Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi bu konuda yalnızlığa itebiliyor.Bugünlerde sinyalleriniz ve kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetebiliyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz.Bu konuda fazlaca paylaşmacı birisiniz. Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir.

Son günlerdeki dalgınlığınızı yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlarında Ay, Oğlak burcunda ilerlemesine devam ediyor. Gündüz aktif olan Ay'ın zorlu açıları sebebiyle finansal durumunuzda stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Siz elinizde para tutmak istedikçe bir şekilde harcamalar karşınıza çıkıyor olabilir. 14:18 itibariyle Ay, boşluğa giriyor. Yarına kadar bu şekilde devam eden Ay, maddiyatınızla ilgili belirsizliklere yol açabilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz gelişmeler var!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Çevrendeki insanlara ayak uydurmakta zorlanacağın bir gün geçirebilirsin. Sen hariç çevrendeki herkesin hayatının bu kadar hareketli olmasına bir anlam veremiyorsun. Çalışma ortamında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Zam, prim gibi haberler çalışma ortamını şenlendirecek. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, ilişkini evlilikle taçlandırmak isteyebilirsin. Ancak sevgilin bu konuda biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu dile getirebilir. Akşam saatlerinde iki farklı arkadaş grubundan dışarı çıkma teklifi alabilirsin. Seçimini iyi yapmalısın, ilişkin yoksa şayet aşk seni bugün bulabilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol dışı olaylar karşısında daha sakin olmalısınız. Bu tür gelişen konularda şartları çok zorlamadan hareket etmelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat ilerleme yaşayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyeceksiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylediklerinizin dikkate alınması için çaba gösteriyor olsanız da bugün karşınıza sizi işinizde yetersiz hissettirecek kişiler çıkabilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız ve eylemleriniz birbiriyle uyumlu görünüyor. Bu harika enerji uyumu sizi sorunlardan uzak tutacaktır. Kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, ne yaptığınız ya da kim olduğunuz hakkında kimseye söz düşmez. Hiçbir şey için mazeret yaratmanız için ortada bir sebep yok.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileye ait ortak gelirlerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Herkese yardım etmekle öz değerinizi yükselteceğiniz bir gündesiniz. Kazancınızla ilgili heyecanlı kararlar almak sizi yüreklendirir. Ailenin ortak varlıklarının alımı ya da satımı ile ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi hayata geçirmek için hemen harekete geçmelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 52" R
Ay
Balık
03° 27' 11"
Merkür
Koç
18° 11' 31"
Venüs
Boğa
04° 22' 16"
Mars
Koç
01° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 48' 46"
Uranüs
Boğa
22° 30' 14"
Neptün
Balık
28° 59' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Başak
23° 38' 29"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>