Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ailenle arandaki bağ güçleniyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret etmek için iyi bir gün. Aileniz şehir dışında yaşıyorsa, onları görmek için yola çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da kardeşlerinizle son zamanlarda yoğun olduğundan görüşemediyseniz, bugün onlara zaman ayırmaya çalışın. Aylar o kadar çabuk geçiyor ki sevdiklerinizle geçirecek zamanınız olmuyor. Bugün bu konuda ekstra çaba göstermeye çalışın!

Bugün kaçmaya ve oynamaya hazırsınız. İş planınız varsa, iptal etmek isteyebilirsiniz. Ağır bir sosyal yükümlülük planınız varsa, bunun yerine işinizi asın! Son zamanlarda herkesle ilgileniyorsunuz ve şimdi kendinize bakma zamanı. Dinlendirici bir gün için parka gidin ya da bir kez yapmak istediğiniz bir şey yapın!

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Yay people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Günün enerjisi dünyanın zirvesinde hissettirecek! Kuvvet, hırs ve güdülenme konusunda hiçbir eksiğin olmadığı gibi fazlan da yok. Bitirilmemiş işleri tamamlamak üzere bu enerjiden faydalanabilirsin. Dahası, bekleyen projeler ve ödevler varsa, bunların da üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Yapabildiğin kadar şey yap! Sonra başarını kutlarsın.Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen haftaların baş döndürücülüğünden sonra, ki bunlar sosyalleşme odaklıydı, biraz dinlenme fırsatın olacak. Göksel atmosfer seni eve gitmeye çağırıyor, güzel bir banyo yap ve kendini bir sonraki döngüye hazırla. Çok derin düşünmen gereken bir zaman olacak, o yüzden şimdiden iyice dinlen dinlenebildiğin kadar.

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketine Başak burcunda devam ediyor. Ay ve Jüpiter arasındaki zor görünümle beraber gelecekte yapacaklarınıza dair isteksiz ve umutsuz olabilirsiniz. Bu geçici bir ruh hali olacaktır. Günün kalanında daha öne çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Neptün ile oluşturduğu karşıtlık ise kariyer ve aile hayatınızdaki dengeyi kuramadığınızda ailenizden serzenişler duymanıza neden olabilir. Ay, 19:50'de boşluğa giriyor. Yarına kadar dikkat ve önem gerektiren işlerinizi ertelemenizde fayda var.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle arandaki bağ güçleniyor!Bugününü ailene ayırmak isteyeceksin. Çocukları olan bir Yay burcuysan, onlara ayıracağın zaman ve paylaşım aranızdaki bağı güçlendirecek. Akşamüzeri ailendeki bazı bireyleri daha dikkatli harcamalar yapması konusunda uyarabilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Yay burcuysan, sağlığına daha çok özen göstermelisin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda doğru mu, yanlış mı diye düşünmenize neden olan meseleler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumla ilgili hızlı kararlar vermemelisiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi işlerde daha girişken ve cesur olabileceğiniz bir gündesiniz. Önceliklerinizi iyi belirlerseniz daha çok şey yapabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi anlamda yol kat ettiğiniz bir zaman sürecindesiniz. Spiritüel anlamda kendinizi geliştirmek için uygun zamandasınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çatışmalar kişisel ihtiyaçlarla ilişki ihtiyaçları arasında ortaya çıkacaktır. Artık hedeflerinize ulaşmak için aşırı agresif davranışlar sonucunda tek başına kalabilirsiniz. Finansal zorluklar ilişki sorunlarına neden olabilir. İlişkileri her yönüyle dikkate almayı unutmayın.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki büyük toprak üçgeni sayesinde ayaklarınızı yere sağlam basacaksınız. Güvendiğiniz dost bildiğiniz kişilerleanlaşmaları yapabilirsiniz. Toprağa yatırım yapmak için akıllıca kararlar almaya açıksınız. Macera dolu riskli girişimlerden kaçının.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda tüm birikimlerinizi yok edecek olabilirsiniz. Uzun süredir sağlamlaştırmak istediğiniz her şeyi, yolculuklar seyahatler veya abartı harcamalarınız sebebi ile kaybetmiş olabilirsiniz. Yeniden yapılandırmak zor olacaktır. Sosyalliği azaltmanızın zamanı geldi.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; mali konularda yeteneklerini ortaya çıkarabileceğin gelişme, detay ve planlama gerektiren işlerde başarı mümkün. Yatırımınla ilgili alacağın geri dönüş elini ve planları kuvvetlendirebilir. Gün içinde sana verilen sözler yerine getirilmeyebilir veya sen taahhütlerini zamanında uygulayamayabilirsin.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>