Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki

Yıldızlar sizin lehinize sıralanıyor ve etkilerini hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Kapının önündesiniz, ziller çalışıyor ve kapılar açılıyor. Harekete geçmeye hazırsınız! Tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız: birkaç hafta önce bunları düşünüp ve planlıyordunuz, birkaç gün önce organize oldunuz, şimdi de harekete geçme zamanı. Cesur olun! Kendinizi ortaya koyun, liderlikte hakkınızı arayın, böylece yarışı daha iyi bir noktada bitireceksiniz.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Yeni teknolojiyi nasıl kullanabileceğini öğreneceğin bir gün olabilir. Bilgisayar araçlarını kullanma konusunda en meraklı kişi değilsin ama bugün bu meseleleri sindirmek konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. İnternet üzerinden kendine yeniteknikleri araştırabilirsin; mesela bir web sayfası profesyonel servislerinin reklamını yapmaya yardımcı olacaktır. Geleceği düşünmek ve bu uzay çağı malzemeleri kullanmayı öğrenmek için uygun bir gün.Günün üzerinde hakim olan kısıtlayıcı bir etki nedeniyle işleri kaldığı yerden devam ettirecek yeterli enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Kısıtlama duygusuyla birlikte görev bilinci de omuzlarınıza çökerse hiç şaşırmayın. Hayatın doğal akışında, dinlenip derinlemesine düşünmek için zaman ayırmanız son derece önemli. İlerleyebilmek için daima yolda olmanız gerektiği algısına kapılıp yanılmayın. Bu yüzden savaşıp duran yanınızı bir günlüğüne bir kenara bırakıp rahatlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Patavatsızlık hastalığını hiç duydun mu? Bugün ona yakalanmaya meyillisin. Genellikle esprili, tatlı dilli, hoş bir konuşma uzmanısınız, ama bugün birbiri ardına bir gaflar yapacaksın. Sanki bir anda patlatmak için nitrogliserin şişeleriyle hokkabazlık yapıyormuş gibisin. Arkadaşların, çok şaşıracak. Sırada hangi gaf var?

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük bir diliminde Ay, boşlukta hareket ediyor. Kendinizi ifade etmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Eğitim hayatınızda hızlı kararlar vermemeye dikkat edin. Saat 17:01 olduğunda Ay, hareketine Balık burcuna geçerek devam ediyor. Sizler için de daha huzurlu bir dönem başlıyor olacak. Ailenizle beraber vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanılmadığını anlayacaksın!Ayrıntı ve incelik isteyen işlerle uğraşıyorsan bugün senin için verimli bir gün olacak. Son günlerde kendi kendini kurduğunu düşünüyorsan, bugün çok da yanılmadığını göreceksin. Ay hassas bir etkideyken ikili ilişkilerde önemli gelişmeler var. İlişkin yoksa arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi kalbini çalabilir. Evliliğine dair sorunlar yaşıyorsan, eşinin ilişkinizi düzeltme çabalarına karşılıksız kalmayacaksın. Gün içerisinde ilginç tanışmalara dâhil olabilirsin. Beslenme rutininde yapacağın değişiklik, daha iyi hissetmeni sağlayacak. Mevsim itibariyle havaların güzel gitmesi dışarda daha çok zaman ayırmanı sağlıyor. Güzel havaların tadını çıkaracaksın.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizi değiştirebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün kendinize güvenerek ilerlediğiniz her tür konuda başarılar elde edeceksiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Saka burcunda kalıyor. Ziyaretler, eğitimler ve farklı fikirlerle karşılaşmak için uygun koşullar var. Ancak akşam saatlerinde evle de ilgilenmek gerekebilir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü kendi çıkarları için size zarar verebilecek kadın arkadaşlarınızdan gelecek zararlara karşı uyarıyor sizleri. Kendi özel yaşamlarınızda ki krizleri düzeltme arzuları ile size zarar verebilirler dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda ise gün boyu ani kararlar almamalısınız.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; sosyal medyada hareketli saatler geçirebilir, herkese birden laf yetiştirmeye çalışabilirsin. Fakat sonrasında iletişimi keserek biraz daha aile odaklı olabilirsin. Ailenin içinde bulunduğu koşulları finansal olarak desteklemek için fedakârlıklar yapabilir, duygusal ve maddi paylaşımlarda bulunabilirsin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihninizin içinde neler olup bittiğini doğru bir şekilde sözlü olarak anlatabileceksiniz. Başkaları sizden bilgi saklıyor olabilir. Dikkatli hareket edin ve tüm ilişkilerde dürüst olun.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evde su borusu patlayabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Zihninizi toparlamakta zorluk çekebilirsiniz. Ev içindeki ilişkiler zihninizi bulanıklaştırabilir. En iyisi akışta kalıp, hayatı olduğu gibi kabullenmeyi deneyin. Ne de olsa iyimser yapınız zorlukların üstesinden gelmenize yardım eder.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>