Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Fazlasını beklemek yerine onun verdiklerinin önemini anlamanız ilişkiniz için daha hayırlı olabilir. O, sizin şefkat isteğinizin farkında ve size yeterince şefkat gösterdiğini düşünüyor.

İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz. İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası.

Yatırım yapmakla, özel harcamalar konusunda kararsız kalabilirsiniz. Ailenizin isteği yatırım yapmanızdan yana. Aileniz küçük bir birikimi sizinle paylaşmak isteyebilir.

Karşılaşacağınız bir tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluğa çok bağlısınız ama bazı durumlarda taviz vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz. Yakın geçmişte sizi atağa kaldıran olumlu gelişmeler, bugünlerdi yeniden gündeme gelebilir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında hareketini sizlerin burcunda sürdürüyor. Ay, 11:30-19:13 aralığında uzun süre boşlukta kalan Ay, 19:13'te Oğlak burcuna geçiyor. Bu zamandan sonra finansal konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Bugün 11:30'da burcunuzda oluşan dolunay, özellikle sizleri agresif yapacaktır. Her konuda verdiğiniz tepkiler sert kaçabilir. O gün stilinizde değişiklikler yapmak için uygun bir zaman dilimi olmayabilir. Ama unutmayın galaktik merkezdeki bu dolunay, sizlerin dileklerini dinliyor olacaktır. Pozitifliğinizi kaybetmeyin. Dolunay hakkındaki detaylı yazı için tıklayabilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İmalı ve esprili yaklaşımlar sergiliyorsun!Bugün burcunda saat 10:31'de Dolunay gerçekleşecek. Bugün sabah kalktığından beri için içine sığmayacak. Hafta sonunun programını şimdiden heyecanlı bir şekilde yapabilirsin. İletişim kurduğun insanların sana iyiliği dokunabilir. Önemli konuşmaları ertelememelisin; geçmişten bugüne sürüklenen meselelere dair attığın her adım bir sonuç getiriyor. Sevgiline karşı bugün imalı ve esprili bir dile yaklaşabilirsin. Aslında buna sebep olan son zamanlarda yaşadığınız fikir ayrılıkları olabilir. Çocukların varsa, onları yaz okuluna kaydettirebilirsin. Akşamüstüne doğru ailenle keyifli bir vakit geçirmen mümkün. Gün içinde ufak kazalara dikkat!

17 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanılgılara ve kandırılmalara karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Herhangi bir karar almadan önce fazlasıyla düşünmenizi ve güvendiğiniz kimselere danışmanızı önerebiliriz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler uzun yürüyüşlere çıkıp düşüncelerini yaratıcılığa çevirmesi gereken gruptasınız. Zamanınızı sadece dinlenerek değil dengede geçirmelisiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; burcunda gerçekleşecek dolunay, ilişkiler ve yaşamsal konular açısından önemli bir karar aşamasında olduğunu göstermekte. Beraberliğinin muhasebesini yapabilir, hayatına farklı bir yön çizmek isteyebilirsin. Zaten bir süredir zihnini meşgul eden ve başlangıçlar yapmanı gerektiren konularda artık somut ve net adımlar atman gerekiyor.

17 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün mevzusu aile meseleleri gündeme gelecek. Kendinizi güvensiz ve sabırsız hissedeceksiniz. Karşılıklı atışma ve tartışmaların yaşanabileceği bir gün olacak. Daha sakin çözüm yolları var, bugün bunları göremeyebilirsiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burçları ani bitişlere ve başlangıçlara şahitlik edebilirler. Evli Yay burçları ise harika zamanlar geçiriyorlar. Eşiniz ile olan iletişiminiz ve bağınız güçlenmiş durumda. Birlikte daha güçlü hissediyorsunuz. Bekar Yay burçları ise bir an önce dünya evine girmek üzere dürtüler hissedebilirler.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

17 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 59' 29" R
Ay
Boğa
02° 19' 22" R
Merkür
Koç
21° 00' 16"
Venüs
Boğa
09° 20' 26"
Mars
Koç
04° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 36"
Satürn
Balık
17° 08' 48"
Uranüs
Boğa
22° 44' 12"
Neptün
Balık
29° 06' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 04"
Lilith
Başak
24° 05' 19"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>