Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün gerçekçi olmak kolay olmayabilir, bu yüzden zorlamayın. Bırakın sokakta yürürken omzunuza mavikuş konup şarkı söylesin. Sevgilinizle en derin fantezilerinizi keşfettiğiniz romantik bir akşam planlayın. Günün enerjisiyle, normalden biraz daha agresif bir tavırda olabilirsiniz. Bazen bu tür düşüncelerin bir şeyleri başlatmak için gerekli olduğunu unutmayın.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Kendini bir şekilde ileriye taşımak isteyebileceğin bir gün. Bu, sağlıksız bir alışkanlığı bırakmakla gerçekleşebilir. Belki sigarayı ve içkiyi bırakabilirsin. Kendine daha iyi bakmak ve yaşamına dikkat etmek konusunda kararlısın. Veya sıkılaşmak isteyebilirsin. Sağlıklı gıdalara ve vitaminlere yönel ve enerji seviyen artsın.Patavatsızlık hastalığını hiç duydun mu? Bugün ona yakalanmaya meyillisin. Genellikle esprili, tatlı dilli, hoş bir konuşma uzmanısınız, ama bugün birbiri ardına bir gaflar yapacaksın. Sanki bir anda patlatmak için nitrogliserin şişeleriyle hokkabazlık yapıyormuş gibisin. Arkadaşların, çok şaşıracak. Sırada hangi gaf var?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Kova burcunda hareket ediyor. İlerleyen saatlerde 18:54 itibariyle Ay, boşluğa giriyor. Önemli görüşmelerinizi bu zaman öncesinde yapmanızda yarar var. Gönderdiğiniz mesajlar havada kalabilir Tekrardan kontrol etmeniz iyi olabilir. Günün önemi ise en uzun gündüzün yaşanıyor olması. Güneş Yengeç burcuna bugün giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. Neptün de yine bugün retro hareketine başlıyor. 27 Kasım'a kadar ailenizle ilgili kurduğunuz hayallerin peşinde koşarken gerçekleri görmekte zorlanacağınız bir dönemde olacaksınız. Retro bittiğinde ise gerçeklerle yüzleşmek hayal kırıklıkları yaratabilir. Detaylı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Temkinli davranıyorsun!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Sürekli eleştirel tavrın bugün çevrende olan insanların artık canını sıkmaya başlayabilir. Kırıcı olmaktan kaçınmayan tavrın çevrendeki insanları kaybetmene sebep olabilir. Daha temkinli davranman da fayda var. Sonradan pişmanlık yaşayabilirsin. Net sonuçlar alınan bir gün; adım atmaktan korkma. Unutma; cesaret, içindeki güçte gizli. Hızlı kararlar almanı gerektirebilecek bir döneme giriyorsun. İlişkinde önemli bir döngüye giriyorsun. Sevgilinin bazı konulardaki davranışlarını eleştirebilirsin. Evliysen, ailenize yeni bir üyenin katılacağı haberi tüm ruh halini değiştirecek. Hayatın mucizelerle dolu olduğuna tanıklık edeceğin bir gün.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte pişman olduğunuz bir konu bugün gündeminizde olabilir. Bunu yeniden telafi edebilme ya da küslükleri sonlandırma fırsatınız söz konusu olabilir.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde kararsız kaldığınız durumlar olabilir.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mutluluğu yakalayabilmek adına gösterdiğiniz yüksek çaba bugünlerde partneriniz tarafından keşfedilecek.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; bugün hızlı iletişim trafiği ile çözümler üretebilir, arkadaşlarının ve yakın ilişkide olduğun kişilerin desteklemesiyle cesur adımlar atabilirsin. Kişisel gelişimin için eğitim planları yapabilirsin. Önümüzdeki günlerde kredi, vergi, sigorta gibi konulara odaklanman gerekebilir.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihninizin içinde neler olup bittiğini doğru bir şekilde sözlü olarak anlatabileceksiniz. Başkaları sizden bilgi saklıyor olabilir. Dikkatli hareket edin ve tüm ilişkilerde dürüst olun.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcuna yerleşen Güneş, bir ay boyunca ortaklıklar, para paylaşımları, krediler alanınızda seyahat edecek. Ayrıca metafizik ve spiritüel konularla ilgilenebilir. Şifa ve enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. Aileden kalan miras paylaşımı gündeminizi etkiler. Antika eşyalara olan merakınızı müzayedelere katılarak giderebilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 39"
Ay
Kova
28° 00' 36"
Merkür
Koç
17° 58' 46"
Venüs
Boğa
03° 54' 02"
Mars
Koç
01° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 26"
Satürn
Balık
16° 46' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 28"
Lilith
Başak
23° 35' 56"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>