Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu burçlar kuşağındaki Yay burçlar savunma hattına sahip olmalarıyla diğerlerinden ayrılırlar. Bugün, etrafınızdaki insanların aşırı coşkusunu sakinleştireceksiniz ve bu insanların hepsi bir projeyi gerçekleştirmede karşılaşılan zorluklardan tamamen habersiz gibi görünüyor. Meslektaşlarınızın akıl yürütmedeki sıkıntılarına değinmek ve ayrıca ailenizdeki çılgın gençler arasında bir disiplin ve kontrol sağlamak zorundasınız. İyi şanslar!

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Günün ateşli enerjisi, demlenmeye bıraktığın projeleri artık tüketebileceğinin haberini veriyor. Harekete geç. Geri planda kalmak yerine sahnedeki yerini al. Hareket için yeterli yakıtın var ve kalkış için hazırsın. Tek yapman gereken moturu çalıştırmak. Duyguların gücünü, seni yıldızlara taşıyacak güçlü bir destek olarak kullan.Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah uyanıp, aynaya bakacak ve gördüğün şeyden nefret ettiğine karar vereceksin - gayet iyi görünüyor olsan da. O yüzden, bugün yeni kıyafetler almak veya saçlarına yeni bir şekil uygulamak için uygun bir gün. Muhtemelen biraz depresifsin ve dışarı çıkıp kendini şımartmak lüksten öte bir gereksinim. Ama yiyecek-içecek alanlarında çok da şımarma yoksa yarın karşılaştığın sonuçlar pek hoşuna gitmeyecek!

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini 05:00 itibariyle Kova burcunda sürdürüyor. Günün genelinde tempolu bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesinde hemhem eğitim hayatında fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kültürel aktivitelere de katılabilirsiniz. Mars ve Plüton arasındaki karşıtlık bugün maddi anlamda sizi zorlayabilir. Özellikle bankacılık işlemlerinizde, para transferlerinizde dikkatli olmalısınız. Sağlığınızı da riske atmayın.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştiriye kapalısın!Bugün, değişken ruh halin etrafındaki herkesi zorlayabilir. Ailen ve sevgilin bu durumdan şikayet edip, seni uyarabilirler. Eleştiriye tahammülün olmayıp, bu durum karşına farklı sorunlar çıkarabilir. Yaşadığın olaylara geniş bir pencereden bakabilmelisin! Kendi işini yapmayı planlıyorsan, zaman ilerledikçe yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanabilir. İlişkine dair güzel gelişmeler kapıda. Uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa, evlilik teklifi alabilirsin. Eşinle birlikte yaşam alanınızda keyifli değişiklikler yapabilirsin. Balkonunuzun köşesine küçük bir kitaplık koyabilir, çiçeklerle donatabilirsiniz. Gökyüzü bugün akşam saatlerinde sorumluluk duygusundan olabildiğince uzaklaşmak isteyeceğini işaret ediyor. Yalnız kalmayı tercih edeceksin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalıştığınız alanda kendinizi gösterebileceğiniz önemli başarılara imza atabilirsiniz. İşinize olan sevginiz sayesinde hayata karşı motivasyonunuz daha da artabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlardasınız. Bazı konularda karar vermeniz gerekebilir. Yeni konulara temel atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde düzenleme gerektiren işler içinde olabilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkileneceksiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevgi paylaşımı söz konusu olabilir. Huzurun güveni ile daha emin adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Keyfiniz artacak.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Psikolojik yönden bir miktar yorucu olabilecek, stres ve gerilim altında hissedebileceğiniz bu günde özellikle ortak maddi ve parasal konularda sabırlı ve kontrollü davranmanız gerekebilir. Korku ve kaygılarınızı yenmek için onların üzerine gitmeniz gerekebileceğini unutmayın.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yay; geleceğini daha fazla düşünmekte ve plan yapmaktasın. Yakın çevre ve kardeşlerden beklediğin desteği almakta bugün zorlanabilirsin. Kendini geliştirmek için yapacaklarına odaklanmalısın ancak ısrarcı olmanın ve değişime direnmenin kayıplar getireceğini de unutmamalısın.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok fazla çalışmanız gerekebilir. Ancak, yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluk almaktan kaçınmalısınız. Kendinize vakit ayıramadığınız için gergin olabilirsiniz. Tahammülsüz olduğunuz bir dönemdesiniz. Karar vermek için acele etmeyin. Gelişmeleri bekleyin.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 54" R
Ay
Balık
03° 56' 58"
Merkür
Koç
18° 12' 42"
Venüs
Boğa
04° 24' 50"
Mars
Koç
01° 51' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 18"
Satürn
Balık
16° 48' 56"
Uranüs
Boğa
22° 30' 21"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Başak
23° 38' 42"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>