Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sakin ve pratiksin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Aklınızın ve kalbinizin bugün birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Her şey beklediğiniz gibi ilerliyor. Kendinize güvenin. Muhtemelen, her durum için mükemmel bir çözümünüz var. Koşulları inanılmaz bir şekilde algıladığınızdan dolayı birini gafil avlamış olabilirsiniz. Bazı beklenmedik tepkilere hazır olun.

Bugün önemli bir rol üstleneceksiniz! Bugünkü ruh hali biraz sinir bozucu olabilir, ancak bunun üstesinden gelme biçiminizyerinde veya okulda tanınmanızı sağlauacak. Gücünüz, öz denetiminiz ve istikrarınız, başarınız ve başarısızlığınız arasında fark yaratır. Kendinizle gurur duyabilirsiniz, duymalısınız da!

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Yeni bir romantizm yaşamak istiyor olabilirsin. Belki mevcut sosyal çevrenden birine kapılmışsındır. Şu anda sadece arkadaş olsanız bile, aranızdaki bağı derinleştirmek konusunda adım atabilirsiniz. Bu kişiyi bir şekilde test et ve hakkında ne düşündüğünü öğren. Hislerinin karşılıklı olduğunu öğrenmek gibi bir sürprizle karşılaşabilirsin!Bugün insanların çoğu yeniden havaya girmeye çalışacaklar ama siz dikkatiniz dağılmış gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi normalde kanıksadığını şeyleri sorgularken bulabilir ya da genellikle düşünmekle uğraşmadığınız şeyleri düşünebilirsiniz. Bazen bu sinir bozucu olabilir, çünkü hayatınızdaki büyük sorunları incelemek her zaman cevapları vermez. Belki bu şeyleri tartışmak için birini bulabilir ve birbirinizin bakış açılarını öğrenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Grup etkinlikleri ve diğer sosyal etkinlikler sizi oldukça meşgul edecek. Bir sürü insan göreceksiniz ve telefon görüşmeleri yapacaksınız rutin işler de peşinizi bırakmayacak. Bu, kişisel yaşamınızda bir engel olabilir ama aynı zamanda heyecan verici bir şey ve sonuçlardan çok memnun kalacaksınız. Tanıştığınız kişilerin bazılarıyla samimi olabilir ve arkadaş olabilirsiniz. Rahatlayın, işlerinizi halledin ve günün tadını çıkarın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başladığınızda Ay, İkizler burcunda hareket ediyor. Günün başlamasıyla beraber aktifleşen Ay ve Jüpiter karşıtlığı bugün gergin bir ruh hali içinde olmanıza neden olabilir. Özellikle partnerinizle olan farklı düşünceleriniz ortamı gerebilir. Ay'ın Neptün ile oluşturduğu kontak nedeniyle de aile içerisinde çözemediğiniz konular olabilir. Çok fazla düşündükçe işler karmaşıklaşabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlılığınla ve yüksek motivasyonunla ikili ilişkilerini istediğin gibi yönlendirebileceğin bir gün.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde ani sürprizler gündeminizde olabilir. Yeni bir heyecana ilerlemek isterken eskiden tamamen kopmalısınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi daha iyi kullanmaya gayret edebilirsiniz. Ancak düşüncelerinizi toparlamak ve daha pratik davranmak da gerekiyor.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden daha iyi hayatı olan kişilere elinizde olmayarak imrenebilirsiniz. Evren kendi gücünüzü kullanma potansiyelinizi teste tabi tutabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra fikrine güvendiğiniz insanlardan yardım alarak, yaşamınızda önemli kararlar alabilir, beklediğiniz haberleri elde edebilirsiniz. Seyahat, eğitim ve görüşmeler açısından muazzam olumlu bir zamandasınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni insanlar ve fikirlere açıksınız ve etrafınızdaki dünyayı derinlemesine araştırmaya hazırsınız. Seyahat ve eğitim konularında olumlu ilerlemeler olacak. Siz öğrenmek ve öğretmek için isteklisiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağustos ayına kadar Aslan burcunda seyahat edecek olan Mars sizin macera ruhunuzu tetikleyecek. Bu dönemde umduğunuzdan fazla seyahate çıkabilir. Yurt dışı ve eğitim konularıyla ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzaklara taşınmak ya da yurt dışı yatırımlar planlamak için uygun bir gün. Duygusallığın yerine geçen zihin size ani kararlar aldırabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı arkadaşlarınıza gıcık olmaya başlamış olabilir misiniz? Sebebi nedendir bilinmez. Siz kolay kolay kimseye gıcık olmazsınız ama bir şeyler birikmiş olmalı. İletişim konusunda problemler yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle daimî iletişimde olduğunuz insanlara ulaşmakta gün boyu zorluk yaşayabilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; ilişki vebirliklerinden yana şanslı bir haftaya başlayabilirsin.  Günün ilk yarısında henüz netlik kazanmamış koşullar ilerleyeceğin yönü belirlemeni zorlaştırabilir. Ancak süreç içinde uyum ve dengeleri sağlamana olanak sağlayacak olumlu gelişmeler var. Geceyi zevk aldığımız işlere ve kişilere ayırabilirsin.

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 57" R
Ay
Aslan
18° 11' 53" R
Merkür
Koç
29° 01' 35"
Venüs
Boğa
19° 00' 31"
Mars
Koç
10° 56' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 41"
Satürn
Balık
17° 44' 27"
Uranüs
Boğa
23° 11' 33"
Neptün
Balık
29° 18' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 04"
Lilith
Başak
24° 57' 35"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>