Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşıyorsunuz. Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar istemiyor, bu korkuları barındırmayan dingin ilişkiniz içinde huzurlu görünüyorsunuz.

Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor

İş yaşantınızdaki güvensizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor. Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz.

Bir tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kılabilirsiniz. Bu tavır sizi nasıl büyük sorumluluklar altına sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, hayallerinizin bir kısmının mucizeler gerektirdiğini görmenizle netice verebilecek. Başarı ve başarısızlık sizin için hayatın temel iki öğesi gibi. Birinin tutkusu ve diğerinin korkusuyla yorgun düşüyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz hasletleriniz var.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, hareketini sizlerin burcunda sürdürüyor. Bugün tek önem vermeniz gereken kişi kendiniz olmalısınız. Günün devamında aktifleşen Merkür-Neptün pozitif görünümü sayesinde maddi anlamda sizi tatmin edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde gerçekleşen Jüpiter-Neptün sert etkisinden ötürü kalp kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Olayları büyütmeye meyilli olabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam standartlarını artırmak istiyorsun!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Aşk ve finans durumun bugün ön planda olacaktır. Maddi olanaklarını ve yaşam standartlarını artırmak adına belli başlı kararlar alabilirsin. Aşk hayatında değişen koşullar karşısında düşüncelerini net bir şekilde ifade edebilirsin. Kendi doğrularına inanan biri olarak, bildiğinden şaşmıyorsun. Uzun zamandır ertelediğin konuşma için kendini hazır hissediyorsun. Sanatla ilgileniyorsan, ismini duyuracağın proje teklifleri alabilirsin. Reddetmeden önce bir kez daha düşünmende fayda var. Akşam saatlerinde maddi anlamda kendine yaptığın bütçenin dışına çıkmana sebep olabilecek anlamsız harcamalar söz konusu olabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi konularında karşınızdaki kişilerden önemli destekler görebileceksiniz. Kendinizi manevi anlamda güçlü hissedebilirsiniz. Aklınızda bulunan şüphelerin yerini daha güzel duygulara bırakmalısınız.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şahsi konularda ilerleme olabilir. Olayları daha yaratıcı biçimde değerlendirebilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda dengeyi oturtacağınız bugünlerde sorunlarınızı çözmek için kendi zekanızı kullanabilir ve böylelikle mutlu olabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; bugün dinamik, neşeli ve iletişime açık bir ruh halinde olabilirsin. Yaşamına heyecan katacak bir ilişkiye girebilir, yolculuk planlarına girişebilir veya yetenekli olduğun alanlarda çalışmalar yapabilirsin. Ancak beklentilerini yüksek tutmak akşam saatlerinde ilişkilerini olumsuz etkileyebilir.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizdeki iletişimin artması size iyi geliyor. Partneriniz ile zaman geçirmek için can atar oldunuz. Sizi çok iyi anlıyor ve destek veriyor. Birlikte eğleniyorsunuz. Daha ne olsun?! Evinizin sınırlarını belirlemenizde fayda var. Her isteyen, istediği saatte girip çıkamamalı.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atın sırtına atlayıp uzak diyarlara doğru dörtnala koşabilirsiniz. Yaşamın mozaiği içinde kaybolmak farklı zaman ve mekanlarda adeta yeniden doğmak sizi her zaman canlı ve diri tutar. Eğlenmenin dozunu kaçırmadan özgürlüğünüzün tadını çıkartın. Bacak kaslarınızda zorlanma hissedebilirsiniz. Fazla yorucu spor faaliyetlerinden kaçının. Sonra sakatlığa neden olacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 34" R
Ay
Koç
23° 14' 50" R
Merkür
Koç
20° 30' 35"
Venüs
Boğa
08° 34' 46"
Mars
Koç
04° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 53"
Satürn
Balık
17° 05' 48"
Uranüs
Boğa
22° 42' 03"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 03"
Lilith
Başak
24° 01' 12"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>