gerekebilir. Seyahatlerde gecikmeler, rötarlar konusunda sabırlı ve tedbirli davranmalısınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü boş zamanınızı dinlenmeye ayırmanız iyi olabilir. Uzun süredir sürekli koşturuyorsunuz ve kendinizi dinleme şansınız pek olmuyor. Mümkünse, kentin telaşını arkanda bırakabileceğiniz bir program yapın ve birikmişstresinden kurtulup ve refahınızı geri kazanın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük istekler ve güçlü beklentileriniz var. Sosyal faaliyetlerinizi arttırabilir, yeni tanıştığınız kişilerle dostluk ilişkilerine girebilirsiniz. Onlardan alacağınız ilginç teklifler, kendinize olan güveninizi arttıracak. Telefon ve haberleşme sorunları çıkabilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya zorlu bir başlangıç yapıyorsunuz. Alma verme dengeleriniz iyice bozuldu. Asla dengeyi ilk siz bozdunuz. İnsanlara vaat ettiğinizi vermezseniz, insanlardan da karşılığını alamazsınız. İlişkilerde, özellikle uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde şanslısınız ama kendiniz için de çalışmanız gerekiyor.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; olumlu veya olumsuz beklediğin haberleri almanla birlikte bir seçim sürecine girmen mümkün. Geri harekete dönen Merkür, sözlerine dikkat etmeni, yollarda, trafikte temkini elden bırakmamanı, öfkeni yanlış zamanda dile getirmemeni vurgulamakta.  Geçmişte attığın bir imza ya da anlaşmazlığın çözümünü bulmak için fırsat yakalayabilirsin.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>