Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlı hareket etmen gerek! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçenin geldiği gibi gitmesini açıklıyor. Ama yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşı yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok merak ettiğiniz bir konu bugün aydınlığa kavuşabilir. Öğrendiğiniz şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Siz yine her zamanki gibi hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gideceksiniz. Oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işini kolaylaştıracak bir enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başladığınızda Ay, Boğa burcundaki hareketini sürdürüyor. Güzel etkiler aldığınız bugün içerisinde ofis hayatınızda mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle terfi bekliyorsanız bugün Ay-Uranüs kavuşumunun da aktif olmasıyla sürpriz bir haber alabilirsiniz. Ay-Güneş uyumlu kontağının da devreye girmesiyle birlikte sağlığınızla ilgili de pozitif haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz tahlil sonucu olumlu gelebilir.

28 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işte geçen her sözü üstüne alınabilirsin. Olayları kişiselleştirdiğin için herkese cevap verme isteği duyabilirsin.

28 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maneviyat duygunuzun arttığı bugün çalışma ortamınızda kendinizi göstererek önemli başarılar elde edebilirsiniz. Dostlarınızın ilgilisi sizi mutlu edecektir.

28 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

28 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu davranmak misyonunuz olursa her bir cümlenizi ilerleyen günlerde hayatınıza çekebilirsiniz. Neptün etkileşimi size oldukça iyi gelecek.

28 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

28 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eliniz kolunuz dolu olacak. Oradan oraya bir sürü görevi bir arada halledeceksiniz. Başarmak istediklerinizi elde edebileceğiniz bir gün. Beklenmedik bir durumun, güne şaşırtıcı bir boyut katması muhtemel. Özgürce iletişim kurabiliyorsunuz ve muhtemelen tanıştığınız kişilerle iyi anlaşacaksınız.

28 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay gündelik hayatınızı daha konforlu hale getirmeniz için size ciddi farkındalık taşıyacak. Sağlığınıza özen göstermeli, şekerli yiyeceklerden uzak durmalısınız. Ama arkadaşlarınızla keyifli bir hafta sonu yemeğine çıkmayı sakın ihmal etmeyin. Dostluk kavramı bu dönemde sizin için önemli olacaktır.

28 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

28 Haziran 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekâr birçok Yay burcunu evlendirdiğimiz bir dönemden geçiyoruz. Evli olan Yay burçları ise eşleri ile olumlu bir dönemden geçiyorlar. Bekâr Yay burçlarının hayatları ise sürekli değişiyor. Çevrenizdeki insanların samimiyetlerini anlamakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Sınırlarınızı korumayı bildikten sonra kimse size zarar veremez.

28 Haziran 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; ekonomik koşullarında yaşanan gelişmeler kendini güvende hissetmeni sağlayabilir. İş hayatında daha başarılı olmanı sağlayacak destekler alabilirsin. Finansal konularla ilgilibirliklerine girişebilir veya beraber çalıştığın kişilerle ya da akrabalarınla sorumluluklarını paylaşabilirsin.

28 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 40' 16" R
Ay
Aslan
06° 37' 16" R
Merkür
Koç
27° 54' 21"
Venüs
Boğa
17° 50' 48"
Mars
Koç
10° 13' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 18"
Satürn
Balık
17° 40' 25"
Uranüs
Boğa
23° 08' 16"
Neptün
Balık
29° 17' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 08"
Lilith
Başak
24° 51' 18"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>